tamkuan написа:Ами гледам тука ''някой'' си фен на маната,взема отношение на български език кой давал и кои ревали.....ами моето дете ние първо сме българи и си обичаме нашите си отбори,и чак тогава сме от втори ,трети,пети дето си ги дават всяка седмица по телевизията,''ЗАШТОТО СМЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА''............ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,ЗА ДА ТИ СТАНЕ ЯСНО НА КАКВО НИВО СИ ЮРОДЕ
А ти на какво ниво си точно патриоте? Не само История Славянобългарска съм чел... Не се притеснявай за моята култура. А ти чел ли си я? И какво като съм фен на Ман Юнайтед. Не разбирам от футбол или какво. Задължително трябва да съм фен на батака наречен български футбол ли? И че нещо не те разбрах в какво се изявява "обичта ви към отбора" че не ви разбирам? Билети ли плащате? Фен артикули ли купувате? Пари ли давате? В какво точно. Или вие любовта я разбирате в пюене и трошене. Нали така мили ми ЮРОДЕ... Пази боже сляпо да прогледа беше казал едни велик българин (влез в гугъла да видиш кой че съм сигурен не го знаеш). Е вие не сте прогледнали още и с тази простащина и разруха царяща по стадионите скоро няма и да прогледнете. Единствено И САМО В БУРГАС има европейски условия за футбол. И донякъде на Герена... Може би и в Ловеч. Другото е батак!