viroglav написа:TristaNNN написа:viroglav написа:Ако Дембеле беше убил някой , то съдийската комисия вместо 20 години затвор , щеше да му даде 2 години , и то условно ... Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има , без значение кой е наказания в момента , как се казва и от кой отбор е ... Ако беше футболист на някой от отборите без право на глас , щото доста са такива и само гризкат дръвцето , то наказанието нямаше да е 8 мача , а 10 , за назидание. Няма смисъл да говорим за български футбол , не и при тия условия , не и при това БФС.

Съгласни сме с теб ... ...
Докато правилата са за едни , а другите минават метър футбол в България няма да има ...

Првавилата трябва да се спазват независимо от случая.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=151635http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=234954
Не знам защо си пейстнал линкове от САЙТОВЕ , касаещи ЦСКА ... Правилата трябва да са за всички. Ако ЦСКА е грешен и трябва да бъде наказан , но по точни и ясно написани правила , да ги накажат. Напиши какви трябва да са съответните санкции за ЦСКА , но подплатени със съответните членове и алинеи , а не като копираш статии на някакви писачи , ако искаш разбира се да те приемам насериозно. Иначе си в положението на същите тези драскачи , търсещи си повече кликвания , за да изкарва изданието им повече пари от реклами. Щото едно е БФС да наказва даден клуб или футболист , а съвсем друго е отношението между два клуба , които могат да променят и да пренаписват договорите помежду си , когато и както си искат. А ако единия клуб се чувства толкова ощетен , то може да съди другия и на по - високи инстанции , каквито са УЕФА и ФИФА. Ако желае и е толкова на зор там ще получи това правосъдие , което му е нужно и БФС в такъв случай ще си остане само безгласна буква. За да има футбол в България правилата трябва да са за всички , а не само за тези , които се нуждаят от по - малки или никакви наказания. Твоите линкове ми звучат като оправдание , че Дембеле днес не получи това , което заслужаваше за постъпката си.
Аз пак казвам, че исках да накажат Дембеле за 8 мача, както гласят разпоредбите....
Но да се върнем на темата: Никой не е над закона и правилата. Все ми тая колко насериозно ме приемаш
Започваме с казуса Трифонов и се позоваваме на Правилника На Арбитражния Съд към БФС. Да се спрем на
следният член Чл. 39. (1): Арбитражното решение се изпълнява в срока, посочен в него, който не може да бъде по-дълъг от 30 дни.
Тази точка е кратка и ясна. Свикан е арбитражен съд, има решение както и срок. Не вярваш? Чети:
http://www.bfunion.bg/bg/96И понеже ме набеди за драскач (може бе поради факта, че преди време разкрих дарбата ти за журналист в жълтата преса) те
моля да се запознаеш със следният член 6-ти от Правилника за статута на футболните клубове-членове на Българския Футболен Съюз:
Глава 2 Раздел 1: УСЛОВИЯ И РЕД ЗА ПРИЕМАНЕ НА ФК
ЗА ЧЛЕНОВЕ НА БФС
Точката е номер 5: Документите се изпращат в БФС - сектор „Коор-
динация Зонални и Областни съвети“. Към доку-
ментите се прилага становище на Областния съвет
относно: .. тука има един куп документи и документчета, Но се изисква един доста важен такъв, който явно не бе представен.
3. финансовата обезпеченост на клуба за участие в
състезанията и турнирите на БФС.
Просто казано: Не върви да плачете за правда и да обяснявате как едва ли не всички подпират Левски, как БФС ни бута, и не знам си още какво... Просто е адски лицемерно