RED_FOX написа:Пролетта идва...времето се оправя...птичките чуруликат, а родните подуенски говеда започват да мечтаят за тучните европейски ливади - богати на витамини...мила пасторална картинка...като от разказ на Елин Пелин. Не знам...малко съм раздвоен...какво ли не бих дал още веднъж да се насладя на последния евро-поход на синьото стадо...но вече май става банално и не е толкова интересно, затова няма да коментирам повече, а само ще се усмихна изпълнен с умиление

И ние ще се усмихнем снизходително, на очевидната ти липса на интелект, предполагам ти е приятно да ти викат "прасе" ? Има много предавания за животните по телевизията, знаем , че си им голям любител, но молим ти се- гледай си тях, с подобни изрази просто няма нужда да пишеш по форумите. Дотука половината цесекари , които писахте се държите подозрително еднакво. Сякаш вашия любим отбор в последните 20 години игра в Ш.Л. и стигна 1/4 финал за купата на Уефа, а? И за момент дори, не ви хрумна, че няма значение кой ще е шампион, тези са сред най- вероятните отбори, които ще срещне по пътя си. Не, вие просто трябва да покажете колко сте умни и саркастични, с колко много вашият отбор и вие като фенове превъзхождате не само Левски, ами и всички останали отбори. Еми вече е банално и омръзва. Всички фенове на сините много добре знаят колко зле се представя отбора през последните 2 години в евротурнирите и си го признаваме- ама не съм видял един от вас да си признае, че неговия отбор не само, че не се е представил по-добре, ами дори и няма и толкова постигнато.