Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Madridist » 24 окт 2010 00:15

Между другото, искам да отбележа,че днес в 90-та минута никой не си тръгна от Бернабеу и всички поздравяваха отбора за хубавата игра. Относно Черно море, като видях резултата на спортал,че сте паднали с толкова много и доста се учудих :shock: . Не знам въобще каква е причината за този резултат-черно тото, бойкот, слаба игра, но се надявам да се оправите. Черно море си е една от емблемите на българския футбол ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 24 окт 2010 00:17

Madridist написа:Между другото, искам да отбележа,че днес в 90-та минута никой не си тръгна от Бернабеу и всички поздравяваха отбора за хубавата игра. Относно Черно море, като видях резултата на спортал,че сте паднали с толкова много и доста се учудих :shock: . Не знам въобще каква е причината за този резултат-черно тото, бойкот, слаба игра, но се надявам да се оправите. Черно море си е една от емблемите на българския футбол ;)

Слаб отбор :mrgreen: Е баш емблема!! :?
За вас еврофенове хореография няма, за вас бездушници на терена подкрепа няма, за вас управници прошка няма!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 окт 2010 00:20

Ами създадени са 1913 година, един от първите български отбори(не казвам първи,защото не искам да ставам проводник на спор,"кой е най-стария клуб в България",който ми прилича малко на спора за яйцето и кокошката).Под емблема визирах,че са стар клуб и са един от основните организатори на първите национални шампионати ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 окт 2010 00:25

Madridist написа:Между другото, искам да отбележа,че днес в 90-та минута никой не си тръгна от Бернабеу и всички поздравяваха отбора за хубавата игра. Относно Черно море, като видях резултата на спортал,че сте паднали с толкова много и доста се учудих :shock: . Не знам въобще каква е причината за този резултат-черно тото, бойкот, слаба игра, но се надявам да се оправите. Черно море си е една от емблемите на българския футбол ;)

Oт всичко по малко... Пълно е с некадърници в отбора, ръководството е слабо, а и днес май си бойкотираха, но това не ги оправдава те от 2 години играят ганкиното :evil: Иначе сега като ни сложат Вили овчия нещата ще станат още по-зле :mrgreen:
Иначе радвам се, че не са с тръгнали.... Поне един път да го сторят...
То у нас за емблеми е силно да се говори, но сме си име като за нашите стандарти.... Ботев, Локото, ние, Спартак, Берое, Етър, Нафтата, Дунав, Спартак Плевен все имена, но те не играят на терена ;)
Последна промяна от MORSKI на 24 окт 2010 00:32, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 окт 2010 00:28

цска хуулс написа:
MORSKI написа:За същия говорим той е един и неповторим :mrgreen:
Иначе мерси, но аз мача не съм го гледал, а и някак си след като Монтана ни нашибаха 4 гола победа с 6:1 на Реал не ме топли :mrgreen: :roll:

Еми като сте слаби-нормално!!! :lol: :lol: :lol:

То пък вие понеже сте едини "силни" :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 окт 2010 00:33

цска хуулс написа:
Бижутера написа:100% ;) те не просто са идиоти, те са най-големите идиоти ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:
А тия дето за 2 години имат 25 000 мнения в някъв форум са................. :mrgreen:

знам, че си цска_90, малкото ти мозък го издаде ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 24 окт 2010 00:34

MORSKI написа:
цска хуулс написа:
MORSKI написа:За същия говорим той е един и неповторим :mrgreen:
Иначе мерси, но аз мача не съм го гледал, а и някак си след като Монтана ни нашибаха 4 гола победа с 6:1 на Реал не ме топли :mrgreen: :roll:

Еми като сте слаби-нормално!!! :lol: :lol: :lol:

То пък вие понеже сте едини "силни" :mrgreen:

Е ние не се броим изобщо тая година!! :evil:
За вас еврофенове хореография няма, за вас бездушници на терена подкрепа няма, за вас управници прошка няма!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 окт 2010 00:36

цска хуулс написа:

и защо да не се броите? То така е лесно когато си вечно в топ 3 да подкрепяш! Аз не виждам сезона да е нещо нелигитимен, че да не се броите :mrgreen: И аз съм недоволен от ръководство, отбор, играчи и прочее, но си ходя до Монтана и в Стара Загора живот и здраве ще ида ;)
Последна промяна от MORSKI на 24 окт 2010 00:36, променено общо 1 път.

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 24 окт 2010 00:36

Бижутера написа:
цска хуулс написа:
Бижутера написа:100% ;) те не просто са идиоти, те са най-големите идиоти ;)

:
А тия дето за 2 години имат 25 000 мнения в някъв форум са................. :mrgreen:

знам, че си цска_90, малкото ти мозък го издаде ;)

И сега ще разкриеш всичко на тайните служби!!! :lol:

Ама то верно си трябва много мозък -за да напишеш толкова мнения и всички съсържателни без грам спам!!! :lol:
ДА ЖИВЕЕЕ БИЖУТЕРА !! :mrgreen:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

цска хуулс

Мнениеот цска хуулс » 24 окт 2010 00:37

MORSKI написа:
цска хуулс написа:

и защо да не се броите? То така е лесно когато си вечно в топ 3 да подкрепяш! Аз не виждам сезона да е нещо нелигитимен, че да не се броите :mrgreen: И аз съм недоволен от ръководство, отбор, играчи и прочее, но си ходя до Монтана и в Стара Загора живот и здраве ще ида ;)

Аз не ходя по друга причина-много добре знаеш!! ;) ;) ;)
А иначе на Минъор щях-ама след тая контузия аз до банята не мога да ида,а камо ли до ПеЛник!!! :evil:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Върни се в “Свободна зона”