Хич не си прав за ходенето, ама не ходя щото си мисля че имам работа там, както медиите напоследък промиват мозъци. Там съм за да попея за отбора ми, а тези дето са на терена и в ложите, повечето не са от отбора ми и аз не пея за тях. Пари ли дават, щото аз си мислех че просто перат. Да и аз ще давам примерите вече ги има.
И този алкохолик може да е бил някога някой, но не е бил в ЛОКОМОТИВ да си ходи там дето е бил. Да попитам в тази връзка какво е отношението към легендите на клуба, защо беше забравен Котков, ако не са синовете на Начко и приятелството им с Б. Б. кога ще се сетят за него, каква пародия бе 80-годишнината на клуба ...
Срам и този алкохолик е ръководител.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Срам и този алкохолик е ръководител.
Няма ваши наши има такива които вършат работа и такива които не а Чаво върши повярваи ми.И аз сам на стадиона не да си викам а да поткрепям не Гигов или футболистите А да поткрепям ЛОКОМОТИВ а Локомотив е над всички тези неща и ако си само там да си викаш жалко наистина жалко
И каква работа върши пияния Чаво?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
мда, garfield я ни обясни каква работа свърши тази легенда на Славия за нас.Кой привлече, кой откри за футбола,каква сделка направи?Нали се води директор?За толкова време нищИЧКО ! сАмо знае да храни!
+ ТОВА ТОЗИ Е ОЧИЕЗБОЖДАЩ АЛКОХОЛИК !ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНИ ДИСЦИПЛИНАРНО?
+ ТОВА ТОЗИ Е ОЧИЕЗБОЖДАЩ АЛКОХОЛИК !ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНИ ДИСЦИПЛИНАРНО?

Чаво е завидял на Вальо Михов за славата и ето сега, като го изкопира, ква голяма тема направи и той! А колко ли е гледано клипчето? 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
гадното еврейско к.пеленце веднга да се маха.мърша долна пиянска 

IRON FOREVER!!!
-
Леле,garfield много си неграмотен приличаш ми на левскар !Язък че си локомотивец!
Гарфилд си е фен-семкарски !!!Може и да влиза със служебен пропуск и затова товори колко били дали тоя и оня и колко "милеели" за "любимия "клуб...
!Иначе за Пияндура ,говори абсолютни истини,но не може да си някакъв ръководител в известен клуб и да се явяваш в подобно "състояние" да даваш интервюта като Бай Ганю от Гейарена...
!САМО ЛОКО !

Абе, помня го и като играч - нищо особенно не беше.Уреди си добър трансфер това е.За ръководител нищо не става само яде парите на Гигов толкова години.Иначе за мача трябваше да ги смажем с 5 гола поне , но явно има някава причина вече толкова мачове второто полувреме да не играем.Слаба физическа форма ли , грешни смени ли незнам.
върши работа щото има много връзки навсякъде колкото и да не ни се вярва затова гигата го държи
Колкото до интервюто това не е за първи път да е мотан като кирка
Като го знаят това просто да му забранят да дава изявления макар и да са истина за съжаление
Но това се отнася за всички български отбори пълен смях и пародия за много пари.Щом шкембалник ни вкара гол ебати класата на така наречените водещи отбори.Вземе да се стегат , а че пари няма то е ясно чакаме от Асамоа да вземеме някой лев да изкараме и на пролет и после не се знае ,сега трупаме точки на пролет белите номер 2 раздаваййй