14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

kenny
Контакти:

Re: 14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Мнениеот kenny » 12 ное 2010 13:01

Абе моряци, отде тая увереност, че ще бием? В последните 3 мача имаме само 2-3 създадени положения, а тука говорите за 3:0 и разни такива фантасмагории. Верно, излизаме навярно с нов отбор, ама както може да е за по-хубаво, така може и да за е по-лошо. Перничанина Петров правилно вика, че мача си е 1Х2. Така и не се научихте, че изхвърлянията преди мачове са безсмислени. Монтана щяхме да отнесем, Калиакра да разбием, че и сега Миньор сме щели да изкъртим. Не виждате ли какви мъки имаме с такива отбори? Академик, Монтана, Калиакра, Пирин, Видима...с тях ни бяха най-тежките мачове. Айде по-умерено да го раздаваме преди мача.

Има една хубава мисъл: единствената поука от историята е, че човек не си взима поука от историята.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 12 ное 2010 13:07

крайно си песиместичен бре :) тука си ги биеме а относно положенията само с локо сф имахме 4-5 а с каварна 3 100% :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 ное 2010 13:22

Кени, пропускаш един съществен момент приятелю! Ти говориш за мачовете навън, а този е домакински. Тук мачкаме наред две години вече, че и косур, нищо, че допуснахме два загуби, те бяха от втория и третия в класирането и най-добре играещите Левски и Черноморец. И още нещо пропускаш. До сега играха самозабравили се играчи, правеха каквото си искат. Мисля че след отстраняването на някои просто ще се наложи тея, които участваха до сега в цирковете да се стегнат и да забравят предишните си изпълнения, а тея които не играха до сега и евентуално ще влязат ще се раздадът максимално. Единственно се притеснявам от това, че малко ще се поразбие обиграността в отбора и затова си прав. Но пък ще се компенсира с бойкост, желание за реабилитация от едните и желание за показване на качества и налагане на вторите. А и ножът е опрял до кокала и няма къде назад вече. Дано не се получи сакатлък някакъв, както казвате вие скептиците, че ще стане много напечено положението тогава. Щото наистина е възможна загуба на точки. Футбол е, всичко става. Но ние трябва да сме оптимисти, да подкрепяме отбора и да му помогнем да излезе от тоя батак, в който се е набутал. Само победа в Неделя!!! Айде моряци!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

vessko
Контакти:

Мнениеот vessko » 12 ное 2010 14:14

момчета,въпреки това което мислим ние знаете,че никой няма да ни пита :) .за това ние да си свършим нашата работа в неделя,а за състава и смените има кой да мисли.и аз съм ЗА налагане на младите в отбора,но още не са готови за здрави битки.това е моето мнение и него налагам на никого!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 12 ное 2010 14:54

Крайно време е Жардел да почне титуляр..напоследък ми прави много добре впечатление бяга,движи се,пласира се много добре..а отиграванията са му чиста класа.Едно е да почниш титуляр,друго е да влезеш резерва за 20-25 мин..10 мин докъто влезеш в мача и той е свършил..
Ратников задалжително трябва да играеи то близко до Жардел..двойни пасово,извеждащи подавания,креативност тези неща ги може..Румен на фланга няма конкуренция според мен..тръгне ли му играта горко им на Миньор..другия трябва да е или Ели или Дани Г(незнам дали е правилно да играе сега)
общо взето е атака това,зад тях Жоро и Димов ако Жоро не е готов може и да се рискува с още някой нападател
Iceberg..НЕ съм съгласен много с теб.Не трябва да надценяваме дърводелницте от Миньор,излизаме и ги почваме това е с самочувствие мисля че така нареден отбора ще е много добре.Не мисля че Тошко трябва да е титуляр,просто няма практика напоследък може да влезе резерва..

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 ное 2010 15:10

Доколкото те разбирам, не си съгласен с мнението ми, че не трябва изведнъж да навлизат много нови и млади играчи в отбора ли?! Виж, аз съм за подмладяването на отбора повече от вас повярвай, но трябва да се прави постепенно, заради самите млади дори. Ако в този критичен момент не им тръгне играта, може да се пречупят. И това го има. А и ако направим погрешна стъпка с тоя мач, ще стаоне наистина мнооого лошо. Незнам. Все си мисля, че един състав, сплав от по-опитни и най-важното неопетнени от предходните мачове и от няколко от младите момчета ще свърши работа. Ако като резерви влязат и още 2-3-ма.... ето ти състав, подобен като тоя на Стрелеца. Но мисля, че трябва да се подходи по-внимателно. Миньор се поокопитиха, не са тея дърводелци, които бяха в началото. Нов треньор, пораздвижиха се. Поповярваха си. А ние нямаме право на грешка! Така мисля аз. Уважавам мнението ти, както и това на Стрелеца, но аз мисля по-иначе : )))))))) Просто не е време за прекалени рискове. Все пак не ни е много розово положението.. :!:
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 ное 2010 15:31

Айсберг, не мисля че има някой на света (освен от щаба на Генов), който може да познае стартовите 11. Аз и преди съм се пробвал, за добро или лошо - няма начин :shock:
Само виж с какъв състав бихме Локо Сф и виж после с какъв излизаме с Калиакра. Според мен е "non sense", ама все пак не съм треньор :geek: и не знам какво става на тренировки и в съблекалнята :roll:
:arrow: Обидно е това което ни причиниха в Каварна и все пак ще съм на Тича :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 ное 2010 15:39

Кролик, ти и самия Генов питай ей сега и ще видиш, че и той не знае още състава : )))))))))))))))))) За "щаба" му да не говорим. Никак не е лесно на тоя етап да си Генов, да си от Пловдив и да водиш Черно море! Дано се справи, дано. Но аз си мисля пък, че дори и да обърка състава един треньор, умее ли да нахъса играчите, те тръгнат ли да играят, а не да си прокарват инатите.. победата е в кърпа вързана. Чувал съм и донякъде съм съгласен, че и най-лошата тактика, изпълнява ли се стриктно, футболистите раздават ли се и им тръгне играта.... тя успява.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 ное 2010 15:50

Победа срещу Миньор,няма да успокои нещата,защото тези които направиха "номера с 2х0:4", рано или късно отново ще подновят "номерата" при гостуванията!

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 12 ное 2010 15:51

Кролик написа:Айсберг, не мисля че има някой на света (освен от щаба на Генов), който може да познае стартовите 11. Аз и преди съм се пробвал, за добро или лошо - няма начин :shock:
Само виж с какъв състав бихме Локо Сф и виж после с какъв излизаме с Калиакра. Според мен е "non sense", ама все пак не съм треньор :geek: и не знам какво става на тренировки и в съблекалнята :roll:
:arrow: Обидно е това което ни причиниха в Каварна и все пак ще съм на Тича :geek:

За да не пускам нова тема,ще предложа във връзка с предното изказване,да направим всеки от нас една единадесеторка,за да видим кой ще се доближи най-много до истината.Ето я и моята.
1.Пиргов
2.Сашко
3.Шерифа
4.Танка
5.Тиаго
6.Дани Димов
7.Жоро Илиев/евентуално ако е контузен-Гравесена/
8.Ратников
9.Жардел
10.Румбата
11.Тошко/ако е контузен-Ели/
Не казвам че искам такава 11-ка,а предполагам че това ще са титулярите.И не съм на мнение че са необходими някакви кардинални промени точно сега.Баланса,колкото и да го няма,съвсем ще замине ако ги заменим както се казва на ангро.Първо нямаме юноши които да заменят изгонените на 100%.Нямаме десен бек/който да замени Сашо сега,на момента/,нямаме централен защитник,нямаме ляв халф с качествата на Юрука.Това което си мисля, е че трябва много сериозна селекция на зима.Но като се започне задължително от треньор!

Върни се в “Черно море”