Кой ще бъде новия носител на КЕШ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Кой ще бъде новия носител на КЕШ?

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 17:26

bojkyy написа:
Santiago Munezz написа:
cska@1948 написа:Такива отбори като Арсенал и Челси никога няма да спечелят КЕШ,просто не са дорасли и няма да дораснат никога,затова отборите като Реал,Барса,Ман.Юн.Байерн,Милан ще са винаги на върха

Какво имаш предвид под дорастване,през 2008 с малко шанс Челси вдигаше трофея и тогава кой ти гледа дорастване,всичко е късмет.И друго до 1992 година Барса също нямаше спечелена КЕШ и тогава също така говореха че не са дорасли и хоп Барса европейски шампион !!!

Не е късмет, при изпълнение на дузпи, на финал на най-добрия турнир в Европа, ти трябва опит, самочуствие и здрави нерви, които Челси не притежаваха и загубиха

Абе такива като теб ми са много смешни.Искаш да кажеш че Лампард,Балак,Дрогба,Ашли Коул,Тери и другите имат малко опит,а тези от Ман Юн-Нани,Роналдо,Рууни,Харгрийвс имали повече опит защото през 1999 година са гледали по телевизията как бъдещия им отбор обръща Байерн и печели ШЛ.Дузпите си са чиста доза късмет и никой не може да ме убеди в противното,дали сега дали след някоя друга година съм сигурен че ще дойде и момента в който Челси ще триумфира
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 17:34

Santiago Munezz написа:Абе такива като теб ми са много смешни.Искаш да кажеш че Лампард,Балак,Дрогба,Ашли Коул,Тери и другите имат малко опит,а тези от Ман Юн-Нани,Роналдо,Рууни,Харгрийвс имали повече опит защото през 1999 година са гледали по телевизията как бъдещия им отбор обръща Байерн и печели ШЛ.Дузпите си са чиста доза късмет и никой не може да ме убеди в противното,дали сега дали след някоя друга година съм сигурен че ще дойде и момента в който Челси ще триумфира

А същите тези които ти изброи, дори незнаеха, че е съществувал отбор Челси по това време. Манчестер бяха по-добрия отбор и този който търсеше повече победата. И да Роналдо беше най-добрия футболист който играеше в този мач, и след няколко месеца официално избран за най-добрия в света. И едва ли може да сравниш някой от Челси с Роналдо дори сега
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 04 ное 2010 17:36

Оххх,чета тука фенчетата на Реал и се смея.Абе хора,вия хванете отстранете някой отбор на 1/8 финалите,че като гледам там ви е най-трудно пък тогава мислете за следващите кръгове.Има още много фурни с хляб дет се вика да изядете да стигнете финала :) Пожелавам ви един "много добър" жребии от сорта на Арсенал или Барселона и всичко ще си дойде на мястото :!:

Иначе моята прогноза е Барселона,просто в последните години са най-добрия отбор в света.Факт.Късмет и на Арсенал :!: ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 17:37

Frankie Lampard написа:
AnalBreaker написа:Голът на Гарсия си беше редовен! Искам да попитам как Платини е повлиял на мача от 2005? Челси показа ли нещо след гола на испанеца и заслужи ли си финала тогава? Ливърпуул бяха 3-4 класи под нивото на лондончани и пак си ги отстраниха, а ония реваха ли реваха

Голът на Гарсия не беше редовен,изчел съм тонове материали,изгледал съм хиляди пъти ситуацията и мога да ти го кажа топката не мина с целия си обем голлинията и това е,а ето и самия Божку какво казва :lol:

bojkyy написа:Разочарован съм много, това беше по-голяма съдийска грешка от тази на Йоребро преди 2 години

Виш ся Галас, беше целия преминал линията, само главата му не е зад нея, е кажи ми при това положение, как е успял да направи така, че топката да не влезе. С поглед и я е спрял?
И да Йоребро направи грешки, но това не значи, че има заговори срещу Челси, по тази логика гола на Байерн от миналата година. И срещу Фиорентина ли има масонски заговор?

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 ное 2010 17:39

bojkyy написа:
Santiago Munezz написа:Абе такива като теб ми са много смешни.Искаш да кажеш че Лампард,Балак,Дрогба,Ашли Коул,Тери и другите имат малко опит,а тези от Ман Юн-Нани,Роналдо,Рууни,Харгрийвс имали повече опит защото през 1999 година са гледали по телевизията как бъдещия им отбор обръща Байерн и печели ШЛ.Дузпите си са чиста доза късмет и никой не може да ме убеди в противното,дали сега дали след някоя друга година съм сигурен че ще дойде и момента в който Челси ще триумфира

А същите тези които ти изброи, дори незнаеха, че е съществувал отбор Челси по това време. Манчестер бяха по-добрия отбор и този който търсеше повече победата. И да Роналдо беше най-добрия футболист който играеше в този мач, и след няколко месеца официално избран за най-добрия в света. И едва ли може да сравниш някой от Челси с Роналдо дори сега

Божко май не си гледал мача,а.от 45 минута до 120 Челси унищожи Ман Ю,2 или 3 греди една от,които в 90-тата минута,колко чисти положения.Незнам от къде ти хрумна,че МЮ са били по-добрия отбор...Това не е вярно.Само късмета ги спаси и гредата на няколко пъти особено в 90-тата минута,когато Лампард беше на 1 сантиметър да отбележи.Топката се удари в вътрешната част на гредата !!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 17:41

Артилериста написа:Оххх,чета тука фенчетата на Реал и се смея.Абе хора,вия хванете отстранете някой отбор на 1/8 финалите,че като гледам там ви е най-трудно пък тогава мислете за следващите кръгове.Има още много фурни с хляб дет се вика да изядете да стигнете финала :) Пожелавам ви един "много добър" жребии от сорта на Арсенал или Барселона и всичко ще си дойде на мястото :!:

Иначе моята прогноза е Барселона,просто в последните години са най-добрия отбор в света.Факт.Късмет и на Арсенал :!: ;)

Последните години има криза и не можем да минем 1/8 финала, но кризата която има в Реал, я има в Арсенал от както са създадени. Не мисля, че точно Реал е отбора който трябва да изяде фурни с хляб за да стигне финала, те са го стигали, та даже и са го печелили цели 9 пъти(представяш ли си). Каде е ултра силния Арсенал, който е изял хиляди фурни с хляб и всяка година достига финала?

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 ное 2010 17:42

Frankie Lampard написа:
bojkyy написа:

Божко май не си гледал мача,а.от 45 минута до 120 Челси унищожи Ман Ю,2 или 3 греди една от,които в 90-тата минута,колко чисти положения.Незнам от къде ти хрумна,че МЮ са били по-добрия отбор...Това не е вярно.Само късмета ги спаси и гредата на няколко пъти особено в 90-тата минута,когато Лампард беше на 1 сантиметър да отбележи.Топката се удари в вътрешната част на гредата !!!

Виж тва, че Челси са били слаби и не са могли да си вкарат полуженията, едва ли им пука на Юнайтед. И не говори глупости, още малко ще кажеш, че Юнайтед, не са докоснали топката

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 17:44

bojkyy написа:

Виждам че си на не повече от 15 години и няма кво да споря с теб а отностно дали са знаели за Челси достатъчно е да видиш че през 1998 печелят Уефа а и не съм казал че Роналдо не е бил най-добрия а само че едва ли е имал повече опит от Лампард например,факт е че Юнайтед изкара повечко късмет и спечели с дузпи но каквото и да коментираме вече всичко е свършило,темата е за шампиона в турнира този сезон и аз просто казвам че такива измишльотини като повече опит просто ги има в главите само на някои "философчета" които гледат футбол от 4-5 години и едва ли точно този опит пречи на Челси да триумфира !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 ное 2010 17:44

bojkyy написа:Челси с Роналдо дори сега

Aми кво да ги сравняваме...Роналдо колкото и да се опитват няма как да станат по-големи симуланти от него.Всяко докосване фал,хвърля се като дюшек по тъч линията,обаче е достатачно смел да удря лакти на другите :roll: Абсолютен и недостижим крал на симулациите,дори Пипо Индзаги бледнее пред него...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 ное 2010 17:45

Артилериста написа:Оххх,чета тука фенчетата на Реал и се смея.Абе хора,вия хванете отстранете някой отбор на 1/8 финалите,че като гледам там ви е най-трудно пък тогава мислете за следващите кръгове.Има още много фурни с хляб дет се вика да изядете да стигнете финала :) Пожелавам ви един "много добър" жребии от сорта на Арсенал или Барселона и всичко ще си дойде на мястото :!:

С Барселона може да играем на осминафинал в ШЛ,единствено ако зимата Каталуния стане независима държава :lol: Май, не са ти много ясни правилата на турнира. А относно фурните с хляб, ние сме ги яли много отдавна. Не случайно имаме 12 финала от КЕШ, от които 9 спечелени. Вие с колко сте :roll: :roll: :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”