Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Между другото, искам да отбележа,че днес в 90-та минута никой не си тръгна от Бернабеу и всички поздравяваха отбора за хубавата игра. Относно Черно море, като видях резултата на спортал,че сте паднали с толкова много и доста се учудих. Не знам въобще каква е причината за този резултат-черно тото, бойкот, слаба игра, но се надявам да се оправите. Черно море си е една от емблемите на българския футбол
Madridist написа:Между другото, искам да отбележа,че днес в 90-та минута никой не си тръгна от Бернабеу и всички поздравяваха отбора за хубавата игра. Относно Черно море, като видях резултата на спортал,че сте паднали с толкова много и доста се учудих. Не знам въобще каква е причината за този резултат-черно тото, бойкот, слаба игра, но се надявам да се оправите. Черно море си е една от емблемите на българския футбол
цска хуулс написа:MORSKI написа:За същия говорим той е един и неповторим![]()
Иначе мерси, но аз мача не съм го гледал, а и някак си след като Монтана ни нашибаха 4 гола победа с 6:1 на Реал не ме топли![]()
Еми като сте слаби-нормално!!!![]()
![]()
цска хуулс написа:Бижутера написа:100%те не просто са идиоти, те са най-големите идиоти
![]()
![]()
![]()
А тия дето за 2 години имат 25 000 мнения в някъв форум са.................
MORSKI написа:цска хуулс написа:MORSKI написа:За същия говорим той е един и неповторим![]()
Иначе мерси, но аз мача не съм го гледал, а и някак си след като Монтана ни нашибаха 4 гола победа с 6:1 на Реал не ме топли![]()
Еми като сте слаби-нормално!!!![]()
![]()
То пък вие понеже сте едини "силни"
цска хуулс написа:
Е ние не се броим изобщо тая година!!
Бижутера написа:цска хуулс написа:Бижутера написа:100%те не просто са идиоти, те са най-големите идиоти
:
А тия дето за 2 години имат 25 000 мнения в някъв форум са.................
знам, че си цска_90, малкото ти мозък го издаде
MORSKI написа:цска хуулс написа:
Е ние не се броим изобщо тая година!!
и защо да не се броите? То така е лесно когато си вечно в топ 3 да подкрепяш! Аз не виждам сезона да е нещо нелигитимен, че да не се броитеИ аз съм недоволен от ръководство, отбор, играчи и прочее, но си ходя до Монтана и в Стара Загора живот и здраве ще ида
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта