Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2010 19:35

Само аз ли считам, че Левски е абсолютния фаворит в мача ?
За да изкопчат нещо домакините, трябва да играят доста над нивото което показват до сега !
А, може и да направят нещо, ако имат късмета на Черноморец ...
Смятам, че Левски ще излезе с най доброто.
Мача с Лил, не беше чак толкова изтощителен, а и левскарите имат достатъчно време за възстановеяване.
Бих добавил, че предполагам ловчанлии ще играят нападателно.
В този момент обаче, не би било полезно за никой български отбор да се надиграва с Левски !
Но ще видим .... може Любо, друго да реши.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 окт 2010 19:36

v.s. написа:ПФК Литекс,на мен не ми отговори.

И аз това казвам с клиповете...Да речем,че е прав за кошарата не го оборвам за това.Та там 700 човека плюс другия сектор със седалките,там има поне 500 седалки прави 1200 човека.И като се нагъчкат хората,както е винаги в Ловеч ето от къде са тия между 1500 до 2000 човека :lol: :lol: :lol: !!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2010 19:39

Avanti_Ragazzi написа:

И аз това казвам с клиповете...Да речем,че е прав за кошарата не го оборвам за това.Та там 700 човека плюс другия сектор със седалките,там има поне 500 седалки прави 1200 човека.И като се нагъчкат хората,както е винаги в Ловеч ето от къде са тия между 1500 до 2000 човека :lol: :lol: :lol: !!!

Ти къде виждаш седалки в сектора за гости ми е много интересно да ми покажеш.
От снимките ясно се вижда, че в едната половина на сектора няма повече от 150-200 човека и клетката не пълна до дупка, хубаво е преди да се говори да се премисли, а журналистите, че пишат свободни съчинения, проблемът не е мой
Последна промяна от PFC Litex на 22 окт 2010 19:44, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 окт 2010 19:43

PFC Litex написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Ти къде виждаш седалки в сектора за гости ми е много интересно да ми покажеш

Ох божееееееееее,пак те питам ти нали си ходил всяка седмица на тоя стадион.Що питаш мен.... :lol: Стадиона имеше клетка но лично аз съм ходил на 2 мача в които бях в другия блок.Там имаше седалки ЗЕЛЕНИ!!! :roll: :roll: :roll:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2010 19:51

Avanti_Ragazzi написа:Ох божееееееееее,пак те питам ти нали си ходил всяка седмица на тоя стадион.Що питаш мен.... :lol: Стадиона имеше клетка но лично аз съм ходил на 2 мача в които бях в другия блок.Там имаше седалки ЗЕЛЕНИ!!! :roll: :roll: :roll:

Пак те питам, покажи ми къде са тези седалки, показвам ти снимки, но ти пак си знаеш твоето.

Най-много публика като цяло на мач Литекс - Левски за последните 3-4 години беше на мач за купата и точно за това ти показвам снимки от този мач, защото в други мачове бяхте и вие и ние по-малко. Тогава на стадиона имаше около 5 500 човека, от тях около 1 000 сини фена, но 1 000 не е 2 000.

Прогнозата на фенове левскари в други форуми за предстоящият мач е, че ако се съберете около 500 човека ще е голяма работа и като причина изтъкват неудобният ден и час.

Тогава ако ти покажа снимка от този мач за купата на трубина Слъбчев бряг която е около 3 000 места и същата не беше пълна ще кажеш, че в нея са 4 000 човека, а в същност не е така.

Ще се повторя, в момента има система за пропусквателен режим която отчита до човек колко са минали, след мача ще има инфо точно колко сте били и тогава ще коментираме.

Сигурен съм, че ако напълните северната трибуна ще напишеш, че сте били над 2 000, а същата има само 1 150 седящи места и повече от 300 правостоящи няма къде да събере.

Ето то северната трибуна, капацитетът й вече ти каза колко е, пожелавам ви да е напълните, но тогава да не кажеш отново, че сте били 2 000, че няма кой да ти повярва.

Изображение
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 окт 2010 20:15

THE G.A.M.E написа:Само аз ли считам, че Левски е абсолютния фаворит в мача ?
За да изкопчат нещо домакините, трябва да играят доста над нивото което показват до сега !
А, може и да направят нещо, ако имат късмета на Черноморец ...
Смятам, че Левски ще излезе с най доброто.
Мача с Лил, не беше чак толкова изтощителен, а и левскарите имат достатъчно време за възстановеяване.
Бих добавил, че предполагам ловчанлии ще играят нападателно.
В този момент обаче, не би било полезно за никой български отбор да се надиграва с Левски !
Но ще видим .... може Любо, друго да реши.

О не си само ти надявам се и играчите ви да си мислят същото защото това ще им изиграе лоша шега :mrgreen:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 окт 2010 22:09

в Ловече се играе трудно очаквам хубав и резултатен мач 2-3 8-)

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 22 окт 2010 22:11

Надявам се да вземeм трите точки-дали с 1 или 2 гола не ме касае,важно е да победим.
Последна промяна от azata на 23 окт 2010 11:06, променено общо 1 път.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

Image

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 22 окт 2010 23:00

Левски задължително трябва да ги размаже тези оранжевите. Най-малкото за мача от миналия есенен полусезон. Естествено това ще стане само при условие, че съдията не стане основно действащо лице.

Върни се в “Архив”