Мнениеот tirion » 01 ное 2010 00:58
Тук ще публикувам част от едно писмо от българка живееща в чужбина,да се види колко е супер в Европата.
Адът в Рая Европейски Съюз
/Автентично писмо от български емигрант. Позволих си само лека техническа редакция/
Вчера четох в един френски сайт, че са открили голямо количество кокаин, а в по-малко и разни други дроги във въздуха в Канада, мисля че беше. Не стига, че с шермитрайлите разпръскват във въздуха алуминиеви частици, бариуми и някакви полимери, които са много опасни при вдишване, сега и дрога почнаха да разпръскват съвсем да ошашават хората. После като разпръснат и грипа, съвсем ще се сговни работата.
Четох интервюто на един Атай първи консултант на предишния френски президент и той е масон финансист, та има наглостта да каже, че след като с финансовата криза не са успяли да наложат Новия световн Ред, с свинския грип сигурно ще успеят. Такава наглост не съм виждала до сега и всичко това съвсем на официално ниво и съвсем открито. Те вече не се крият, а направо казват на останалите, че имат вече властта да си правят каквото си искат. Въобще мор голям ни чака. Аз ще ти спускам малко новини от Европата, за да имаш база за сравнение и прочее и най-вече да не си мислиш, че само в България е така.
Вчера като приключих с писмата до теб, седнах да си прочета пощата и едно списание, което получавам. И там има едно интервю, дълго и предълго за най-известната телевизионна звезда, бивша мис Швейцария, италианка по произход много готинка мадамка, но вече 50-така. Та тя си разказва чудесиите, как живее в един ски курорт тука само за баровци. Кран-Монтана в шале, и как я тормозели комшиите, а един заплашил майка й със заредена пушка и какви ли не други истории С пълен терор, но дошъл само един полицай и нищо не направил и така винаги, когато тя ги вика, защото положението станало нетърпимо. Но тук идва за нас интересното. Та поканила една българка да живее с нея в шалето и да и помага да научи френски, момичето си има легална виза за учене, при това, като се има предвид, че сега не искат туристически визи. И един ден идва цяла кола ченгета със сирени, взимат момичето слагат му белезници, държат го два дена в полицията и я експулсират за България, два дена преди да изтече срока на визата за учене /тя е една специална виза/ - Е това е, когато тя вика да спасяват майка й идва един полицай и се прай буквално на ударен с мокър парцал, а за момичето идва цяла кола въоръжени до зъби, само защото комшиите казали, че работела нелегално при нея, но не могат да го докажат естествено, пък и с тази виза, тя като ученичка или студентка има право да работи временна работа. И това се случва в дома на най-известната жена в страната, всички я познават и я гледат по телевизията. Та те това е, къде има българи има мицифайки и не си поплюват въобще.
Но иначе тука стават страхотни престъпления и извратености колко искаш, но там в България като не гледате тяхната телевизия не може да ги знаете и си мислите, че само при вас е така. Не е, аз гледам и френска, италианска и испанска. И там е страхотия, но ми се струва, че в Италия е най-зле по убийствата. Във Франция изчезват всяка година безследно, ни кост, ни вест 30 000 души и бройката е нарастнала вече доста, от по-миналата година. Швейцария е на първо място в Европа по самоубийства, само на млади хора 3000 души, това е железната статистика, в света ги бият само японците, там са 5000 ако не ме лъже паметта. Всички затвори са пренаселени, като сардини са нагнетени затворниците и естествено в тях вкарват само най-дребните зомбирани рибета, асовете вилнеят на воля, докато накрая ги опаткат, да няма свидетели, кой ги е дирижирал и толкоз.
Аз гледам едно документално предаване по френската за разни убийства, "случайно все неразкрити" то е нещо страшно и във всяко убийство личи ръката на ченгетата, те индиректно ръководят всички криминали, това е истината. За педофилите да не ти разправям и като виждам всичко това, съм парадоксално много щастлива, че не съм на 20 години и тепърва да имам деца в този пълен ад, в който не знаеш в кой момент ще ти изчезне детето или някой дърт педофил ще го награби. Вчера говореха за една баба, която продавала за пари на разни дъртофелнеци внучето си, което е само на три-четири години. Абе страхотии неземни, еле пък в Белгия там са върха на деградацията.Да не говориме, че за много от престъпленията и незаконните действия на полицаите и тяхните господари никой не смее дума да обели.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата