Срам и този алкохолик е ръководител.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Срам и този алкохолик е ръководител.

Мнениеот Pride » 27 окт 2010 20:47

Хич не си прав за ходенето, ама не ходя щото си мисля че имам работа там, както медиите напоследък промиват мозъци. Там съм за да попея за отбора ми, а тези дето са на терена и в ложите, повечето не са от отбора ми и аз не пея за тях. Пари ли дават, щото аз си мислех че просто перат. Да и аз ще давам примерите вече ги има.

И този алкохолик може да е бил някога някой, но не е бил в ЛОКОМОТИВ да си ходи там дето е бил. Да попитам в тази връзка какво е отношението към легендите на клуба, защо беше забравен Котков, ако не са синовете на Начко и приятелството им с Б. Б. кога ще се сетят за него, каква пародия бе 80-годишнината на клуба ...
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

garfild
Контакти:

Мнениеот garfild » 27 окт 2010 21:12

Няма ваши наши има такива които вършат работа и такива които не а Чаво върши повярваи ми.И аз сам на стадиона не да си викам а да поткрепям не Гигов или футболистите А да поткрепям ЛОКОМОТИВ а Локомотив е над всички тези неща и ако си само там да си викаш жалко наистина жалко

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 окт 2010 15:00

И каква работа върши пияния Чаво?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 28 окт 2010 15:09

мда, garfield я ни обясни каква работа свърши тази легенда на Славия за нас.Кой привлече, кой откри за футбола,каква сделка направи?Нали се води директор?За толкова време нищИЧКО ! сАмо знае да храни!

+ ТОВА ТОЗИ Е ОЧИЕЗБОЖДАЩ АЛКОХОЛИК !ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНИ ДИСЦИПЛИНАРНО? :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 окт 2010 15:15

Чаво е завидял на Вальо Михов за славата и ето сега, като го изкопира, ква голяма тема направи и той! А колко ли е гледано клипчето? :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 28 окт 2010 19:36

гадното еврейско к.пеленце веднга да се маха.мърша долна пиянска :twisted:
IRON FOREVER!!!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 28 окт 2010 20:59

Леле,garfield много си неграмотен приличаш ми на левскар !Язък че си локомотивец!

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 29 окт 2010 07:25

Гарфилд си е фен-семкарски !!!Може и да влиза със служебен пропуск и затова товори колко били дали тоя и оня и колко "милеели" за "любимия "клуб... :o !Иначе за Пияндура ,говори абсолютни истини,но не може да си някакъв ръководител в известен клуб и да се явяваш в подобно "състояние" да даваш интервюта като Бай Ганю от Гейарена... :lol: :shock: !САМО ЛОКО !

gor40_67
Контакти:

Мнениеот gor40_67 » 30 окт 2010 16:41

Абе, помня го и като играч - нищо особенно не беше.Уреди си добър трансфер това е.За ръководител нищо не става само яде парите на Гигов толкова години.Иначе за мача трябваше да ги смажем с 5 гола поне , но явно има някава причина вече толкова мачове второто полувреме да не играем.Слаба физическа форма ли , грешни смени ли незнам.

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 02 ное 2010 17:55

върши работа щото има много връзки навсякъде колкото и да не ни се вярва затова гигата го държи :!: Колкото до интервюто това не е за първи път да е мотан като кирка :oops: Като го знаят това просто да му забранят да дава изявления макар и да са истина за съжаление :? Но това се отнася за всички български отбори пълен смях и пародия за много пари.Щом шкембалник ни вкара гол ебати класата на така наречените водещи отбори.Вземе да се стегат , а че пари няма то е ясно чакаме от Асамоа да вземеме някой лев да изкараме и на пролет и после не се знае ,сега трупаме точки на пролет белите номер 2 раздаваййй :(

Върни се в “Локо София”