Мнениеот santiliana » 04 ное 2010 23:50
Каква подкрепа за Ясен, бе? Та заради него вече не знам кой мач поред не печелим. Защото не Иво е виновен, че Лил ни изравниха, а точно Ясен. Толкова бесен не помня от кога не съм бил, то бива неумение да се води правилно мач, но това неговото вече граничи с идиотизъм. Бях на стадиона и още ме "държи" ядът към тази нелепа смяна на Ясен. Как може точно преди центриране в наказателното поле да вкарва нов играч в защитата, който не се е синхронизирал с момчетата, още повече ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК?!?!?! Тук съвсем не виня самия играч, а този, който го пусна да влезе. Честно, писна ми в Левски да има някакви псевдотреньорчета, които да се учат на този занаят. Ние не сме училище за некадърници. Това беше един спечелен мач, в който си личеше, че френския отбор е по- класен, но имахме и донякъде късмет, а и абстрактния съдия много грешни отсъждания даде...Но най- слаб за пореден път се оказа Яско- пловдивския експерт...От този мач аз съм категорично ПРОТИВ този човек за треньор на любимия ми отбор и дано Батков час по- скоро да освободи това недоразумение. Колко мача ни провали този вече- няма изброяване: Черноморец (на два пъти ни показаха как се играе), Сливен, Лил (пак на два пъти), Спортинг, Литекс... Сигурен съм, че и вдругиден няма да победим Славия, просто защото синямаме качествен треньор. Този човек е скаран с елементарни футболни правила, особено като това: "Когато печелиш мача, не прави смени!!!" Ш*бана пловдивска майна....
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !