Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Славия-Левски

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 13:21

Ако пак пуснат Йовов,все едно пак сме с 10 срещу 11.Както срещу Локо Пд и Лил.Айде в пенсия...Моля те!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 13:31

[offtopic]Да не говорим,че ми омръзна всяка сутрин да влизам във форума на Левски все едно съм в аптека.Теми за лекарства,презервативи и не знам какво ли още...В другите форуми не съм виждал такива простотии.[/offtopic]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 ное 2010 13:35

Thsmith написа:Митрев
Дъсти --Милиев-- Грийн-- Веско Минев

Слори --Балтанов -- тевия --Жоазиьно
------------циганина-----------------
-----------------Йовов--------------------
е най добрия варянт според мен, но предвид невероятните качества на ясен нищо се незнае... Тоя мач ако го вземем ще е цяло чудо...

Предполагам че титуляри ще излязат Акалски, Иса, Станчев и Сашо Киров
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 05 ное 2010 13:47

Които и да излязат, трябва да унищожат неприятния обор от Овча купел.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 05 ное 2010 13:56

Windoorlevski написа:При грешна стъпка ОСТАВКИ

Ти и другите като теб да си мълчат, че благодарение на сегашното ръководство влезнахме в ЕТ. Гонзо-Ясен е чудесен тандем и не бива да искаме оставки при евентуални 4 загуби, 2 победи и един равен! Престанете с тези "ОСТАВКИ", че само тва ви знаят главите! Вчера бяхме велики! Уникална публика и уникално добра игра срещу силен ФРЕНСКИ ОТБОР (едно от най-силните първенства е Френското) !! Моля от този ТИП КОМЕНТАРИ > грешна стъпка ОСТАВКИ < да не се повтарят повече. Писнало ми е от такива хора - 3 загуби (4 ако паднем от Славия -малко вероятно), 2 победи, 1 равен и веднага ми искате оставка.. ЗА да свърша ще кажа - Сърцето ми винаги ще остане синьо независимо от резултатите! ОСТАВКИ НА ТОЗИ ЕТАП - НЕ ! Можем само да се радваме, че играем добре и късмета не е толкоз на наша страна (от последните дни).. но всичко ще се обърне пак! СМЕЛО КЪМ 1/16 ФИНАЛИТЕ! МАЧКАМЕ ГЕНТ и ВСИЧКи! :mrgreen: :mrgreen:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 ное 2010 14:03

levski30 написа:
Windoorlevski написа:При грешна стъпка ОСТАВКИ

Ти и другите като теб да си мълчат, че благодарение на сегашното ръководство влезнахме в ЕТ. Гонзо-Ясен е чудесен тандем и не бива да искаме оставки при евентуални 4 загуби, 2 победи и един равен! Престанете с тези "ОСТАВКИ", че само тва ви знаят главите! Вчера бяхме велики! Уникална публика и уникално добра игра срещу силен ФРЕНСКИ ОТБОР (едно от най-силните първенства е Френското) !! Моля от този ТИП КОМЕНТАРИ > грешна стъпка ОСТАВКИ < да не се повтарят повече. Писнало ми е от такива хора - 3 загуби (4 ако паднем от Славия -малко вероятно), 2 победи, 1 равен и веднага ми искате оставка.. ЗА да свърша ще кажа - Сърцето ми винаги ще остане синьо независимо от резултатите! ОСТАВКИ НА ТОЗИ ЕТАП - НЕ ! Можем само да се радваме, че играем добре и късмета не е толкоз на наша страна (от последните дни).. но всичко ще се обърне пак! СМЕЛО КЪМ 1/16 ФИНАЛИТЕ! МАЧКАМЕ ГЕНТ и ВСИЧКи! :mrgreen: :mrgreen:

+1111 Само Левски .....а такива псевдофенчета не искаме,все разбирачи само оставки им са в главите още при първия провал.А Левски вчера смачка един доста сериозен френски отбор,сега късмета не беше с нас но кой знае в другите мачове може да ни провърви....Само Левски !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 05 ное 2010 14:03

Съставът, който аз лично бих избрал за мача със Славия:
--------------------- Акалски

---Станчев ------ Милиев ------ Иванов(ако иска) ----- Минев

--------------------------Грийн ------------- Йовов

---- Слори -------------- Огнянов ------------------ Жозиньо

------------------------- Младенов

Този мач трябва да го вземем на всяка цена, мисля че Дани Младенов на върха на атаката ще бъде прекрасен ход, защото е много бърз, има хубав и плътен шут и не плаши пред гола. Славия от своя страна при Велев играят с продължителни разигравания, след умората, която се очаква при нас, ще се опитат да ни атакуват повече, нещо което правеха и в Ловеч, и ето тук идват миговете на бързите ни футболисти в атака, които трябва да ги убият на контра :idea: Ако Ясен не вземе и този мач, ситуацията ще стане доста неприятна :!: Трябва да ги излъжем, въпреки много наказани основни футболист :idea:

Вярвам в ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 05 ное 2010 14:03

Blue_Lion написа:Говедаааа налазвайте моШно стадионО в Овча Купел ! Резултата не е важен,защото само Левски е важен :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 05 ное 2010 14:35

Според мен на Йовов все още може да се разчита,но В НИКАКЪВ случай на тази позиция,на която той очевидно се мъчи.Няма толкова много футболисти в нашето първенство,с които мога да го сравня...Просто не е за там..ако трябва централен нападател да го сложат ,но трябва да се вземе този мач.Просто е ужасно важно да не губим повече точки./При положение ,че искаме да имаме шансове напролет,разбира се/

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 ное 2010 14:36

Акалски
Мюлдер Милиев Иванов Минев
Гриин Йовов
Слори Огнянов Жо
Младенов
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко