Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Мнениеот MORSKI » 08 ное 2010 23:34

Mръсник написа:Елате към 7 и 30 за всеки случай....

не е много забавно :arrow: Питам серизоно в колко часа се събирате! :arrow:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 ное 2010 01:43

MORSKI написа:
Mръсник написа:Елате към 7 и 30 за всеки случай....

не е много забавно :arrow: Питам серизоно в колко часа се събирате! :arrow:

Мисля, че залата е запазена за 9:30, но се събираме в 9. Надявам се и аз да дойда този път вече и да поритам :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 ное 2010 10:00

Във фейса пише - 10 ноември 2010 г. · 21:30 - 22:30, аз го разбирам като 21 часа пред Дескрим!
П.С. Впрочем ще има едно зимно турнирче в тази зала/след НГ/, ако има интерес ще разпитам за повече информация.

[offtopic]
Кашчей написа:
mfca написа:
Blue_Lion написа:Тази дето прилича на емблемата на БарЦИлонаТА :mrgreen:

Моля, моля - еми не е като на Барсата!

Баш си е на Барсата, щото някои можем и да гледаме :mrgreen:

А дали "някои" можете да виждате когато гледате?

Набързо:
1. Завършека отгоре - единия е с 2, а другия с 3 извивки
2. Отстрани на Барса има едни издатини
3. Завършека отдолу - на предложението е плавно заостряне, докато на Барса е съвсем различно
4. Разделението м/у горната и долната част - в единия случая е с голямо разстояние и надпис, а в другия са едно до друго
5. Елемента, в който е надписа АФК Наздраве къде го има в емблемата на Барса?
6. Детайли като рамки, цветове, символи въобще няма да засягам...

Дори и да беше 1:1 какъв е проблема? Това мога, това съм предложил! Поне съм отделил едни 2 часа да направя нещо си...Не държа никой дори да го поглежда, и за да подкрепя думите си - в гласуването за лого във фейса дадох глас НЕ. Всъщност, за да обединиш Гонг.бг, името на отбора и футбола(т.е. 3 задължителни елемента) в едно лого аз лично се сещам за 2 стандартни решения и съм дал практическо решение с единия вариант. Нито съм дизайнер, нито имам развинтена фантазия, за да измисля най-уникалното творени и/или лого на света...а и не мисля, че това е целта! Не искам да се обяснявам, ама много се дразня когато труда на хората просто така се зачерква и то без НИКАКВИ смислени доводи. Абе това не ми харесва. И защо? Защото така! :) Звучи ми малко като женско обяснение...когато нямаш доводи, за да обориш тезата на събеседника просто се слага едно ЗАЩОТО ТАКА! :))) Айде със здраве, впрочем ако наистина можеше да виждаш като гледаш щеше да откриеш от къде съм взел формата за моето предложение! ;)[/offtopic]
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 ное 2010 10:37

ТОЧНО!СРЯДА 9 ЧАСА ПРЕД ЗАЛАТА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2010 13:30

mfca написа:Във фейса пише - 10 ноември 2010 г. · 21:30 - 22:30, аз го разбирам като 21 часа пред Дескрим!
П.С. Впрочем ще има едно зимно турнирче в тази зала/след НГ/, ако има интерес ще разпитам за повече информация.

[offtopic]
Кашчей написа:
mfca написа:Моля, моля - еми не е като на Барсата!

Баш си е на Барсата, щото някои можем и да гледаме :mrgreen:

А дали "някои" можете да виждате когато гледате?

Набързо:
1. Завършека отгоре - единия е с 2, а другия с 3 извивки
2. Отстрани на Барса има едни издатини
3. Завършека отдолу - на предложението е плавно заостряне, докато на Барса е съвсем различно
4. Разделението м/у горната и долната част - в единия случая е с голямо разстояние и надпис, а в другия са едно до друго
5. Елемента, в който е надписа АФК Наздраве къде го има в емблемата на Барса?
6. Детайли като рамки, цветове, символи въобще няма да засягам...

Дори и да беше 1:1 какъв е проблема? Това мога, това съм предложил! Поне съм отделил едни 2 часа да направя нещо си...Не държа никой дори да го поглежда, и за да подкрепя думите си - в гласуването за лого във фейса дадох глас НЕ. Всъщност, за да обединиш Гонг.бг, името на отбора и футбола(т.е. 3 задължителни елемента) в едно лого аз лично се сещам за 2 стандартни решения и съм дал практическо решение с единия вариант. Нито съм дизайнер, нито имам развинтена фантазия, за да измисля най-уникалното творени и/или лого на света...а и не мисля, че това е целта! Не искам да се обяснявам, ама много се дразня когато труда на хората просто така се зачерква и то без НИКАКВИ смислени доводи. Абе това не ми харесва. И защо? Защото така! :) Звучи ми малко като женско обяснение...когато нямаш доводи, за да обориш тезата на събеседника просто се слага едно ЗАЩОТО ТАКА! :))) Айде със здраве, впрочем ако наистина можеше да виждаш като гледаш щеше да откриеш от къде съм взел формата за моето предложение! ;)[/offtopic]

[offtopic]Триъгълен щит, с меки форми.Разделено на 2 хоризонтални ивици поле, като горната е разделена и на 2 вертикални....изобщо не е на Барселона.И... лого никога не се прави в переспектива.Дай му дълбочина, ако искаш и така го виждаш, но в переспектива.....

Аз също не съм дизайнер ;)[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 ное 2010 14:27

На бас,че не можете да се сбиете :mrgreen: Емблемата е добра,и леко наподобява тази на барЦа,но като направих тази вметка,не съм го казвал с лошо,за това автора да не се пеняви толкова :) А наздра'е 8-)
Изображение

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 ное 2010 21:24

[offtopic]
Кашчей написа:Триъгълен щит, с меки форми.Разделено на 2 хоризонтални ивици поле, като горната е разделена и на 2 вертикални....изобщо не е на Барселона.И... лого никога не се прави в переспектива.Дай му дълбочина, ако искаш и така го виждаш, но в переспектива.....

Аз също не съм дизайнер ;)

Еми току що зарина 1/4 от логата измисляни до този момента...особено на нискоразредните отбори по света. :))) Формата е същата, ама не баш...ама пък иначе е на като Барца. Брао! Човек и да има желание все някой специалист ще се намери да му го убие. Представям си тогава за екипите какво ще е... :))) Направо давам ви координати и се оправяйте, че да няма после - това, ама онова. Ето ги и тях:

Екипи:
Patriot - 0878 344 388, Сашо Гатев, магазин на ул.Алабин
Dolico - 02 974 64 65, намира се в Младост 4
Nike - Николай Николов, 02 868 0042, 02 896 698 610
Бургелов - 0878 200 277, 02 983 23 78 - Надя Попмихайлова, магазин на Ул.Цар Симеон 4
Jumper - Крум Тодоров, 0899 17 33 33
Kelme - Георги Георгиев, 0888 45 24 06
Имам още два варианта, ама са от далечната провинция

Щамповане:
Малус - Надежда, до ст.Локомотив 0888 34 38 41, 0897 89 50 19, Марияна
Dolico - по-горе ги има
Бургелов - също
Сандекс Спорт - 0896 740 741, магазин ул.Алабин или 0878 344 388, Сашо Гатев
Има и един вариант в гр.Сливница, ама мисля, че там ви далечко за щамповане[/offtopic]

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 ное 2010 21:56

Blue_Lion написа:На бас,че не можете да се сбиете :mrgreen: Емблемата е добра,и леко наподобява тази на барЦа,но като направих тази вметка,не съм го казвал с лошо,за това автора да не се пеняви толкова :) А наздра'е 8-)

Не знаеш с каква лекота можеш да загубиш баса! Дето се вика зависи от залога, само заради него си заслужава...хахах Ае, наздраве, макар че ми свърши бирЪтЪ!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 ное 2010 22:14

mfca написа:
Blue_Lion написа:На бас,че не можете да се сбиете :mrgreen: Емблемата е добра,и леко наподобява тази на барЦа,но като направих тази вметка,не съм го казвал с лошо,за това автора да не се пеняви толкова :) А наздра'е 8-)

Не знаеш с каква лекота можеш да загубиш баса! Дето се вика зависи от залога, само заради него си заслужава...хахах Ае, наздраве, макар че ми свърши бирЪтЪ!

То това беше провокативно :twisted: Ае Наздра'е....с Фервекс :mrgreen:
Изображение

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 ное 2010 22:30

Blue_Lion написа:
mfca написа:

То това беше провокативно :twisted: Ае Наздра'е....с Фервекс :mrgreen:

Е пак немам, Упсарин става ли? ;)

Върни се в “Свободна зона”