bojkyy написа:Santiago Munezz написа:cska@1948 написа:Такива отбори като Арсенал и Челси никога няма да спечелят КЕШ,просто не са дорасли и няма да дораснат никога,затова отборите като Реал,Барса,Ман.Юн.Байерн,Милан ще са винаги на върха
Какво имаш предвид под дорастване,през 2008 с малко шанс Челси вдигаше трофея и тогава кой ти гледа дорастване,всичко е късмет.И друго до 1992 година Барса също нямаше спечелена КЕШ и тогава също така говореха че не са дорасли и хоп Барса европейски шампион !!!
Не е късмет, при изпълнение на дузпи, на финал на най-добрия турнир в Европа, ти трябва опит, самочуствие и здрави нерви, които Челси не притежаваха и загубиха
Абе такива като теб ми са много смешни.Искаш да кажеш че Лампард,Балак,Дрогба,Ашли Коул,Тери и другите имат малко опит,а тези от Ман Юн-Нани,Роналдо,Рууни,Харгрийвс имали повече опит защото през 1999 година са гледали по телевизията как бъдещия им отбор обръща Байерн и печели ШЛ.Дузпите си са чиста доза късмет и никой не може да ме убеди в противното,дали сега дали след някоя друга година съм сигурен че ще дойде и момента в който Челси ще триумфира