Славия-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Славия-Левски
Ако пак пуснат Йовов,все едно пак сме с 10 срещу 11.Както срещу Локо Пд и Лил.Айде в пенсия...Моля те!
- blue avalanche
- Контакти:
[offtopic]Да не говорим,че ми омръзна всяка сутрин да влизам във форума на Левски все едно съм в аптека.Теми за лекарства,презервативи и не знам какво ли още...В другите форуми не съм виждал такива простотии.[/offtopic]
- blue magic
- Контакти:
Thsmith написа:Митрев
Дъсти --Милиев-- Грийн-- Веско Минев
Слори --Балтанов -- тевия --Жоазиьно
------------циганина-----------------
-----------------Йовов--------------------
е най добрия варянт според мен, но предвид невероятните качества на ясен нищо се незнае... Тоя мач ако го вземем ще е цяло чудо...
Предполагам че титуляри ще излязат Акалски, Иса, Станчев и Сашо Киров
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Които и да излязат, трябва да унищожат неприятния обор от Овча купел.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Windoorlevski написа:При грешна стъпка ОСТАВКИ
Ти и другите като теб да си мълчат, че благодарение на сегашното ръководство влезнахме в ЕТ. Гонзо-Ясен е чудесен тандем и не бива да искаме оставки при евентуални 4 загуби, 2 победи и един равен! Престанете с тези "ОСТАВКИ", че само тва ви знаят главите! Вчера бяхме велики! Уникална публика и уникално добра игра срещу силен ФРЕНСКИ ОТБОР (едно от най-силните първенства е Френското) !! Моля от този ТИП КОМЕНТАРИ > грешна стъпка ОСТАВКИ < да не се повтарят повече. Писнало ми е от такива хора - 3 загуби (4 ако паднем от Славия -малко вероятно), 2 победи, 1 равен и веднага ми искате оставка.. ЗА да свърша ще кажа - Сърцето ми винаги ще остане синьо независимо от резултатите! ОСТАВКИ НА ТОЗИ ЕТАП - НЕ ! Можем само да се радваме, че играем добре и късмета не е толкоз на наша страна (от последните дни).. но всичко ще се обърне пак! СМЕЛО КЪМ 1/16 ФИНАЛИТЕ! МАЧКАМЕ ГЕНТ и ВСИЧКи!

- Santiago Munezz
- Контакти:
levski30 написа:Windoorlevski написа:При грешна стъпка ОСТАВКИ
Ти и другите като теб да си мълчат, че благодарение на сегашното ръководство влезнахме в ЕТ. Гонзо-Ясен е чудесен тандем и не бива да искаме оставки при евентуални 4 загуби, 2 победи и един равен! Престанете с тези "ОСТАВКИ", че само тва ви знаят главите! Вчера бяхме велики! Уникална публика и уникално добра игра срещу силен ФРЕНСКИ ОТБОР (едно от най-силните първенства е Френското) !! Моля от този ТИП КОМЕНТАРИ > грешна стъпка ОСТАВКИ < да не се повтарят повече. Писнало ми е от такива хора - 3 загуби (4 ако паднем от Славия -малко вероятно), 2 победи, 1 равен и веднага ми искате оставка.. ЗА да свърша ще кажа - Сърцето ми винаги ще остане синьо независимо от резултатите! ОСТАВКИ НА ТОЗИ ЕТАП - НЕ ! Можем само да се радваме, че играем добре и късмета не е толкоз на наша страна (от последните дни).. но всичко ще се обърне пак! СМЕЛО КЪМ 1/16 ФИНАЛИТЕ! МАЧКАМЕ ГЕНТ и ВСИЧКи!![]()
+1111 Само Левски .....а такива псевдофенчета не искаме,все разбирачи само оставки им са в главите още при първия провал.А Левски вчера смачка един доста сериозен френски отбор,сега късмета не беше с нас но кой знае в другите мачове може да ни провърви....Само Левски !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Съставът, който аз лично бих избрал за мача със Славия:
--------------------- Акалски
---Станчев ------ Милиев ------ Иванов(ако иска) ----- Минев
--------------------------Грийн ------------- Йовов
---- Слори -------------- Огнянов ------------------ Жозиньо
------------------------- Младенов
Този мач трябва да го вземем на всяка цена, мисля че Дани Младенов на върха на атаката ще бъде прекрасен ход, защото е много бърз, има хубав и плътен шут и не плаши пред гола. Славия от своя страна при Велев играят с продължителни разигравания, след умората, която се очаква при нас, ще се опитат да ни атакуват повече, нещо което правеха и в Ловеч, и ето тук идват миговете на бързите ни футболисти в атака, които трябва да ги убият на контра
Ако Ясен не вземе и този мач, ситуацията ще стане доста неприятна
Трябва да ги излъжем, въпреки много наказани основни футболист
Вярвам в ЛЕВСКИ!!!
--------------------- Акалски
---Станчев ------ Милиев ------ Иванов(ако иска) ----- Минев
--------------------------Грийн ------------- Йовов
---- Слори -------------- Огнянов ------------------ Жозиньо
------------------------- Младенов
Този мач трябва да го вземем на всяка цена, мисля че Дани Младенов на върха на атаката ще бъде прекрасен ход, защото е много бърз, има хубав и плътен шут и не плаши пред гола. Славия от своя страна при Велев играят с продължителни разигравания, след умората, която се очаква при нас, ще се опитат да ни атакуват повече, нещо което правеха и в Ловеч, и ето тук идват миговете на бързите ни футболисти в атака, които трябва да ги убият на контра

Вярвам в ЛЕВСКИ!!!
Blue_Lion написа:Говедаааа налазвайте моШно стадионО в Овча Купел ! Резултата не е важен,защото само Левски е важен

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
Според мен на Йовов все още може да се разчита,но В НИКАКЪВ случай на тази позиция,на която той очевидно се мъчи.Няма толкова много футболисти в нашето първенство,с които мога да го сравня...Просто не е за там..ако трябва централен нападател да го сложат ,но трябва да се вземе този мач.Просто е ужасно важно да не губим повече точки./При положение ,че искаме да имаме шансове напролет,разбира се/
Акалски
Мюлдер Милиев Иванов Минев
Гриин Йовов
Слори Огнянов Жо
Младенов
Мюлдер Милиев Иванов Минев
Гриин Йовов
Слори Огнянов Жо
Младенов
България има природни богатства,
България има народ несломим,