Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2010 22:46
Напълно съм съгласен че Левски винаги е имал едно от най-добрите вратари, НО: В момента Левски не трябва да е училище за този и онзи. Млад бил, опит му трябвало, дрън-дрън - да играе под наем в Мездра или Видима тогава - там практика бол. В момента ни предстоят най важните мачове, както в Европа, така и в А група. И в тоя ред на мисли, сега е най-неудачният момент за трупане на практика, самочувствие, и т.н.
Този който застава под рамката ТРЯБВА да е добре подготвен, да има сили и кураж да се справи със задачата, а не да ни се ускорява пулса при всеки удар на противника. Не искам да критикувам ръководството, че не се погрижи за този пост. На фона на добрата работа винаги има по някоя грешка, няма как - хора са. Ала в момента ни трябва подготвен и силен вратар, а не да разчитаме на разни тузарчета в оставащите мачове, които по стечение на обстоятелствата са ключови.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]