емо73канар написа:пас,имаш въпросче,моляте обарни ми внимание.![]()
![]()
А, явно съм длъжен да отговарям на всичко! Нямам нищо против, но повечето тук са като латерни и ни въпрос може да се зададе, ни спор може да се развие. Иначе и аз мога да попитам десетина неща, но едва ли ще получа отговор на повече от 2-3 въпроса.
Както и да е! Щом държиш толкова - тази година най-много бяхме 1500, а имаше мачове и с обидно малко зрители. Доволен?
Едва ли те интересуват подробности, като тази, че не играем на нашия си стадион, а в краен квартал (на практика село), до което пътува един автобус на половин час. Искаш да покажеш, че сте много повече и нещата са несравними. Имаш си право, но за да има някакво сравнение, трябва да има и равни условия или поне близки, че абсолютно равни е невъзможно.
Два са поне факторите, които правят едно подобно сравнение неуместно:
Първо, както вече писах не играем на нашия си стадион и никой не чувства мястото на сегашното ни домакинство, като свой дом. Когато ходих за първи път миналата година обикалях 20 минути с колата, за да намеря стадиончето къде е. А в Лазур само случайните зрители и хората от околните блокове гарантират минимум 1000 души на мач. Да не говорим, че за 2/3 от града този стадион е изключително удобен, другия никой не го знае дори къде се намира.
Второ - при всички удари и унижения, които изтърпяхте по времето на Христолов, все пак до преди няколко месеца вие бяхте в "А" група - медии, дербита, интересни мачове, слухове, ако щеш. Едва ли си даваш сметка, но това си е сериозен актив. А нас ни убиваха бавно и методично, докато бяхме доведени до абсолютната нула. Не е все едно дали ще хвърлиш млад и здрав плувец във водата с ясното съзнание, че бързо ще доплува до брега и съпоставката с болен, пребит до смърт, който са метнали в морето с камък на шията. Дано ме разбираш какво ти пиша!