Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 22:15

Irish stout написа:
silverbg написа: На нашия стадион не се преувеличава повече отколкото на всеки един друг в България.

Силвър, мислех те за по-умен. Това, че вие следвате някаква линия на поведение/пропаганда/манипулации, не означава, че и останалите правят това. Тези методи са от времето на идеологическата война.

Това че казвам истината, а ти си живееш в някъв твой измислен свят в който вие сте най-честните, почтените, неоправданите и прецакваните си е твой личен проблем. :)

стариа, ама вие всичките много информатори на нашия стадион ве. И по колко ходите като си обявявате ВИЕ билетите. По 2 пъти повече от нас ли? :oops:
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 ное 2010 22:17

silverbg написа:
loko2004 написа:
Силвър не се прави на ударен 99 % от вас в 2001 нямахте и идея, че сте изпадали от познатите ми/ботевисти/ съм успял едва полувината да ги убедя до там, че да не спорят - много малко от вас четат историята повечето сте на предания от поколение на поколение ;)

Ай ся, ти някъв статистик ли си, и си провел мащабно проучване по въпроса през 2001? И как ти възприемаш незнанието на твойте приятели?! Като явно манипулиране и лъжа ли? И как ша е така, като всеки може да отгърне всяка една книжка и да види кво пише в нея. Или бъди сериозен по темата или спри с соц. проучването на базата на няколко човека.

Ами ако четете книжки няма толкова убедено да твърдите за 1912 г ;) Първия ви устав е 1917 г. нали или бъркам :?:
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 22:21

loko2004 написа:
silverbg написа:
loko2004 написа:
Силвър не се прави на ударен 99 % от вас в 2001 нямахте и идея, че сте изпадали от познатите ми/ботевисти/ съм успял едва полувината да ги убедя до там, че да не спорят - много малко от вас четат историята повечето сте на предания от поколение на поколение ;)

Ай ся, ти някъв статистик ли си, и си провел мащабно проучване по въпроса през 2001? И как ти възприемаш незнанието на твойте приятели?! Като явно манипулиране и лъжа ли? И как ша е така, като всеки може да отгърне всяка една книжка и да види кво пише в нея. Или бъди сериозен по темата или спри с соц. проучването на базата на няколко човека.

Ами ако четете книжки няма толкова убедено да твърдите за 1912 г ;) Първия ви устав е 1917 г. нали или бъркам :?:

Така е! Но незнам защо реши, че като тогава е първия устав, точно тогава трябва да е създаден клуба? Има си източници (от преките участници), които казват, че клуба е учреден 1912. Тази година е приета, и се празнува още от 15 годишнена и т.н. Тоест аз няма как да твърдя друго след като съвременници на събитието определят 1912 като начало за клуба.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 02 ное 2010 22:22

silverbg написа:
Irish stout написа:
silverbg написа: На нашия стадион не се преувеличава повече отколкото на всеки един друг в България.

Силвър, мислех те за по-умен. Това, че вие следвате някаква линия на поведение/пропаганда/манипулации, не означава, че и останалите правят това. Тези методи са от времето на идеологическата война.

Това че казвам истината, а ти си живееш в някъв твой измислен свят в който вие сте най-честните, почтените, неоправданите и прецакваните си е твой личен проблем. :)

стариа, ама вие всичките много информатори на нашия стадион ве. И по колко ходите като си обявявате ВИЕ билетите. По 2 пъти повече от нас ли? :oops:

Кое е истина бе Силвър? Че "надписвате сметката" ли? Да, това е истина. И го правите, за да се докарате по-значими, отколкото сте. Ние за сметка на това си казваме колко сме. 2-3-4 000 - колкото толкова. Ама да казвате всеки мач, че сте 4000 (примерно) но не по-малко от първия мач (цитат на ваши хора) е, как да ти кажа, жалко.

Не знам дали ние сме най-онеправданите и прецакваните. Може и да има по-засегнати от нас. Работата обаче е в това, че вие сте от другата страна на барикадата - вие сте толерираните, държавно подпомаганите, "намазалите", тези, които винаги са с властта. Имаше една песен на НЛО - ах мили мои партии любими, аз ще съм с таз, която е на власт. Подхожда ви за химн.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 ное 2010 22:22

Силвър малко извън темата да те питам на мача ни с Берое 80г. в Б група дали сме били 40 000 според теб ако не се бъркам си бил осъзнат съвременик на този мач
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 02 ное 2010 22:22

sky1 написа:Ето старче http://img246.imageshack.us/img246/3318/statiq.jpg

От кога и от къде е тази статия?

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 ное 2010 22:23

loko2004 написа:
Raoul_Duke написа:Вече ти обясних и се надявам, че разбра колко точно ви е струвал "грандиозния успех" през 2004-та.

Колко точно :?:

Абе вие следите ли темата изобщо??? ->>> http://vbox7.com/play:93290ac8 .

И още веднъж това също, ако някой "случайно" го е пропуснал!

Ангел Ангелов написа:Да не се пише за Ботев в статия за началото на пловдивския футбол е абсурд. Ботев е един от клубовете-основатели на футбола в Пловдив - да се пропуска името му в такава статия би било подло, мерзко и... наистина комплексарско. Мисля, че статията му отдава дължимото като клуб, включително и по отношение на годината на основаване, която е директно посочена и по нея не би могло да има спор - 1912г.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 02 ное 2010 22:24

loko2004 написа:
Raoul_Duke написа:Вече ти обясних и се надявам, че разбра колко точно ви е струвал "грандиозния успех" през 2004-та.

Колко точно :?:

И аз не разбрах.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 22:25

loko2004 написа:Силвър малко извън темата да те питам на мача ни с Берое 80г. в Б група дали сме били 40 000 според теб ако не се бъркам си бил осъзнат съвременик на този мач

Не съм бил роден още тогава. :)

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 ное 2010 22:26

Raoul_Duke написа:Абе вие следите ли темата изобщо??? ->>> http://vbox7.com/play:93290ac8 .

И кой е тоя пич и дали изобщо е бил нещо повече от охрана на колите на Жоро ;)

Върни се в “Локо Пловдив”