"Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: "Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 23:52

Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D :) , но не пречи да пробваш и със С :lol:

Аааа не ... Аз и когато карах курсовете пак не съм се качвал на такива машини ... :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 окт 2010 23:53

viroglav написа:
Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ... :lol:

Мен ме предупредиха,че друга освен В няма да получа,защото съм някакъв рядко срещан случай на далтонизъм в медицината :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 окт 2010 23:54

viroglav написа:
Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D :) , но не пречи да пробваш и със С :lol:

Аааа не ... Аз и когато карах курсовете пак не съм се качвал на такива машини ... :lol:

Тази С категория на мотопед ли си я изкарал :? :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 23:54

Madridist написа:
viroglav написа:
Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ... :lol:

Мен ме предупредиха,че друга освен В няма да получа,защото съм някакъв рядко срещан случай на далтонизъм в медицината :mrgreen:

Зависи какъв е шума на банкнотите ... Може и D да изкараш , няма страшно ... :lol:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 окт 2010 23:55

По нашите пътища е пълно с безумни ограничения и сигнализации. В северната част на Хаинбоаза, след Килифарево, от Юни има ограничение 50 заради ремонтни работи. Същевременно нищо не се пипва, а пътя беше пуснат преди година и е добро състояние.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 25 окт 2010 23:57

Изображение
Аз този знак съм го виждал само в България. И на мен ми отне известно време докато разбера за какво е.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 23:57

Tommi написа:
viroglav написа:

Не , платих сметката в един изискан ресторант и инструктора ме попита дали искам и С и аз на принципа на Мечо Пух - "Колкото повече , толкова повече" си взех и С категория ... :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 25 окт 2010 23:57

Tommi написа:
viroglav написа:

Имаше един момет в който можеше да получиш категоеия С без да си се качвал на камион - КАЗАРМАТА!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 окт 2010 23:58

DrAvalanche написа:По нашите пътища е пълно с безумни ограничения и сигнализации. В северната част на Хаинбоаза, след Килифарево, от Юни има ограничение 50 заради ремонтни работи. Същевременно нищо не се пипва, а пътя беше пуснат преди година и е добро състояние.

Но съм убеден,че след това ограничение, от храстите дебнат рибари с въдица [offtopic]Изображение[/offtopic] :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”