Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
pens написа:Супер! Започва процесът на премахването на мъртва тъкан. Рейна има по 5-6 силни мача на сезон, което е малко за вратар в Англия. Искрено се надявам на негово място да дойде Нойер. Отличен вратар и далеч по-класен от Рейна според мен. А след испанеца, който все пак ни извади с/у Челси, трябва да си ходят секви Шкъртели, Йовановци, Лейви и тем подобни.
liv_fc написа:
Рейна: Отдаден съм на Ливърпул
Пепе Рейна разсея спекулациите около бъдещето му, като заяви, че не смята да напуска Ливърпул.
Испанския национал заяви пред официалния сайт на отбора: „Видях вестникът, който прави предположение. Това е напълно грешно.”
„Не съм казвал на мениджъра, че искам да напускам през януари или когато и да било. Важно е нашите фенове да го знаят.”
„Имам дългосрочен контракт с Ливърпул и съм напълно отдаден на отбора.”
„Новите собственици се срещнаха с мен и някои от другите играчи миналата седмица и аз съм много щастлив от това което ми казаха.”
Рейна, който е играл в 18 от 21 двубоя на Червените през този сезон, добави: „Целият отбор и треньорския екип работим здраво, за да се изкачим на върха на класирането. Такива спекулации няма да ни разсеят.”
Както казах очаквано Пепе опроверга всичко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта