Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Подкрепа за Ясен Петров

Мнениеот Levskar_90 » 04 ное 2010 23:34

terata написа:Ясен с резултатите си дотук напълно заслужава шанса да продължи да работи в Левски...НО в днешния двубой сериозно се компроментира! Дано си е извадил необходимите поуки

Точно с днескашния мач доказа качествата си, защото надиграхме Лил и само малшанса ни лиши от победа ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Мнениеот TAFINSSON » 04 ное 2010 23:36

То изобщо не трябва да става дума за смяна на Ясен и Гонзо ... Трябва да се оставят да работят тея хора поне 2 сезона за да има някакви резултати. Вижда се, че отбора играе добре (нормално е да има спадове понякога) но момчетата се раздават и щом след такива резултати плачат в съблекалнята е показателно за труда и сърцераздаването на целия отбор! Гонзо е силен човек и освен Наско Сираков не виждам кой друг може да изпълнява тая функция на спортно технически директор. А на Ясен трябва да му бъде даден шанс. Преди няколко години никой не вярваше на Мъри и Наско ама всички знаем какво стана така, че 100% подкрепа поне 2 сезона пък ако нещата не вървят тогава вече може дасе мисли за промяна. Но мисля, че още сега през зимната подготовка нещата в тима ще се подобрят в положителна насока.

САМО ЛЕВСКИ!!!
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 ное 2010 23:37

Levskar_90 написа:
Blue_Lion написа:И аз подкрепям Ясен и Гонзо ! След Нова Година ако няма промени ще искаме оставки,сега е рано...подкрепа за отбора,както и за ИВО !

Тая година ще сме 2-ри, защото Гришата си е купил титлата. Така че ако сме под второ място ще е провал ;)

Ще му пратим Цимбика :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 04 ное 2010 23:39

Ку-ку

какав Ясен Бе, той е ясен за 4 кръга загуби 8 точки , няма никаква тактика и визия за игра. Добре,че има матерял.
Велев ще го уволни в неделя!!!

вие сте болни мозаци, лаладжии или мазохисти!

Боже колко мъка ...

Само ЛЕВСКИ

fen1914

Мнениеот fen1914 » 04 ное 2010 23:40

Ясен не става за треньор на Левски

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 ное 2010 23:41

Levskar_90 написа:
terata написа:Ясен с резултатите си дотук напълно заслужава шанса да продължи да работи в Левски...НО в днешния двубой сериозно се компроментира! Дано си е извадил необходимите поуки

Точно с днескашния мач доказа качествата си, защото надиграхме Лил и само малшанса ни лиши от победа ;)

Доказа че е малоумник! Освен че пуска Иво Иванов да пази резултата, като преди мача си преквалифицирал халф в централен защитник (Грийн), тъй като именно същия този Иво Иванов е слаб, и след като цял мач Грийн и Милиев играят перфектно, в последните 5 минути ти разбиваш тази двойка защитници за да пуснеш Иванов да ти пази резултата :o :o :o Логиката му е перфектна!

Потребителски аватар
dimito
Контакти:

Мнениеот dimito » 04 ное 2010 23:45

И аз съм да оставим Ясен да поработи, резултатите ще се видят догодина в Шампионската лига........
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 ное 2010 23:45

Ясен прецака мача

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 04 ное 2010 23:46

Levskar_90 написа:

Мал-шанс,мал-шанс,колко да е мал шанс и аз бия лошо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 ное 2010 23:50

Каква подкрепа за Ясен, бе? Та заради него вече не знам кой мач поред не печелим. Защото не Иво е виновен, че Лил ни изравниха, а точно Ясен. Толкова бесен не помня от кога не съм бил, то бива неумение да се води правилно мач, но това неговото вече граничи с идиотизъм. Бях на стадиона и още ме "държи" ядът към тази нелепа смяна на Ясен. Как може точно преди центриране в наказателното поле да вкарва нов играч в защитата, който не се е синхронизирал с момчетата, още повече ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК?!?!?! Тук съвсем не виня самия играч, а този, който го пусна да влезе. Честно, писна ми в Левски да има някакви псевдотреньорчета, които да се учат на този занаят. Ние не сме училище за некадърници. Това беше един спечелен мач, в който си личеше, че френския отбор е по- класен, но имахме и донякъде късмет, а и абстрактния съдия много грешни отсъждания даде...Но най- слаб за пореден път се оказа Яско- пловдивския експерт...От този мач аз съм категорично ПРОТИВ този човек за треньор на любимия ми отбор и дано Батков час по- скоро да освободи това недоразумение. Колко мача ни провали този вече- няма изброяване: Черноморец (на два пъти ни показаха как се играе), Сливен, Лил (пак на два пъти), Спортинг, Литекс... Сигурен съм, че и вдругиден няма да победим Славия, просто защото синямаме качествен треньор. Този човек е скаран с елементарни футболни правила, особено като това: "Когато печелиш мача, не прави смени!!!" Ш*бана пловдивска майна....
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”