Черно море с нов бег.Урусът подписа!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Черно море с нов бег.Урусът подписа!

Мнениеот Veso1913 » 05 мар 2009 18:06

Вече имаме нов бег.Себастиано и агентът му се съгласили на предлаганите им условия.Дано успеят с картотеката,макар че момчето е с леко разтежение на коленните връзки.Мисля че с него в лявата зона решихме проблема.Дано с наличните се оправим и в дясната зона.То май само два отбора могат да ни затруднят там.Левски и Литекс.Ама знае ли човек?А в неделя на Тича жените ще влизат безплатно,При това положение на стадиона ще е пълно с плебейски п...и! :D
.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
nikola28

Re: Черно море с нов бег.Урусът подписа!

Мнениеот nikola28 » 05 мар 2009 18:20

Тоз новия "бег" да не е некой бегач на къси разстояния.То затуй всички византийци са толкова заблудени,защото са неграмотни! СРАМ!
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2009 18:22

То защото вие сте стока....Нямаш ли нещо конкретно по темата,стига си се заяждал :idea:
Иначе за бека,може и да се окаже точно попадение,но не съм го гледал засега ;) Дано се впише в схемата.

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 05 мар 2009 18:30

Не се заяждам,просто паля,защото пуска тема ,а не знае български,и тука се пише голям запалянко .Нямам нищо конкретно по темата,само се надявам да е по добър от Периш,иначе не виждам за какво ви е.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 мар 2009 18:39

Коле,това е лека шегичка-закачка.Грамотен-неграмотен,тебе какво ти влиза в работата?Имаш си отбор съставен от съименници,занимавай се с него!А за уруса,мисля си че като краен защитник ще е класи над Периш.Периш беше много добър в атакуващ план,но заради неумели защитни действия загубихме много важни точки.Даже може да се каже,че и мача с Щутгарт го загубихме заради него.А ти много ли си грамотен?Или затуй сте в това положение? :D
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 05 мар 2009 18:47

Veso1913 написа:Коле,това е лека шегичка-закачка.Грамотен-неграмотен,тебе какво ти влиза в работата?Имаш си отбор съставен от съименници,занимавай се с него!А за уруса,мисля си че като краен защитник ще е класи над Периш.Периш беше много добър в атакуващ план,но заради неумели защитни действия загубихме много важни точки.Даже може да се каже,че и мача с Щутгарт го загубихме заради него.А ти много ли си грамотен?Или затуй сте в това положение? :D

Весо,Весо, колко хляб имаш да ядеш докато пораснеш.Така ще кажеш за шегичка закачка,защото не ти оттърва.Личи ти колко си умен,какво общо има дали съм грамотен с моя отбор.Или ти най-добре си знаеш!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 мар 2009 18:54

nikola28 написа:Не се заяждам,просто паля,защото пуска тема ,а не знае български

То "бек" си е една от най-българските думи,нали плебейчо? :lol:

CMVN
Контакти:

Мнениеот CMVN » 05 мар 2009 19:02

nikola28 написа:
Veso1913 написа:Коле,това е лека шегичка-закачка.Грамотен-неграмотен,тебе какво ти влиза в работата?Имаш си отбор съставен от съименници,занимавай се с него!А за уруса,мисля си че като краен защитник ще е класи над Периш.Периш беше много добър в атакуващ план,но заради неумели защитни действия загубихме много важни точки.Даже може да се каже,че и мача с Щутгарт го загубихме заради него.А ти много ли си грамотен?Или затуй сте в това положение? :D

Весо,Весо, колко хляб имаш да ядеш докато пораснеш.Така ще кажеш за шегичка закачка,защото не ти оттърва.Личи ти колко си умен,какво общо има дали съм грамотен с моя отбор.Или ти най-добре си знаеш!

ти пък научи как се пише отърва и после говори за български език, има разлика с оттърва както вие не оттървахте петицата нали каменарски даскале :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 мар 2009 19:15

Айде стига сте го нападали,не виждате ли,че е един :lol: Не е честно спрямо него,ще каже,че е онеправдан :P Темата е за уруса,не за "Каменар",или правописа на феновете на Черно Море ;)

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 05 мар 2009 19:19

Бег ли е или бек :D не знам ама да подписва че само с Бачев останахме което не ме радва много ;)

Върни се в “Черно море”