Joro_Barca написа:Така.... Първо ВИЖ ТИ КОГА СИ РЕГИСТРИРАН И АЗ КОГА СЪМ РЕГИСТРИРАН , това че имам малко мнения мога да ти кажа че повече чета отколкото да пиша. Второ темата я няма като важна или като съобщение да се отличава от другите

Да до скоро писах в форума на Барса , но там има прекалено надути хора така да го кажа

Точно заради такива като тебе се махнах от там дай да не си разваляме настроението поне тука

САМО БАРСА
Айде само не ми скачай с датата на регистрация, че настоящата, която използвам ми е 6-а или 7-а!!! Че съм тук във форума вече повече от 3 години...

Та не ми се прави на тежкар, моля.
А както виждаш няма модератор барселонист и няма кой да ни прави темите важни! Трябва да ходим да се молим на глобалните модове, дето за капак поне единият от тях със сигурност е фен на Реал... (Славия Форевър). За разлика от някои други отбори.., ние нямаме привилегията да си имаме наш си мод, но нищо не ти пречи да си отваряш поне малко очите и да прегледаш старите теми, които би трябвало да си чел, след като твърдиш, че повече четеш и по-малко пишеш!
Ти моето настроение не можеш да го развалиш, но не си позволявай подобни глупави сравнение "точно заради такива като теб..."! Такива като мен... друг вече няма! На времето е имало някакъв Лорд Вуду, но той отдавна не се е мяркал тук, а повярвай ми друг като мен тук няма! Можеш да попиташ колегите барселонисти или пък феновете на Реал...

Поинтересувай се какво ще ти кажат по въпроса...