topleva написа:bnborisov написа:Колко е голям стадиона???
Като в Съединение е!
Но имат бетонен сектор В и 5 реда сини седалки...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
topleva написа:bnborisov написа:Колко е голям стадиона???
Като в Съединение е!
hristo1306 написа:veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!
не плачете за НАФТАТА още следващия сезон са в А РФГ Ершов става собствиник на отбора и вземаме лиценза на Поморие
daimio написа:hristo1306 написа:veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!
не плачете за НАФТАТА още следващия сезон са в А РФГ Ершов става собствиник на отбора и вземаме лиценза на Поморие
Ами що да се ограничавате с неква посредствена А група???По следващия сезон направо купете лиценза на Барселона за ШЛИ стадион не знам защо ви е???С толкова купуване и продаване можехте да си сковете една сергийка и да го изкъртите родното първенство!
А Ботев не купува, извинявай... да не мислиш, че тия местения на домакинства минават безплатно? Вече ще е направо чудо, ако Гълъбово изкопчи поне ТОЧКА
FCH написа:daimio написа:hristo1306 написа:
Ами що да се ограничавате с неква посредствена А група???По следващия сезон направо купете лиценза на Барселона за ШЛИ стадион не знам защо ви е???С толкова купуване и продаване можехте да си сковете една сергийка и да го изкъртите родното първенство!
А Ботев не купува, извинявай... да не мислиш, че тия местения на домакинства минават безплатно? Вече ще е направо чудо, ако Гълъбово изкопчи поне ТОЧКА
botev_1912 написа:daimio написа:hristo1306 написа:
Опааа пак неподготвен!
Не могат хората да ни съберат на собствения си стадион и искат да играят в Пловдив, ама не им позволяват и за това играем в Чирпан!
kamenitza написа:Пичага незнам какъв ти е проблема,но забелязвам,че си много вещ по очти всички въпроси из целия форум.Да не си някой от БФС под прикритиеСтаваш досаден и дразниш с псалмите си как видиш ли БОТЕВ Пловдив е задействал световната конспирация и цял свят работи за нас.Ще те помоля най-учтиво спазвай добрия тон ,ако ли не ,изливай помията си другаде.И моля те не ми излизай с клишетата за обществения форум дрън-дрън.
FCH написа:Не знам за какви клишета ми говориш... но съм убеден, че един ден ще останете с пръст в уста!!! Поредната мафиотско-политическа клика ви използва като фенове!!!
Ако бяхте толкова инициативни щяхте даси направите сами отбор като феновете на Спартак Вн, вместо да чакате Бакала и старите му връзки, мисля че Барека също не е излязъл от схемата все ощеУспех Ви желая, но само с феърплей, а не с обективни и субективни фактори!
Потребители, разглеждащи този форум: Brannik82 и 2 госта