.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Veso1913 написа:Коле,това е лека шегичка-закачка.Грамотен-неграмотен,тебе какво ти влиза в работата?Имаш си отбор съставен от съименници,занимавай се с него!А за уруса,мисля си че като краен защитник ще е класи над Периш.Периш беше много добър в атакуващ план,но заради неумели защитни действия загубихме много важни точки.Даже може да се каже,че и мача с Щутгарт го загубихме заради него.А ти много ли си грамотен?Или затуй сте в това положение?
nikola28 написа:Не се заяждам,просто паля,защото пуска тема ,а не знае български
nikola28 написа:Veso1913 написа:Коле,това е лека шегичка-закачка.Грамотен-неграмотен,тебе какво ти влиза в работата?Имаш си отбор съставен от съименници,занимавай се с него!А за уруса,мисля си че като краен защитник ще е класи над Периш.Периш беше много добър в атакуващ план,но заради неумели защитни действия загубихме много важни точки.Даже може да се каже,че и мача с Щутгарт го загубихме заради него.А ти много ли си грамотен?Или затуй сте в това положение?
Весо,Весо, колко хляб имаш да ядеш докато пораснеш.Така ще кажеш за шегичка закачка,защото не ти оттърва.Личи ти колко си умен,какво общо има дали съм грамотен с моя отбор.Или ти най-добре си знаеш!
Потребители, разглеждащи този форум: mursusaid и 1 гост