Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гара Дембеле гори за два мача, нападателят олеква и с 3000 л

Мнениеот deepblue1963 » 02 ное 2010 20:03

viroglav написа:Един компромис води до други такива ... Днес беше направен компромис за Дембеле , утре ще е за някой друг. Зависи от това какъв му е антуража в БФС. И нещо извън темата , което ми направи впечатление , но не ми се прави отделна тема за него .., миналата година Вуцов беше треньор на Славия и преди мачовете с Левски си изкарваше наказания , само и само да не седи на пейката , като треньор на отбор играещ срещу Левски. Сега същата смешка я направи и Велев , както се казва с още топъл , топъл стаж в Левски. Сами може да си отговорите какъв ще е резултата от мача , та даже Левски да излязат да "играят" и с детската си формация. Не е смешно , трагично е и говори за нивото на българския футбол , доколкото такова понятие е останало въобще. Съветът ми е - ЗАЛАГАЙТЕ СМЕЛО И БЕЗОТГОВОРНО ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ , мисля че няма да съжалявате за парите , които на 99,9 % ще спечелите. УСПЕХ в Еврофутбол ...

Срещу вас нали беше на пейката и ви изплющя?Айде бягай да си "ближеш" раните!Нямаш ли си отбор да бойкотираш?Какъв компромис беше направен с Дембеле,при положение,че не е наказан от съдията с ЧК и провинението му не е "описано"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 02 ное 2010 20:03

Viktor4o_Rs написа:Вироглавия е прав за Вуцов и Кокала , които нарочно си изкараха наказанията преди мачовете с Левски :evil: Само че да му припомня , че в 7-мия кръг коефицентите за победа ЦСКА също бяха ниски , а всички знаем какво стана :mrgreen: :mrgreen:

Аз ще съм много радостен , ако стане мач , без значение от крайния резултат. Ама всичко ми говори за нещо друго , което ще направя преди мача , а именно да изкарам някой и друг лев или евро взависимост от валутата , с която залагате. Миналата година ви показах нагледно как се изкарват пари , ама някои си помислиха , че им говоря и гледам с червените очила. От този мач изкарах няколко хиляди лева , не помня вече точно колко бяха. Мисля , че и сега ще се повтори същия сценарий ... Апропо , и от мача на Славия с ЦСКА взех някой лев , ама това не е тема за разговори тук ... ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 20:04

Литекс ,явно сме гледали различни мачове , просто вие си реализирахте положенията , а ние нашите - не , прибавям и недадената дузпа за нас , основно сами сме си виновни за загубата , но не сте ни надиграли категорично в никакъв случай ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2010 20:06

Viktor4o_Rs написа:Явно сме гледали различни мачове , просто вие си реализирахте положенията , а ние нашите - не , прибавям и недадената дузпа за нас , основно сами сме си виновни за загубата , но не сте ни надиграли категорично в никакъв случай ;)

Това с дузпата, защо не споделиш и недадената за нас, защото ваш играч също до удари топката в ръката в наказателното поле или това не се брои?
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 02 ное 2010 20:08

deepblue1963 написа:Срещу вас нали беше на пейката и ви изплющя?Айде бягай да си "ближеш" раните!Нямаш ли си отбор да бойкотираш?Какъв компромис беше направен с Дембеле,при положение,че не е наказан от съдията с ЧК и провинението му не е "описано"?

Нещо май си сбъркал адреса ... Ходи да се занимаваш с 15/20 годишните , дето ще ти се връзват на акъла , доколкото ти е в наличност , разбира се. Щото в крайна сметка може да се окаже , че и ти ще имаш рани , които да си ближеш. Нищо лично , ама дръж се по - нормално , та да не ти присветне в един момент пред очите , хей така , както си седиш пред компютъра. ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 20:11

PFC Litex написа:
Viktor4o_Rs написа:Явно сме гледали различни мачове , просто вие си реализирахте положенията , а ние нашите - не , прибавям и недадената дузпа за нас , основно сами сме си виновни за загубата , но не сте ни надиграли категорично в никакъв случай ;)

Това с дузпата, защо не споделиш и недадената за нас, защото ваш играч също до удари топката в ръката в наказателното поле или това не се брои?

Не знам за кое положение говориш , освен това аз имам претенции за ситуацията с Христов , не за ръката на Барт , ако е имало за вас , тогава за нас трябваше да има 2 ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2010 20:13

Viktor4o_Rs написа:
PFC Litex написа:

Не знам за кое положение говориш , освен това аз имам претенции за ситуацията с Христов , не за ръката на Барт , ако е имало за вас , тогава за нас трябваше да има 2 ;)

Нормално е да не се помнят положенията, който в полза на другият отбор.
Тук съм писал за Христов и Барт
litex/viewtopic.php?p=1526743#p1526743
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2010 20:16

viroglav написа:
TristaNNN написа:
viroglav написа:Ако Дембеле беше убил някой , то съдийската комисия вместо 20 години затвор , щеше да му даде 2 години , и то условно ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има , без значение кой е наказания в момента , как се казва и от кой отбор е ... Ако беше футболист на някой от отборите без право на глас , щото доста са такива и само гризкат дръвцето , то наказанието нямаше да е 8 мача , а 10 , за назидание. Няма смисъл да говорим за български футбол , не и при тия условия , не и при това БФС. :!: :idea:

Съгласни сме с теб ... ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има ... :!: Првавилата трябва да се спазват независимо от случая.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=151635
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=234954

Не знам защо си пейстнал линкове от САЙТОВЕ , касаещи ЦСКА ... Правилата трябва да са за всички. Ако ЦСКА е грешен и трябва да бъде наказан , но по точни и ясно написани правила , да ги накажат. Напиши какви трябва да са съответните санкции за ЦСКА , но подплатени със съответните членове и алинеи , а не като копираш статии на някакви писачи , ако искаш разбира се да те приемам насериозно. Иначе си в положението на същите тези драскачи , търсещи си повече кликвания , за да изкарва изданието им повече пари от реклами. Щото едно е БФС да наказва даден клуб или футболист , а съвсем друго е отношението между два клуба , които могат да променят и да пренаписват договорите помежду си , когато и както си искат. А ако единия клуб се чувства толкова ощетен , то може да съди другия и на по - високи инстанции , каквито са УЕФА и ФИФА. Ако желае и е толкова на зор там ще получи това правосъдие , което му е нужно и БФС в такъв случай ще си остане само безгласна буква. За да има футбол в България правилата трябва да са за всички , а не само за тези , които се нуждаят от по - малки или никакви наказания. Твоите линкове ми звучат като оправдание , че Дембеле днес не получи това , което заслужаваше за постъпката си.

Аз пак казвам, че исках да накажат Дембеле за 8 мача, както гласят разпоредбите.... :!:

Но да се върнем на темата: Никой не е над закона и правилата. Все ми тая колко насериозно ме приемаш :roll:

Започваме с казуса Трифонов и се позоваваме на Правилника На Арбитражния Съд към БФС. Да се спрем на
следният член Чл. 39. (1): Арбитражното решение се изпълнява в срока, посочен в него, който не може да бъде по-дълъг от 30 дни.

Тази точка е кратка и ясна. Свикан е арбитражен съд, има решение както и срок. Не вярваш? Чети: http://www.bfunion.bg/bg/96

И понеже ме набеди за драскач (може бе поради факта, че преди време разкрих дарбата ти за журналист в жълтата преса) те
моля да се запознаеш със следният член 6-ти от Правилника за статута на футболните клубове-членове на Българския Футболен Съюз:
Глава 2 Раздел 1: УСЛОВИЯ И РЕД ЗА ПРИЕМАНЕ НА ФК
ЗА ЧЛЕНОВЕ НА БФС

Точката е номер 5: Документите се изпращат в БФС - сектор „Коор-
динация Зонални и Областни съвети“. Към доку-
ментите се прилага становище на Областния съвет
относно: .. тука има един куп документи и документчета, Но се изисква един доста важен такъв, който явно не бе представен.

3. финансовата обезпеченост на клуба за участие в
състезанията и турнирите на БФС.

Просто казано: Не върви да плачете за правда и да обяснявате как едва ли не всички подпират Левски, как БФС ни бута, и не знам си още какво... Просто е адски лицемерно :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 02 ное 2010 20:17

viroglav написа:
deepblue1963 написа:Срещу вас нали беше на пейката и ви изплющя?Айде бягай да си "ближеш" раните!Нямаш ли си отбор да бойкотираш?Какъв компромис беше направен с Дембеле,при положение,че не е наказан от съдията с ЧК и провинението му не е "описано"?

Нещо май си сбъркал адреса ... Ходи да се занимаваш с 15/20 годишните , дето ще ти се връзват на акъла , доколкото ти е в наличност , разбира се. Щото в крайна сметка може да се окаже , че и ти ще имаш рани , които да си ближеш. Нищо лично , ама дръж се по - нормално , та да не ти присветне в един момент пред очите , хей така , както си седиш пред компютъра. ;)

Нещо бабаит падаш,май?То,май,на Армията,сте си такива.Все някой някого бие.Я направи компютъра да ми "присветне"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот JackPackage » 02 ное 2010 20:25

"БУТАНЕ" ?!?! :?: :!: :?: :!:
Тия ама хич си ги няма в БФС-то ей, поне да бяха написали че го наказват щото така искат Дучета, Мучета, Глави, Джуджета и всякакви там знайни и незнайни фенове на конкурентите на Левски...
И как точно "делегатът" на мача видя това, а онзи от Ловеч не видя нищо в мелето :roll:

Ама така е, като цялото БФС е синьо... кво да се прави....
Пуканката пък 8 мача сънува :mrgreen: Слез на Земята колега, ако това е за 8 мача наказание, моряците трябваше да си разпуснат отбора след мача с Левски, колко от техните играчи имаха съприкосновение със съдията, ами Левски - Миньор миналата година, колко миньори бутаха съдията....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”