THE G.A.M.E написа:Споре мен, не играхме добре !
Вярно, че и самите французи нямаха кой знае, какви положения ... а и гола им дойде от нищото.
Обаче, нашите хора, с играта която показаха, и 10 часа да бяха играли футбол, нямаше как да вкарат гол !
Ето, снощи играхме много прибрано и защитно ... да не кажа - бетон ! ?
Но, пак ни вкараха ....
За кой ли път ще го напиша:
Българските отбори, немогат, неумеят да играят качествено в защита, в дефанзивен план като цяло !
За Левски това важи с пълна сила !
Няма средно - статистически - приличен европейски отбор, който да се брани с повече от 6-7 човека ! !
Снощи се отбранявахме с 8-9 ! ? !
И пак загубихме .....
И, каква беше ползата от подобна тактика ?
Още повече, че се видя през последният половин час, когато и поизнесохме играта с 20-30 метра, че и французите се притесняват, когато нямат пространство, и когато са по-притиснати малко.
Резултата е приличен - да, но играта ни беше под всякаква критика, при това, без Лил да ни задушават, без да ни притискат зверски .... те и, просто нямат чак такава класа да го направят .... за разлика от Спортинг например.
Въобще, загуба която можеше да се избегне с лекота !
Това ми твърдение, го доказват първите 15, и последните 25 минути от мача !
Минало - заминало .... дано ефекта не е както след Спортинг.
То и няма смисъл от шашкане и вайкане .... както доста народ посочи преди мен, тази загуба беше предвидима, още след тегленето на жребия.
Личи си, че отделни футболисти имат класа, а други загатват за възможности, но определено сработката в линии, не е на висота.
Но, това надявам се .... ще се оправи с времето.
Времето е нещото, което липсва на този Левски, за да заиграе според потенциала който има.
Отговорът се съдържа в "поста" ти.Левски(и всеки друг БЪЛГАРСКИ отбор) НЕ МОЖЕ да играе цял мач както през първите 15 и последните 25мин.!Ясен и Гонзо го знаят много добре!И ние го знаем,ама се правим на учудени.Сега се питаме защо не сме играли така през целия мач.Ами,защото НЕ МОЖЕМ!Причините са няколко и са за отделна тема,но това е истината.И да!10ч. нямаше да вкараме гол,щото играем без офанзивни халфове!Кой да даде головия пас?Или Гара,Жо,Дани да излъжат цялата защита и да вкарат?Трябва ни плеймейкър,защото и Йовов,и Кривия са за пенсия!