Само аз ли считам, че Левски е абсолютния фаворит в мача ?
За да изкопчат нещо домакините, трябва да играят доста над нивото което показват до сега !
А, може и да направят нещо, ако имат късмета на Черноморец ...
Смятам, че Левски ще излезе с най доброто.
Мача с Лил, не беше чак толкова изтощителен, а и левскарите имат достатъчно време за възстановеяване.
Бих добавил, че предполагам ловчанлии ще играят нападателно.
В този момент обаче, не би било полезно за никой български отбор да се надиграва с Левски !
Но ще видим .... може Любо, друго да реши.
Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
v.s. написа:ПФК Литекс,на мен не ми отговори.
И аз това казвам с клиповете...Да речем,че е прав за кошарата не го оборвам за това.Та там 700 човека плюс другия сектор със седалките,там има поне 500 седалки прави 1200 човека.И като се нагъчкат хората,както е винаги в Ловеч ето от къде са тия между 1500 до 2000 човека

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
Avanti_Ragazzi написа:v.s. написа:ПФК Литекс,на мен не ми отговори.
И аз това казвам с клиповете...Да речем,че е прав за кошарата не го оборвам за това.Та там 700 човека плюс другия сектор със седалките,там има поне 500 седалки прави 1200 човека.И като се нагъчкат хората,както е винаги в Ловеч ето от къде са тия между 1500 до 2000 човека![]()
![]()
!!!
Ти къде виждаш седалки в сектора за гости ми е много интересно да ми покажеш.
От снимките ясно се вижда, че в едната половина на сектора няма повече от 150-200 човека и клетката не пълна до дупка, хубаво е преди да се говори да се премисли, а журналистите, че пишат свободни съчинения, проблемът не е мой
Последна промяна от PFC Litex на 22 окт 2010 19:44, променено общо 1 път.

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
PFC Litex написа:Avanti_Ragazzi написа:v.s. написа:ПФК Литекс,на мен не ми отговори.
И аз това казвам с клиповете...Да речем,че е прав за кошарата не го оборвам за това.Та там 700 човека плюс другия сектор със седалките,там има поне 500 седалки прави 1200 човека.И като се нагъчкат хората,както е винаги в Ловеч ето от къде са тия между 1500 до 2000 човека![]()
![]()
!!!
Ти къде виждаш седалки в сектора за гости ми е много интересно да ми покажеш
Ох божееееееееее,пак те питам ти нали си ходил всяка седмица на тоя стадион.Що питаш мен....

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
Avanti_Ragazzi написа:Ох божееееееееее,пак те питам ти нали си ходил всяка седмица на тоя стадион.Що питаш мен....Стадиона имеше клетка но лично аз съм ходил на 2 мача в които бях в другия блок.Там имаше седалки ЗЕЛЕНИ!!!
![]()
![]()
Пак те питам, покажи ми къде са тези седалки, показвам ти снимки, но ти пак си знаеш твоето.
Най-много публика като цяло на мач Литекс - Левски за последните 3-4 години беше на мач за купата и точно за това ти показвам снимки от този мач, защото в други мачове бяхте и вие и ние по-малко. Тогава на стадиона имаше около 5 500 човека, от тях около 1 000 сини фена, но 1 000 не е 2 000.
Прогнозата на фенове левскари в други форуми за предстоящият мач е, че ако се съберете около 500 човека ще е голяма работа и като причина изтъкват неудобният ден и час.
Тогава ако ти покажа снимка от този мач за купата на трубина Слъбчев бряг която е около 3 000 места и същата не беше пълна ще кажеш, че в нея са 4 000 човека, а в същност не е така.
Ще се повторя, в момента има система за пропусквателен режим която отчита до човек колко са минали, след мача ще има инфо точно колко сте били и тогава ще коментираме.
Сигурен съм, че ако напълните северната трибуна ще напишеш, че сте били над 2 000, а същата има само 1 150 седящи места и повече от 300 правостоящи няма къде да събере.
Ето то северната трибуна, капацитетът й вече ти каза колко е, пожелавам ви да е напълните, но тогава да не кажеш отново, че сте били 2 000, че няма кой да ти повярва.

THE G.A.M.E написа:Само аз ли считам, че Левски е абсолютния фаворит в мача ?
За да изкопчат нещо домакините, трябва да играят доста над нивото което показват до сега !
А, може и да направят нещо, ако имат късмета на Черноморец ...
Смятам, че Левски ще излезе с най доброто.
Мача с Лил, не беше чак толкова изтощителен, а и левскарите имат достатъчно време за възстановеяване.
Бих добавил, че предполагам ловчанлии ще играят нападателно.
В този момент обаче, не би било полезно за никой български отбор да се надиграва с Левски !
Но ще видим .... може Любо, друго да реши.
О не си само ти надявам се и играчите ви да си мислят същото защото това ще им изиграе лоша шега

- Middlesbrough
- Контакти:
в Ловече се играе трудно очаквам хубав и резултатен мач 2-3 

[offtopic]

Надявам се да вземeм трите точки-дали с 1 или 2 гола не ме касае,важно е да победим.
Последна промяна от azata на 23 окт 2010 11:06, променено общо 1 път.
Левски задължително трябва да ги размаже тези оранжевите. Най-малкото за мача от миналия есенен полусезон. Естествено това ще стане само при условие, че съдията не стане основно действащо лице.