Официално изявление на Титан

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Официално изявление на Титан

Мнениеот football.total » 23 окт 2010 00:52

tamkuan написа:Ами гледам тука ''някой'' си фен на маната,взема отношение на български език кой давал и кои ревали.....ами моето дете ние първо сме българи и си обичаме нашите си отбори,и чак тогава сме от втори ,трети,пети дето си ги дават всяка седмица по телевизията,''ЗАШТОТО СМЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА''............ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,ЗА ДА ТИ СТАНЕ ЯСНО НА КАКВО НИВО СИ ЮРОДЕ

А ти на какво ниво си точно патриоте? Не само История Славянобългарска съм чел... Не се притеснявай за моята култура. А ти чел ли си я? И какво като съм фен на Ман Юнайтед. Не разбирам от футбол или какво. Задължително трябва да съм фен на батака наречен български футбол ли? И че нещо не те разбрах в какво се изявява "обичта ви към отбора" че не ви разбирам? Билети ли плащате? Фен артикули ли купувате? Пари ли давате? В какво точно. Или вие любовта я разбирате в пюене и трошене. Нали така мили ми ЮРОДЕ... Пази боже сляпо да прогледа беше казал едни велик българин (влез в гугъла да видиш кой че съм сигурен не го знаеш). Е вие не сте прогледнали още и с тази простащина и разруха царяща по стадионите скоро няма и да прогледнете. Единствено И САМО В БУРГАС има европейски условия за футбол. И донякъде на Герена... Може би и в Ловеч. Другото е батак!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 23 окт 2010 01:15

БРАВО НА ТИТАН !!! АДМИРИРАМ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ !!!

По добри собственици неможем да искаме остава сега и ние да покажем,защо сме най-вярната публика в България !!!

Нека ние феновете покажем сега,че сме верни и че заедно ще излезем от това положение !!! Нека бъдем единни и подкрепяме отбора си във всеки следващ мач ! Защото ние сме ЦСКА !
catch me ... if you can !

h123
Контакти:

Мнениеот h123 » 23 окт 2010 01:18

football.total написа:
tamkuan написа:Ами гледам тука ''някой'' си фен на маната,взема отношение на български език кой давал и кои ревали.....ами моето дете ние първо сме българи и си обичаме нашите си отбори,и чак тогава сме от втори ,трети,пети дето си ги дават всяка седмица по телевизията,''ЗАШТОТО СМЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА''............ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,ЗА ДА ТИ СТАНЕ ЯСНО НА КАКВО НИВО СИ ЮРОДЕ

А ти на какво ниво си точно патриоте? Не само История Славянобългарска съм чел... Не се притеснявай за моята култура. А ти чел ли си я? И какво като съм фен на Ман Юнайтед. Не разбирам от футбол или какво. Задължително трябва да съм фен на батака наречен български футбол ли? И че нещо не те разбрах в какво се изявява "обичта ви към отбора" че не ви разбирам? Билети ли плащате? Фен артикули ли купувате? Пари ли давате? В какво точно. Или вие любовта я разбирате в пюене и трошене. Нали така мили ми ЮРОДЕ... Пази боже сляпо да прогледа беше казал едни велик българин (влез в гугъла да видиш кой че съм сигурен не го знаеш). Е вие не сте прогледнали още и с тази простащина и разруха царяща по стадионите скоро няма и да прогледнете. Единствено И САМО В БУРГАС има европейски условия за футбол. И донякъде на Герена... Може би и в Ловеч. Другото е батак!

Браво :idea:

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 23 окт 2010 01:22

Аз сам фен на ЛЕВСКИ юроде и си водя приятелката на мач,и не троша ами гледам европейски спектакли напоследък,доста пея на моя си език,и ми е много интересно ти на колко мача беше тая година на маната,и как те приеха ингилизките ти братя

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 23 окт 2010 02:09

tamkuan написа:Аз сам фен на ЛЕВСКИ юроде и си водя приятелката на мач,и не троша ами гледам европейски спектакли напоследък,доста пея на моя си език,и ми е много интересно ти на колко мача беше тая година на маната,и как те приеха ингилизките ти братя

Аз пАрво бих ти прИпоръчал преди да иСползваш думи на кУито нИ знаИш знЪчението (като ЮРОДЕ) вместо да бягаш от Очилище и да ми пишеш "аз сАм фен на левски" седни прУчети още веднАж буквара за пАрви клас от който сАс сигурност не си много дЪлече...
"Eвропейските ти спектакли" на герена (или по точно победите ви срещу разните сервитьори и бозаджии в евротурнирите и едничката победа срещу титаничния колос Гент) си ги гледай с удовослтвие. Hа мен ми стига и един мач на сезон за да изпитам нещо което ти не си и представяш че съществува... а вярвай ми той въобще не е само един мач през сезона а доста повечко... Tака че ти докато гледаш Бербатов по Диемите аз го гледам на живо.
Друго нещо да питаш господин ГРАМОТНИЯ?

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 23 окт 2010 02:11

football.total написа:
tamkuan написа:Аз сам фен на ЛЕВСКИ юроде и си водя приятелката на мач,и не троша ами гледам европейски спектакли напоследък,доста пея на моя си език,и ми е много интересно ти на колко мача беше тая година на маната,и как те приеха ингилизките ти братя

Аз пАрво бих ти прИпоръчал преди да иСползваш думи на кУито нИ знаИш знЪчението (като ЮРОДЕ) вместо да бягаш от Очилище и да ми пишеш "аз сАм фен на левски" седни прУчети още веднАж буквара за пАрви клас от който сАс сигурност не си много дЪлече...
"Eвропейските ти спектакли" на герена (или по точно победите ви срещу разните сервитьори и бозаджии в евротурнирите и едничката победа срещу титаничния колос Гент) си ги гледай с удоволствие. Hа мен ми стига и един мач на сезон за да изпитам нещо което ти не си и представяш че съществува... A вярвай ми той въобще не е само един мач през сезона а доста повечко... Tака че ти докато гледаш Бербатов по Диемите аз го гледам на живо.
Друго нещо да питаш господин ГРАМОТНИЯ?

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 23 окт 2010 02:23

ми я ми кажи на тия спектакли как те приемат бе,ти си най-щастливото манчестърче на стадиона.......аз исках да ти кажа,че критикуваш феновете в бг.без основание,гледаи си театрото и не се меси в нашите БЪЛГАРСКИ работи

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 23 окт 2010 02:26

ааааа и за правописа 3 часът е и гледам ти бая запетайки си пропуснал''СиГуР Си БаЯ зАмУтАнУУУУУ''

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 23 окт 2010 07:33

Замисляли ли сте се, че ако Титан се махне НЯМА КОЙ ДА НИ ВЗЕМЕ ?!
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 23 окт 2010 08:18

Направиха 2 основни грешки - махането на Л ПЕНЕВ и гоненето на агитката след простотиите в Мездра с оня - цимбика
но ако успеят да привлекат В Михов и го оставят да работи мисля че всичко ще тръгне - на добре

Върни се в “ЦСКА”