Гълъбово - Ботев Пловдив - в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Гълъбово - Ботев Пловдив - в Чирпан

Мнениеот slash1912 » 02 ное 2010 21:17

topleva написа:
bnborisov написа:Колко е голям стадиона???

Като в Съединение е!

Но имат бетонен сектор В и 5 реда сини седалки...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 03 ное 2010 07:25

hristo1306 написа:
veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!

не плачете за НАФТАТА още следващия сезон са в А РФГ Ершов става собствиник на отбора и вземаме лиценза на Поморие

Ами що да се ограничавате с неква посредствена А група???По следващия сезон направо купете лиценза на Барселона за ШЛ :mrgreen: И стадион не знам защо ви е???С толкова купуване и продаване можехте да си сковете една сергийка и да го изкъртите родното първенство!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 03 ное 2010 08:38

daimio написа:
hristo1306 написа:
veseo написа:Време е за поредната декларация от Нафтата според мен!

не плачете за НАФТАТА още следващия сезон са в А РФГ Ершов става собствиник на отбора и вземаме лиценза на Поморие

Ами що да се ограничавате с неква посредствена А група???По следващия сезон направо купете лиценза на Барселона за ШЛ :mrgreen: И стадион не знам защо ви е???С толкова купуване и продаване можехте да си сковете една сергийка и да го изкъртите родното първенство!

А Ботев не купува, извинявай... да не мислиш, че тия местения на домакинства минават безплатно? Вече ще е направо чудо, ако Гълъбово изкопчи поне ТОЧКА

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 03 ное 2010 09:08

FCH,иди да видиш стадиона на Гълъбово и после даваи коментар,аиде бегаи от тук,ходи да гониш Батков.
Естественно ,че ще подкрепим момчетата,пала колата качвам още три канарчета и сме там.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 ное 2010 11:17

А Ботев не купува, извинявай... да не мислиш, че тия местения на домакинства минават безплатно? Вече ще е направо чудо, ако Гълъбово изкопчи поне ТОЧКА

Гълъбово, доколкото знам, са направили всичко възможно да домакинстват на техния си стадион. Възможностите обаче са им били да посрещнат около 200 фена на гостите , което не е достатъчно. Освен това имало само един вход на стадиона, което си е проблем. Нямало и достатъчно място и за паркинг. Мисля че са постъпили правилно.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 ное 2010 11:20

FCH написа:
daimio написа:
hristo1306 написа:

Опааа пак неподготвен!
Не могат хората да ни съберат на собствения си стадион и искат да играят в Пловдив, ама не им позволяват и за това играем в Чирпан!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 03 ное 2010 12:54

botev_1912 написа:
daimio написа:
hristo1306 написа:

Опааа пак неподготвен!
Не могат хората да ни съберат на собствения си стадион и искат да играят в Пловдив, ама не им позволяват и за това играем в Чирпан!

Много сте забавни... Доколкото ми е известно стадионите в Чирпан и Гълъбово са с еднакъв капацитет, с еднаква степен на трудност при охраняване... А вие колко сте много... спомням си как препълнихте стадиона в Чирпан за мача със Свиленград :lol: :lol: :lol: Таз година добре, ама догодина дали отбори като Брестник, Поморие, Балчик, Любимец... (евентуално Микрево, Етрополе, Криводол) ще се навият да домакинстват, където ви изнася???

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 03 ное 2010 13:20

Много сте забавни... Доколкото ми е известно стадионите в Чирпан и Гълъбово са с еднакъв капацитет, с еднаква степен на трудност при охраняване... А вие колко сте много... спомням си как препълнихте стадиона в Чирпан за мача със Свиленград :lol: :lol: :lol: Таз година добре, ама догодина дали отбори като Брестник, Поморие, Балчик, Любимец... (евентуално Микрево, Етрополе, Криводол) ще се навият да домакинстват, където ви изнася???[/quote]
Пичага незнам какъв ти е проблема,но забелязвам,че си много вещ по очти всички въпроси из целия форум.Да не си някой от БФС под прикритие :shock: Ставаш досаден и дразниш с псалмите си как видиш ли БОТЕВ Пловдив е задействал световната конспирация и цял свят работи за нас.Ще те помоля най-учтиво спазвай добрия тон ,ако ли не ,изливай помията си другаде.И моля те не ми излизай с клишетата за обществения форум дрън-дрън.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 03 ное 2010 13:38

kamenitza написа:Пичага незнам какъв ти е проблема,но забелязвам,че си много вещ по очти всички въпроси из целия форум.Да не си някой от БФС под прикритие :shock: Ставаш досаден и дразниш с псалмите си как видиш ли БОТЕВ Пловдив е задействал световната конспирация и цял свят работи за нас.Ще те помоля най-учтиво спазвай добрия тон ,ако ли не ,изливай помията си другаде.И моля те не ми излизай с клишетата за обществения форум дрън-дрън.

Не знам за какви клишета ми говориш... но съм убеден, че един ден ще останете с пръст в уста!!! Поредната мафиотско-политическа клика ви използва като фенове!!!
Ако бяхте толкова инициативни щяхте даси направите сами отбор като феновете на Спартак Вн, вместо да чакате Бакала и старите му връзки, мисля че Барека също не е излязъл от схемата все още ;) Успех Ви желая, но само с феърплей, а не с обективни и субективни фактори!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 ное 2010 14:12

FCH написа:Не знам за какви клишета ми говориш... но съм убеден, че един ден ще останете с пръст в уста!!! Поредната мафиотско-политическа клика ви използва като фенове!!!
Ако бяхте толкова инициативни щяхте даси направите сами отбор като феновете на Спартак Вн, вместо да чакате Бакала и старите му връзки, мисля че Барека също не е излязъл от схемата все още ;) Успех Ви желая, но само с феърплей, а не с обективни и субективни фактори!

Ти си превъртял от злоба май-май... Пълно непознаване на нещата и събитията, както и тотално объркан кой-кой-е в клуба.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”