Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа

Мнениеот W84me » 15 мар 2009 14:57

itelim написа:
POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае :D :D

Прав си темата е ала "рибата в морето - тигана на огъня". Само за протокола - дума варянт в българския няма. Опитай с вариянт, може и да уцелиш. За пунктоацията - друг път...

Пише се "ВАРИАНТ"! ебати неграмотните хора....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 15 мар 2009 15:09

RED_FOX написа:Пролетта идва...времето се оправя...птичките чуруликат, а родните подуенски говеда започват да мечтаят за тучните европейски ливади - богати на витамини...мила пасторална картинка...като от разказ на Елин Пелин. Не знам...малко съм раздвоен...какво ли не бих дал още веднъж да се насладя на последния евро-поход на синьото стадо...но вече май става банално и не е толкова интересно, затова няма да коментирам повече, а само ще се усмихна изпълнен с умиление :)

И ние ще се усмихнем снизходително, на очевидната ти липса на интелект, предполагам ти е приятно да ти викат "прасе" ? Има много предавания за животните по телевизията, знаем , че си им голям любител, но молим ти се- гледай си тях, с подобни изрази просто няма нужда да пишеш по форумите. Дотука половината цесекари , които писахте се държите подозрително еднакво. Сякаш вашия любим отбор в последните 20 години игра в Ш.Л. и стигна 1/4 финал за купата на Уефа, а? И за момент дори, не ви хрумна, че няма значение кой ще е шампион, тези са сред най- вероятните отбори, които ще срещне по пътя си. Не, вие просто трябва да покажете колко сте умни и саркастични, с колко много вашият отбор и вие като фенове превъзхождате не само Левски, ами и всички останали отбори. Еми вече е банално и омръзва. Всички фенове на сините много добре знаят колко зле се представя отбора през последните 2 години в евротурнирите и си го признаваме- ама не съм видял един от вас да си признае, че неговия отбор не само, че не се е представил по-добре, ами дори и няма и толкова постигнато.

LEVSKY_SUNNY
Контакти:

Мнениеот LEVSKY_SUNNY » 15 мар 2009 15:14

:D :lol: БРАВО!Много си си играл,бре,колега.....Чакайте първо да станем СИНИ ШАМПИОНИ!!!И после ще умуваме кой и как ще бием...Не е ли малко раничко...
САМО ЛЕВСКИ ! СИНЬО НЕБЕ !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 мар 2009 15:16

Браво за труда,много полезна информация.Но нека първо да станем шампиони и тогава ще се надяваме и на добър жребий.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 мар 2009 15:22

mike28 написа:
RED_FOX написа:Пролетта идва...времето се оправя...птичките чуруликат, а родните подуенски говеда започват да мечтаят за тучните европейски ливади - богати на витамини...мила пасторална картинка...като от разказ на Елин Пелин. Не знам...малко съм раздвоен...какво ли не бих дал още веднъж да се насладя на последния евро-поход на синьото стадо...но вече май става банално и не е толкова интересно, затова няма да коментирам повече, а само ще се усмихна изпълнен с умиление :)

И ние ще се усмихнем снизходително, на очевидната ти липса на интелект, предполагам ти е приятно да ти викат "прасе" ? Има много предавания за животните по телевизията, знаем , че си им голям любител, но молим ти се- гледай си тях, с подобни изрази просто няма нужда да пишеш по форумите. Дотука половината цесекари , които писахте се държите подозрително еднакво. Сякаш вашия любим отбор в последните 20 години игра в Ш.Л. и стигна 1/4 финал за купата на Уефа, а? И за момент дори, не ви хрумна, че няма значение кой ще е шампион, тези са сред най- вероятните отбори, които ще срещне по пътя си. Не, вие просто трябва да покажете колко сте умни и саркастични, с колко много вашият отбор и вие като фенове превъзхождате не само Левски, ами и всички останали отбори. Еми вече е банално и омръзва. Всички фенове на сините много добре знаят колко зле се представя отбора през последните 2 години в евротурнирите и си го признаваме- ама не съм видял един от вас да си признае, че неговия отбор не само, че не се е представил по-добре, ами дори и няма и толкова постигнато.

Аз по принцип не мога да го разбера това деление когато става въпрос за международни мачове! Не го разбирам и не го приемам! Отборите ни не са се наситили на толкова международни успехи като Реал и Барселона например, че да желаем отпадането на единия за да продължи другия! При нас този вариант го няма, за това би!!!! трябвало да се радваме на всеки български успех! Отговарям на тебе майк, щото историята също не трябва да се забравя, трябва да си постелиш за да можеш да легнеш, от друга страна, злобеенето на цесекарите също е смешно, че не си спомням нещо отбор да не играе в Европа заради президента си! Всички сме на един хал, ама искаме да изкараме другия повече така ако може......

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 15 мар 2009 15:29

Така е, никога не съм твърдял, че Левски са направили нещо значимо. Винаги съм сочил комшийските Стяуа, Цървена Звезда , Галатасарай за пример в това отношение- те имат във витрината си или КЕШ, или купа на Уефа. Така , че наще отбори са си жалки и е смешно да се подиграваме един на друг за лошите резултати на отборите ни като излязат да играят в Европа- те са следствие на футбола в нашето първенство. Просто в последните 20 години сините единствени успяха да направят някакво по-сериозни представяне, макар и само за 2 години- всички останали и толкова не можаха, така че не е редно да се подиграват. Няма просто база за сравнение за да се прави, да не говорим, че с това заределение всеки ден затъваме все по-вече и по-вече. Когато играе бг. отбор в ЕКТ, аз съм за него, независимо от името му.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: НИКИ МИХАЙЛОВ-ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БГ!

Мнениеот Middlesbrough » 15 мар 2009 16:46

smash_the_reds написа:Абе ,прави са си хората отчасти.Истината понякога боли......

млад е може да стане нещо от него знаем че най - добрите години за вратарите са след 27 години ;) :P

Офтопик:

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Мнениеот rocknrola » 15 мар 2009 17:33

Uefa Team Ranking 2009-Левски е на 85-то място с коефициент 24.250,коефициента на Литекс е 16.250.ЦСКА-14.250
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Не мразете Батков!!!

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2009 18:27

delqnski47 написа:Абе драги ми пичове левскари!Едно нещо не мога да разбера от Вас!Защо толкова плюете господин Батков и му искате оставката!!!Вие какво искате......да станете ВЕЛИКИ!!!Ами не можете!Защото в България е така!Дори и улиците в София така бълват от боклуци,че накрая и в домовете ни ще влизат плъхове и мишки!Няколко нещица ще ви кажа за реалността:
1.Никога не сравнявайте г-н Батков с Лупи,защото между тези двамата има ОГРОМНА разлика:
1.2 Батков дава пари,а Лупи не даваше!
1.3 На Батков му пука за Левски,но на Лупи за ЦСКА НЕ!
1.4 Батков може и да е обиждал многократно ЦСКА(поради тази причина не го харесвам) или пък да прави глупави ходове в управление(поради тази причина пък Вие не го харесвате),но ако имаше на света само двама управляващи на футболни клубове и те бяха Батков и Лупи,аз бих предпочел Батков!
2.Помните ли всичките финали,които изиграхте?Там бяхте благодарение на Мъри Стоилов,но и на Батков също!
3.Спрете да го нападате,защото сега ще ви вземе някой чужденец дето си няма и на понятие какво е футбол,и ще стане като при нас(не ви го пожелавам,УЖАСНО БЕШЕ)
4.Погледнете си стадиона и базите бе!Вярно не е на хубаво място като нашия,но поне прилича на нещо!И това всичко благодарение на Батков!

На 100% те подкрепям Делянски. И според мен е по добре с Батков отколкото без него....Вярно, че парите от ШЛ изчезнаха, но това е нормално. Не може само да се дава без да се взима... Бог да пази футбола ни от мръсни твари като Томов и Дражев!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мартин Димов готов за игра

Мнениеот comorad » 15 мар 2009 18:57

Мартин Димов готов за игра !!! За мен поне това е една много добра новина от щаба на ЛЕВСКИ . Дано му се да де шанс, че с този пиян мароканец и този трамвай Бистрон нищо добро не ни чака. Момчето е левскар до мозака на костите си и има голям потенциял.
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”