silverbg написа:Irish stout написа:silverbg написа: На нашия стадион не се преувеличава повече отколкото на всеки един друг в България.
Силвър, мислех те за по-умен. Това, че вие следвате някаква линия на поведение/пропаганда/манипулации, не означава, че и останалите правят това. Тези методи са от времето на идеологическата война.
Това че казвам истината, а ти си живееш в някъв твой измислен свят в който вие сте най-честните, почтените, неоправданите и прецакваните си е твой личен проблем.
стариа, ама вие всичките много информатори на нашия стадион ве. И по колко ходите като си обявявате ВИЕ билетите. По 2 пъти повече от нас ли?

Кое е истина бе Силвър? Че "надписвате сметката" ли? Да, това е истина. И го правите, за да се докарате по-значими, отколкото сте. Ние за сметка на това си казваме колко сме. 2-3-4 000 - колкото толкова. Ама да казвате всеки мач, че сте 4000 (примерно) но не по-малко от първия мач (цитат на ваши хора) е, как да ти кажа, жалко.
Не знам дали ние сме най-онеправданите и прецакваните. Може и да има по-засегнати от нас. Работата обаче е в това, че вие сте от другата страна на барикадата - вие сте толерираните, държавно подпомаганите, "намазалите", тези, които винаги са с властта. Имаше една песен на НЛО - ах мили мои партии любими, аз ще съм с таз, която е на власт. Подхожда ви за химн.