Рейна иска да се махне от Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Рейна иска да се махне от Ливърпул

Мнениеот Dzheff » 12 ное 2010 15:25

тази "новина" ще я безкоментирам 8-) колкото до Стекеленбург или Нойер - с 5 ръце за Стекеленбург :lol: Феновете на Реал М знаят защо ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 ное 2010 15:29

pens написа:Супер! Започва процесът на премахването на мъртва тъкан. Рейна има по 5-6 силни мача на сезон, което е малко за вратар в Англия. Искрено се надявам на негово място да дойде Нойер. Отличен вратар и далеч по-класен от Рейна според мен. А след испанеца, който все пак ни извади с/у Челси, трябва да си ходят секви Шкъртели, Йовановци, Лейви и тем подобни.

А спомняш ли си Дудек??!Той не знам дали имаше 5-6 силни мача за цялата си кариера на Анфийлд,но донесе ШЛ с уникалните си спасявания на дузпите в Истанбул!Хайде сега сравни го с Рейна-поне аз се чувствам значително по-спокоен с него на вратата.А и според мен това са поредните глупости,ако вярвате на всичко,което се пише-Торес е напускал Ливърпул около 2236 пъти досега :o
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 12 ное 2010 15:47

Изображение

Рейна: Отдаден съм на Ливърпул

Пепе Рейна разсея спекулациите около бъдещето му, като заяви, че не смята да напуска Ливърпул.

Испанския национал заяви пред официалния сайт на отбора: „Видях вестникът, който прави предположение. Това е напълно грешно.”

„Не съм казвал на мениджъра, че искам да напускам през януари или когато и да било. Важно е нашите фенове да го знаят.”

„Имам дългосрочен контракт с Ливърпул и съм напълно отдаден на отбора.”

„Новите собственици се срещнаха с мен и някои от другите играчи миналата седмица и аз съм много щастлив от това което ми казаха.”

Рейна, който е играл в 18 от 21 двубоя на Червените през този сезон, добави: „Целият отбор и треньорския екип работим здраво, за да се изкачим на върха на класирането. Такива спекулации няма да ни разсеят.”

Както казах очаквано Пепе опроверга всичко :)

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 12 ное 2010 19:05

Да не повтарям мнението на други колеги фенове на НАЙ-ВЕЛИКИЯ английски отбор -ЛИВЪРПУЛ,но след като иска да се маха отбора ще го има и без него, а за негов заместник аз съм за Стекеленбург

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 12 ное 2010 23:50

liv_fc написа:Изображение

Рейна: Отдаден съм на Ливърпул

Пепе Рейна разсея спекулациите около бъдещето му, като заяви, че не смята да напуска Ливърпул.

Испанския национал заяви пред официалния сайт на отбора: „Видях вестникът, който прави предположение. Това е напълно грешно.”

„Не съм казвал на мениджъра, че искам да напускам през януари или когато и да било. Важно е нашите фенове да го знаят.”

„Имам дългосрочен контракт с Ливърпул и съм напълно отдаден на отбора.”

„Новите собственици се срещнаха с мен и някои от другите играчи миналата седмица и аз съм много щастлив от това което ми казаха.”

Рейна, който е играл в 18 от 21 двубоя на Червените през този сезон, добави: „Целият отбор и треньорския екип работим здраво, за да се изкачим на върха на класирането. Такива спекулации няма да ни разсеят.”

Както казах очаквано Пепе опроверга всичко :)

Дано да е така,защото имаше пък статия за напускането на Джерард през лятото и вече незнам кое е вярно и кое не... :x
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 13 ное 2010 10:47

Ами след като го е казал пред официалния сайт мисля, че е така. Не вярвайте толкова на измислиците на медиите, те гледат да създават само сензации.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 ное 2010 11:05

Пич аз мога да ти кажа да не вярваш на медиите, защото освен глупости, друго няма да напишат. През лятото се появила статия, че Джерард може да напусне?! Еми това само глупаци могат да го измислят и след това да го публикуват.

Върни се в “Ливърпул”