Абе моряци, отде тая увереност, че ще бием? В последните 3 мача имаме само 2-3 създадени положения, а тука говорите за 3:0 и разни такива фантасмагории. Верно, излизаме навярно с нов отбор, ама както може да е за по-хубаво, така може и да за е по-лошо. Перничанина Петров правилно вика, че мача си е 1Х2. Така и не се научихте, че изхвърлянията преди мачове са безсмислени. Монтана щяхме да отнесем, Калиакра да разбием, че и сега Миньор сме щели да изкъртим. Не виждате ли какви мъки имаме с такива отбори? Академик, Монтана, Калиакра, Пирин, Видима...с тях ни бяха най-тежките мачове. Айде по-умерено да го раздаваме преди мача.
Има една хубава мисъл: единствената поука от историята е, че човек не си взима поука от историята.
14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)
крайно си песиместичен бре
тука си ги биеме а относно положенията само с локо сф имахме 4-5 а с каварна 3 100% 

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Кени, пропускаш един съществен момент приятелю! Ти говориш за мачовете навън, а този е домакински. Тук мачкаме наред две години вече, че и косур, нищо, че допуснахме два загуби, те бяха от втория и третия в класирането и най-добре играещите Левски и Черноморец. И още нещо пропускаш. До сега играха самозабравили се играчи, правеха каквото си искат. Мисля че след отстраняването на някои просто ще се наложи тея, които участваха до сега в цирковете да се стегнат и да забравят предишните си изпълнения, а тея които не играха до сега и евентуално ще влязат ще се раздадът максимално. Единственно се притеснявам от това, че малко ще се поразбие обиграността в отбора и затова си прав. Но пък ще се компенсира с бойкост, желание за реабилитация от едните и желание за показване на качества и налагане на вторите. А и ножът е опрял до кокала и няма къде назад вече. Дано не се получи сакатлък някакъв, както казвате вие скептиците, че ще стане много напечено положението тогава. Щото наистина е възможна загуба на точки. Футбол е, всичко става. Но ние трябва да сме оптимисти, да подкрепяме отбора и да му помогнем да излезе от тоя батак, в който се е набутал. Само победа в Неделя!!! Айде моряци!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
момчета,въпреки това което мислим ние знаете,че никой няма да ни пита
.за това ние да си свършим нашата работа в неделя,а за състава и смените има кой да мисли.и аз съм ЗА налагане на младите в отбора,но още не са готови за здрави битки.това е моето мнение и него налагам на никого!

Крайно време е Жардел да почне титуляр..напоследък ми прави много добре впечатление бяга,движи се,пласира се много добре..а отиграванията са му чиста класа.Едно е да почниш титуляр,друго е да влезеш резерва за 20-25 мин..10 мин докъто влезеш в мача и той е свършил..
Ратников задалжително трябва да играеи то близко до Жардел..двойни пасово,извеждащи подавания,креативност тези неща ги може..Румен на фланга няма конкуренция според мен..тръгне ли му играта горко им на Миньор..другия трябва да е или Ели или Дани Г(незнам дали е правилно да играе сега)
общо взето е атака това,зад тях Жоро и Димов ако Жоро не е готов може и да се рискува с още някой нападател
Iceberg..НЕ съм съгласен много с теб.Не трябва да надценяваме дърводелницте от Миньор,излизаме и ги почваме това е с самочувствие мисля че така нареден отбора ще е много добре.Не мисля че Тошко трябва да е титуляр,просто няма практика напоследък може да влезе резерва..
Ратников задалжително трябва да играеи то близко до Жардел..двойни пасово,извеждащи подавания,креативност тези неща ги може..Румен на фланга няма конкуренция според мен..тръгне ли му играта горко им на Миньор..другия трябва да е или Ели или Дани Г(незнам дали е правилно да играе сега)
общо взето е атака това,зад тях Жоро и Димов ако Жоро не е готов може и да се рискува с още някой нападател
Iceberg..НЕ съм съгласен много с теб.Не трябва да надценяваме дърводелницте от Миньор,излизаме и ги почваме това е с самочувствие мисля че така нареден отбора ще е много добре.Не мисля че Тошко трябва да е титуляр,просто няма практика напоследък може да влезе резерва..
Доколкото те разбирам, не си съгласен с мнението ми, че не трябва изведнъж да навлизат много нови и млади играчи в отбора ли?! Виж, аз съм за подмладяването на отбора повече от вас повярвай, но трябва да се прави постепенно, заради самите млади дори. Ако в този критичен момент не им тръгне играта, може да се пречупят. И това го има. А и ако направим погрешна стъпка с тоя мач, ще стаоне наистина мнооого лошо. Незнам. Все си мисля, че един състав, сплав от по-опитни и най-важното неопетнени от предходните мачове и от няколко от младите момчета ще свърши работа. Ако като резерви влязат и още 2-3-ма.... ето ти състав, подобен като тоя на Стрелеца. Но мисля, че трябва да се подходи по-внимателно. Миньор се поокопитиха, не са тея дърводелци, които бяха в началото. Нов треньор, пораздвижиха се. Поповярваха си. А ние нямаме право на грешка! Така мисля аз. Уважавам мнението ти, както и това на Стрелеца, но аз мисля по-иначе : )))))))) Просто не е време за прекалени рискове. Все пак не ни е много розово положението.. 

Айсберг, не мисля че има някой на света (освен от щаба на Генов), който може да познае стартовите 11. Аз и преди съм се пробвал, за добро или лошо - няма начин
Само виж с какъв състав бихме Локо Сф и виж после с какъв излизаме с Калиакра. Според мен е "non sense", ама все пак не съм треньор
и не знам какво става на тренировки и в съблекалнята
Обидно е това което ни причиниха в Каварна и все пак ще съм на Тича 

Само виж с какъв състав бихме Локо Сф и виж после с какъв излизаме с Калиакра. Според мен е "non sense", ама все пак не съм треньор

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик, ти и самия Генов питай ей сега и ще видиш, че и той не знае още състава : )))))))))))))))))) За "щаба" му да не говорим. Никак не е лесно на тоя етап да си Генов, да си от Пловдив и да водиш Черно море! Дано се справи, дано. Но аз си мисля пък, че дори и да обърка състава един треньор, умее ли да нахъса играчите, те тръгнат ли да играят, а не да си прокарват инатите.. победата е в кърпа вързана. Чувал съм и донякъде съм съгласен, че и най-лошата тактика, изпълнява ли се стриктно, футболистите раздават ли се и им тръгне играта.... тя успява.
Победа срещу Миньор,няма да успокои нещата,защото тези които направиха "номера с 2х0:4", рано или късно отново ще подновят "номерата" при гостуванията!
-
Кролик написа:Айсберг, не мисля че има някой на света (освен от щаба на Генов), който може да познае стартовите 11. Аз и преди съм се пробвал, за добро или лошо - няма начин![]()
Само виж с какъв състав бихме Локо Сф и виж после с какъв излизаме с Калиакра. Според мен е "non sense", ама все пак не съм треньори не знам какво става на тренировки и в съблекалнята
![]()
Обидно е това което ни причиниха в Каварна и все пак ще съм на Тича
За да не пускам нова тема,ще предложа във връзка с предното изказване,да направим всеки от нас една единадесеторка,за да видим кой ще се доближи най-много до истината.Ето я и моята.
1.Пиргов
2.Сашко
3.Шерифа
4.Танка
5.Тиаго
6.Дани Димов
7.Жоро Илиев/евентуално ако е контузен-Гравесена/
8.Ратников
9.Жардел
10.Румбата
11.Тошко/ако е контузен-Ели/
Не казвам че искам такава 11-ка,а предполагам че това ще са титулярите.И не съм на мнение че са необходими някакви кардинални промени точно сега.Баланса,колкото и да го няма,съвсем ще замине ако ги заменим както се казва на ангро.Първо нямаме юноши които да заменят изгонените на 100%.Нямаме десен бек/който да замени Сашо сега,на момента/,нямаме централен защитник,нямаме ляв халф с качествата на Юрука.Това което си мисля, е че трябва много сериозна селекция на зима.Но като се започне задължително от треньор!