Оставете Митрев на вратата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Оставете Митрев на вратата!

Мнениеот левскар07 » 29 окт 2010 15:22

Leooo написа:хАХХАХ Стига глупости Божо не става видяхме го с/у Литекс 2 смешни гола му вкараха !!!

Ако останалите пред вратара си вършат работата, сега друго щяхме да пишем / за първия гол стената как беше подредена само/.
Понеже вратарският пост е най-проветривото място. Двадесет голови положения да спаси и само едно да изпусне, е най-грешния. В сравнение, нападателят двадесет голови положения да проиграе и само едно да вкара, е Герой. Ей тук е тънката разлика.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 окт 2010 16:12

Аз съм твърдо зад Митрев да бъде титуляр!
Няма спор, че греши и то понякога фатално, но на всеки човек му се случва това.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 29 окт 2010 16:40

Митрев е нашият човек ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
baigan4ev
Контакти:

Мнениеот baigan4ev » 29 окт 2010 16:55

Божката е в момента най-добрия вратар в БГ.занапред има много да дава на целия БГ футбол.той е наистина с голям потенциал.пожелавам му успех !
ГРИША ГАНЧЕВ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ : " ДОСЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЛЕВА НА МИШОК ( СЪДИЯ ) НЕ СЪМ БУТАЛ , ТАКА ЧЕ 30 БОНА И ПАК СМЕ ШАМПИОНИ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 окт 2010 17:59

Брех че сте претенциозни повечето Николай Михайлов не ставал за Левски прави сте момчето си пази за Твенте стана и шампион миналата година а този сезон от 11 мача в Холандия има 6 сухи мрежи.Имам чувството че и Ван Дер Саар да пази пак ще му намерите косури съобразявайте се с нивото на което е Левски за тези пари които се плащат в отбора вратарите са си екстра когато Левски има бюджет 50-60 милиона евро тогава искайте повече.Пламен Николов за мен ще е най-добрият ви вратар ако го привлечете иначе негов заместник ще са Митрев и Акалски ,а Георги Петков и смъртната резерва напускат Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 окт 2010 18:07

Не е виновен Митрев, а тези пред него- двамата цетрални+ двамата крайни защитници. Но най- голяма вина за определеното смехотворните ситуации ред вратата ни, които се получават всеки мач, е вината на Ясен Петров. Колкото и малко време да е минало откакто той пое отбора, но се вижда, че за почти 5 месеца тези момчета не можаха да се научат да отиграват елементарни положения пред собствената ни врата. И се стига до ситуацията като сегашната, да търсим вина за головете в Митрев, в съдийството, в грубостите на съперника и незнам си още какво. А причината е от ясна, по- ясна: ЯСКО!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 окт 2010 21:31

Съгласен съм с колегата СВОБОДЕН!Само бих искал да припомня,че Божо и Гошо са жертва на великия специалист Р.М.,който най-сетне бе махнат от първия тим,но се подвизава в школата...Божо имаше огромна роля за титлата ни преди 2 години,но имаше и щастието да бъде трениран тогава от Захариев(който беше треньор на школата),а не на палячото!Няколко месеца трябват на новия тренер нва вратарите,за да ги вкара в час,дали е Шейтанов,или друг-ръководството да определи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 29 окт 2010 21:42

Mитрев е мн слаб, поне да видим акалски тоя ма4 и ако не зимата сериозно да се замислят за вратар
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2010 22:46

Напълно съм съгласен че Левски винаги е имал едно от най-добрите вратари, НО: В момента Левски не трябва да е училище за този и онзи. Млад бил, опит му трябвало, дрън-дрън - да играе под наем в Мездра или Видима тогава - там практика бол. В момента ни предстоят най важните мачове, както в Европа, така и в А група. И в тоя ред на мисли, сега е най-неудачният момент за трупане на практика, самочувствие, и т.н.
Този който застава под рамката ТРЯБВА да е добре подготвен, да има сили и кураж да се справи със задачата, а не да ни се ускорява пулса при всеки удар на противника. Не искам да критикувам ръководството, че не се погрижи за този пост. На фона на добрата работа винаги има по някоя грешка, няма как - хора са. Ала в момента ни трябва подготвен и силен вратар, а не да разчитаме на разни тузарчета в оставащите мачове, които по стечение на обстоятелствата са ключови.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 30 окт 2010 13:36

Автора на темата е бил дрогиран докато я е писал.Аз така си я обяснявам тая пълна безмозърност.Петков и Цецо Димитров,мойте уважения,но трябва да бъдат продадени.Митрев незабавно на пейката,Акалски е 7пъти по-добър.Да се вземе Пламен Илиев от Видима.Акалски и Пл.Илиев да се борят за титулярно място.Митрев трети вратар.Митрев,връзкар шибан-ЯЖ МИ ЛУКАНКАТА !!! :lol:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Върни се в “Левски”