Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Re: Барселона - Реал М на 29.11, понеделник. Официално.

Мнениеот Joro_Barca » 11 ное 2010 21:18

megan fox написа:
Joro_Barca написа:Тая новина че е понеделник мача можеше да я напишеш в новини то пък няма такава тема , според мен този форум има нужда от модератор .....

Ама как само ти личи, че си потребител на 2 петъка и че изобщо не си разглеждал раздела на Барселона! Има си тема за новините, но в нея основно аз поствам...
Ето ти линк към нея: barcelona/viewtopic.php?f=19&t=11981&start=230

Така.... Първо ВИЖ ТИ КОГА СИ РЕГИСТРИРАН И АЗ КОГА СЪМ РЕГИСТРИРАН , това че имам малко мнения мога да ти кажа че повече чета отколкото да пиша. Второ темата я няма като важна или като съобщение да се отличава от другите ;) Да до скоро писах в форума на Барса , но там има прекалено надути хора така да го кажа ;)

Точно заради такива като тебе се махнах от там дай да не си разваляме настроението поне тука ;) САМО БАРСА
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 ное 2010 21:23

А къде да пусна това http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=168575 и да опровргая "супернаглото поведение" на Пике, с факта, че гологлавият "потърпевш", всъщност е кондиционният треньор на отбора Хуанхо Брау? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 11 ное 2010 21:24

Joro_Barca написа:
megan fox написа:
Joro_Barca написа:Тая новина че е понеделник мача можеше да я напишеш в новини то пък няма такава тема , според мен този форум има нужда от модератор .....

Ама как само ти личи, че си потребител на 2 петъка и че изобщо не си разглеждал раздела на Барселона! Има си тема за новините, но в нея основно аз поствам...
Ето ти линк към нея: barcelona/viewtopic.php?f=19&t=11981&start=230

Така.... Първо ВИЖ ТИ КОГА СИ РЕГИСТРИРАН И АЗ КОГА СЪМ РЕГИСТРИРАН , това че имам малко мнения мога да ти кажа че повече чета отколкото да пиша. Второ темата я няма като важна или като съобщение да се отличава от другите ;) Да до скоро писах в форума на Барса , но там има прекалено надути хора така да го кажа ;)

Точно заради такива като тебе се махнах от там дай да не си разваляме настроението поне тука ;) САМО БАРСА

То аз от година и полвина пиша и във двата форума А как ти е потребителското име в форума на Барса
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 ное 2010 22:01

Joro_Barca написа:Така.... Първо ВИЖ ТИ КОГА СИ РЕГИСТРИРАН И АЗ КОГА СЪМ РЕГИСТРИРАН , това че имам малко мнения мога да ти кажа че повече чета отколкото да пиша. Второ темата я няма като важна или като съобщение да се отличава от другите ;) Да до скоро писах в форума на Барса , но там има прекалено надути хора така да го кажа ;)

Айде само не ми скачай с датата на регистрация, че настоящата, която използвам ми е 6-а или 7-а!!! Че съм тук във форума вече повече от 3 години... ;) Та не ми се прави на тежкар, моля. :)

А както виждаш няма модератор барселонист и няма кой да ни прави темите важни! Трябва да ходим да се молим на глобалните модове, дето за капак поне единият от тях със сигурност е фен на Реал... (Славия Форевър). За разлика от някои други отбори.., ние нямаме привилегията да си имаме наш си мод, но нищо не ти пречи да си отваряш поне малко очите и да прегледаш старите теми, които би трябвало да си чел, след като твърдиш, че повече четеш и по-малко пишеш!

Ти моето настроение не можеш да го развалиш, но не си позволявай подобни глупави сравнение "точно заради такива като теб..."! Такива като мен... друг вече няма! На времето е имало някакъв Лорд Вуду, но той отдавна не се е мяркал тук, а повярвай ми друг като мен тук няма! Можеш да попиташ колегите барселонисти или пък феновете на Реал... ;) Поинтересувай се какво ще ти кажат по въпроса...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 ное 2010 22:07

Меган, унасяш се, братче! По-спокойно карай влака! Самоизтъкването не е от добрите черти на човека!

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 11 ное 2010 22:11

barca4ever , TALIBANA ми е ника и съм регнат от 2005 година там може би един от най старите в форума на Барселона....

megan fox , Както и да е не ми се спори и аз чета отдавна тук но не се бях регвал , но дай да спреме тия спорове ;) трябва да се направи един или двама модератори тук :) да наистина не съм видял темата за новините но не се отличава затова..:) Наздраве и САМО БАРСА
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 ное 2010 22:22

fcb_bg написа:Меган, унасяш се, братче! По-спокойно карай влака! Самоизтъкването не е от добрите черти на човека!

Ммм, не ми се кара влак, а и да си кажа честно малко почвам да се нервя напоследък на това, че тия дни има всевъзможни критики към Барса, всякакви нелепи обвинения от фенове на какви ли не отбори, но в тези моменти нещо барселонистите липсват, за да защитават честта на любимият ни клуб.

А колкото до самоизтъкването... прав си, че не е добра черта, но май останах неправилно разбран! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 ное 2010 22:28

Joro_Barca написа:трябва да се направи един или двама модератори тук :)

Ми на времето е имало такава идея, било е предложено на глобалните модове и ни е било казано, че ние трябва да си изберем потребител, който да модерира раздела ни. За нещастие май потребителя, който е бил избран (Лорд Вуду)... е отнесал бан от модовете и респективно всичко е паднало в канала... Това случайно го бях изнамерил в една от доста старите теми в раздела...

Само Барса :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 ное 2010 22:33

megan fox написа:
fcb_bg написа: Меган, унасяш се, братче! По-спокойно карай влака! Самоизтъкването не е от добрите черти на човека!

Ммм, не ми се кара влак, а и да си кажа честно малко почвам да се нервя напоследък на това, че тия дни има всевъзможни критики към Барса, всякакви нелепи обвинения от фенове на какви ли не отбори, но в тези моменти нещо барселонистите липсват, за да защитават честта на любимият ни клуб.

А колкото до самоизтъкването... прав си, че не е добра черта, но май останах неправилно разбран! ;)

И сам воина е воин... Шегувам се! ;) Колкото до нападките... амиии... те са едни и същи, предъвквани двеста и осемстотин пъти. Не можеш да промениш мирогледа на хората, така че... по-спокойно с влака! ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 ное 2010 22:37

Уж, модераторите не са ни врагове, пък не изпълниха молбата ми за изтриване на темата. Поне я преместете в "Новините на Меган". Щом човека е мераклия да прави тема за Класикото, аз претенции нямам. И без това си казах, че е новина.
Преместете темата, моля!

Върни се в “Барселона”