Mръсник написа:Елате към 7 и 30 за всеки случай....
не е много забавно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Mръсник написа:Елате към 7 и 30 за всеки случай....
MORSKI написа:Mръсник написа:Елате към 7 и 30 за всеки случай....
не е много забавноПитам серизоно в колко часа се събирате!
Кашчей написа:mfca написа:Blue_Lion написа:Тази дето прилича на емблемата на БарЦИлонаТА
Моля, моля - еми не е като на Барсата!
Баш си е на Барсата, щото някои можем и да гледаме
mfca написа:Във фейса пише - 10 ноември 2010 г. · 21:30 - 22:30, аз го разбирам като 21 часа пред Дескрим!
П.С. Впрочем ще има едно зимно турнирче в тази зала/след НГ/, ако има интерес ще разпитам за повече информация.
[offtopic]Кашчей написа:mfca написа:Моля, моля - еми не е като на Барсата!
Баш си е на Барсата, щото някои можем и да гледаме
А дали "някои" можете да виждате когато гледате?
Набързо:
1. Завършека отгоре - единия е с 2, а другия с 3 извивки
2. Отстрани на Барса има едни издатини
3. Завършека отдолу - на предложението е плавно заостряне, докато на Барса е съвсем различно
4. Разделението м/у горната и долната част - в единия случая е с голямо разстояние и надпис, а в другия са едно до друго
5. Елемента, в който е надписа АФК Наздраве къде го има в емблемата на Барса?
6. Детайли като рамки, цветове, символи въобще няма да засягам...
Дори и да беше 1:1 какъв е проблема? Това мога, това съм предложил! Поне съм отделил едни 2 часа да направя нещо си...Не държа никой дори да го поглежда, и за да подкрепя думите си - в гласуването за лого във фейса дадох глас НЕ. Всъщност, за да обединиш Гонг.бг, името на отбора и футбола(т.е. 3 задължителни елемента) в едно лого аз лично се сещам за 2 стандартни решения и съм дал практическо решение с единия вариант. Нито съм дизайнер, нито имам развинтена фантазия, за да измисля най-уникалното творени и/или лого на света...а и не мисля, че това е целта! Не искам да се обяснявам, ама много се дразня когато труда на хората просто така се зачерква и то без НИКАКВИ смислени доводи. Абе това не ми харесва. И защо? Защото така!Звучи ми малко като женско обяснение...когато нямаш доводи, за да обориш тезата на събеседника просто се слага едно ЗАЩОТО ТАКА!
)) Айде със здраве, впрочем ако наистина можеше да виждаш като гледаш щеше да откриеш от къде съм взел формата за моето предложение!
[/offtopic]
Кашчей написа:Триъгълен щит, с меки форми.Разделено на 2 хоризонтални ивици поле, като горната е разделена и на 2 вертикални....изобщо не е на Барселона.И... лого никога не се прави в переспектива.Дай му дълбочина, ако искаш и така го виждаш, но в переспектива.....
Аз също не съм дизайнер
Blue_Lion написа:На бас,че не можете да се сбиетеЕмблемата е добра,и леко наподобява тази на барЦа,но като направих тази вметка,не съм го казвал с лошо,за това автора да не се пеняви толкова
А наздра'е
mfca написа:Blue_Lion написа:На бас,че не можете да се сбиетеЕмблемата е добра,и леко наподобява тази на барЦа,но като направих тази вметка,не съм го казвал с лошо,за това автора да не се пеняви толкова
А наздра'е
Не знаеш с каква лекота можеш да загубиш баса! Дето се вика зависи от залога, само заради него си заслужава...хахах Ае, наздраве, макар че ми свърши бирЪтЪ!
Blue_Lion написа:mfca написа:Blue_Lion написа:На бас,че не можете да се сбиетеЕмблемата е добра,и леко наподобява тази на барЦа,но като направих тази вметка,не съм го казвал с лошо,за това автора да не се пеняви толкова
А наздра'е
Не знаеш с каква лекота можеш да загубиш баса! Дето се вика зависи от залога, само заради него си заслужава...хахах Ае, наздраве, макар че ми свърши бирЪтЪ!
То това беше провокативноАе Наздра'е....с Фервекс
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 9 госта