Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D, но не пречи да пробваш и със С
Аааа не ... Аз и когато карах курсовете пак не съм се качвал на такива машини ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D, но не пречи да пробваш и със С
viroglav написа:
Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ...
viroglav написа:Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D, но не пречи да пробваш и със С
Аааа не ... Аз и когато карах курсовете пак не съм се качвал на такива машини ...
Madridist написа:viroglav написа:
Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ...
Мен ме предупредиха,че друга освен В няма да получа,защото съм някакъв рядко срещан случай на далтонизъм в медицината

Tommi написа:viroglav написа:Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D, но не пречи да пробваш и със С
Тази С категория на мотопед ли си я изкарал![]()
![]()
Tommi написа:viroglav написа:Tommi написа:По принцип за автобус ти трябва D, но не пречи да пробваш и със С
Тази С категория на мотопед ли си я изкарал![]()
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
DrAvalanche написа:По нашите пътища е пълно с безумни ограничения и сигнализации. В северната част на Хаинбоаза, след Килифарево, от Юни има ограничение 50 заради ремонтни работи. Същевременно нищо не се пипва, а пътя беше пуснат преди година и е добро състояние.
[/offtopic] Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта