Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лил - Левски

Мнениеот bigbonusprize » 22 окт 2010 12:10

killer написа:
bigbonusprize написа:И аз си мисля, че Кривия трябваше да започне вместо циганчето. Оня е горял в такива битки. Да не говорим какво сърце има...

Не знам кое щеше да е по-добре - да започне титуляр или да влезе на почивката. Ама според мен си беше задължително, Огнянов нито техника има, нито може да разиграва - абе аз не знам като какъв го пускаме, ама нейсе. Може да го е пуснал, за да има кого да извади. Кривия няма да издържи повече от 60 минути, но за сметка на това ако го бяха пуснали през второто полувреме щеше да ги развинти, сигурен съм. Сашо си е Сашо.

Направо от начало трябваше да го пусне. Видя се и със Спортинг, и снощи, че като играем с топката изглеждаме значително по-добре. А кривия знае как да успкоява играта, да задържа топката и има много креативни и точни пасове.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 12:16

THE G.A.M.E написа:Споре мен, не играхме добре !
Вярно, че и самите французи нямаха кой знае, какви положения ... а и гола им дойде от нищото.
Обаче, нашите хора, с играта която показаха, и 10 часа да бяха играли футбол, нямаше как да вкарат гол !
Ето, снощи играхме много прибрано и защитно ... да не кажа - бетон ! ?
Но, пак ни вкараха ....
За кой ли път ще го напиша:
Българските отбори, немогат, неумеят да играят качествено в защита, в дефанзивен план като цяло !
За Левски това важи с пълна сила !
Няма средно - статистически - приличен европейски отбор, който да се брани с повече от 6-7 човека ! !
Снощи се отбранявахме с 8-9 ! ? !
И пак загубихме .....
И, каква беше ползата от подобна тактика ?
Още повече, че се видя през последният половин час, когато и поизнесохме играта с 20-30 метра, че и французите се притесняват, когато нямат пространство, и когато са по-притиснати малко.
Резултата е приличен - да, но играта ни беше под всякаква критика, при това, без Лил да ни задушават, без да ни притискат зверски .... те и, просто нямат чак такава класа да го направят .... за разлика от Спортинг например.
Въобще, загуба която можеше да се избегне с лекота !
Това ми твърдение, го доказват първите 15, и последните 25 минути от мача !

Минало - заминало .... дано ефекта не е както след Спортинг.
То и няма смисъл от шашкане и вайкане .... както доста народ посочи преди мен, тази загуба беше предвидима, още след тегленето на жребия.
Личи си, че отделни футболисти имат класа, а други загатват за възможности, но определено сработката в линии, не е на висота.
Но, това надявам се .... ще се оправи с времето.
Времето е нещото, което липсва на този Левски, за да заиграе според потенциала който има.

Отговорът се съдържа в "поста" ти.Левски(и всеки друг БЪЛГАРСКИ отбор) НЕ МОЖЕ да играе цял мач както през първите 15 и последните 25мин.!Ясен и Гонзо го знаят много добре!И ние го знаем,ама се правим на учудени.Сега се питаме защо не сме играли така през целия мач.Ами,защото НЕ МОЖЕМ!Причините са няколко и са за отделна тема,но това е истината.И да!10ч. нямаше да вкараме гол,щото играем без офанзивни халфове!Кой да даде головия пас?Или Гара,Жо,Дани да излъжат цялата защита и да вкарат?Трябва ни плеймейкър,защото и Йовов,и Кривия са за пенсия!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 22 окт 2010 12:26

Ясен показа,че не му е ясно кои играчи да пуска,за тактика да не говорим с тия изритвания към Гара.На Милиев трябва със закон да му се забрани да изнася топката,защото всяко негово изритване някъде там е загубена топка.Ясен не знае ли,че отбора трябва да има и средна линия?Май не знае,щом пуска Огнянов,а не Кривия.А на зима,ако не се вземат нови централни защитници,може и шампиони да не станем.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 22 окт 2010 12:36

Това съм го казвал и в предишни мои коментари, но искам да го повторя още веднъж- българските футболисти не могат да играят когато топката не е в тях. Не знаят как де се откриват, къде да застанат и т.н. Погледнете един Грийн, който по мое скромно мнение ни е най- класния халф в момента как се движи по терена. Винаги е на точното място. Според мен почти всички (с изключение на Гарра) стоят статично и чакат нещо. Като прибавим и неопитността на голяма част от футболистите ни и резултата е налице. Един пример- в началото Гаррата пусна хубав пас към Младенов, френският бек не можа да спре топката и Младенов получе предимство. И вместо да влезе към вратата на скорост и да търси или по- точен удар или прострелен пас реши да стреля. Това говори за страх и липса на опит. Мариян направи две, три подобни отигравания. Жоазиньо като няма свободни пространства да надбягва защитата и е пълна дупка. На всичко отгоре го търсиха и с високи топки, все едно е някой исполин. Сигурен съм, че Ясен и Гонзо ги забелязват тези неща, но не могат да ги оправят с магическа пръчка. Друг сериозен проблем е липсата на бързина при паса. В едно от интервютата си Грийн спомена, че това е една от големите разлики между нашия и холандския футбол. Трябва да се научим да играем с по- бързи топки, особено при контраатака. Но си трябва време. Важното е в понеделник да ударим Латекса и да дишаме по- спокойно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 12:39

caci написа:Ясен показа,че не му е ясно кои играчи да пуска,за тактика да не говорим с тия изритвания към Гара.На Милиев трябва със закон да му се забрани да изнася топката,защото всяко негово изритване някъде там е загубена топка.Ясен не знае ли,че отбора трябва да има и средна линия?Май не знае,щом пуска Огнянов,а не Кривия.А на зима,ако не се вземат нови централни защитници,може и шампиони да не станем.

За България и тези са добри.Повече ме притеснява средната линия.Както казах:Йовов и Сашо са за пенсия.И после какво?Един Дарко?А,може би,новото бразилче.Кой знае...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 12:41

сини богове написа:Това съм го казвал и в предишни мои коментари, но искам да го повторя още веднъж- българските футболисти не могат да играят когато топката не е в тях. Не знаят как де се откриват, къде да застанат и т.н. Погледнете един Грийн, който по мое скромно мнение ни е най- класния халф в момента как се движи по терена. Винаги е на точното място. Според мен почти всички (с изключение на Гарра) стоят статично и чакат нещо. Като прибавим и неопитността на голяма част от футболистите ни и резултата е налице. Един пример- в началото Гаррата пусна хубав пас към Младенов, френският бек не можа да спре топката и Младенов получе предимство. И вместо да влезе към вратата на скорост и да търси или по- точен удар или прострелен пас реши да стреля. Това говори за страх и липса на опит. Мариян направи две, три подобни отигравания. Жоазиньо като няма свободни пространства да надбягва защитата и е пълна дупка. На всичко отгоре го търсиха и с високи топки, все едно е някой исполин. Сигурен съм, че Ясен и Гонзо ги забелязват тези неща, но не могат да ги оправят с магическа пръчка. Друг сериозен проблем е липсата на бързина при паса. В едно от интервютата си Грийн спомена, че това е една от големите разлики между нашия и холандския футбол. Трябва да се научим да играем с по- бързи топки, особено при контраатака. Но си трябва време. Важното е в понеделник да ударим Латекса и да дишаме по- спокойно.

Ми бързина на паса,ама тя тая работа с Огнянов не става.Само Дарко,горе-долу,ги чатка тея работи...

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 22 окт 2010 12:52

blue avalanche написа:
сини богове написа:Това съм го казвал и в предишни мои коментари, но искам да го повторя още веднъж- българските футболисти не могат да играят когато топката не е в тях. Не знаят как де се откриват, къде да застанат и т.н. Погледнете един Грийн, който по мое скромно мнение ни е най- класния халф в момента как се движи по терена. Винаги е на точното място. Според мен почти всички (с изключение на Гарра) стоят статично и чакат нещо. Като прибавим и неопитността на голяма част от футболистите ни и резултата е налице. Един пример- в началото Гаррата пусна хубав пас към Младенов, френският бек не можа да спре топката и Младенов получе предимство. И вместо да влезе към вратата на скорост и да търси или по- точен удар или прострелен пас реши да стреля. Това говори за страх и липса на опит. Мариян направи две, три подобни отигравания. Жоазиньо като няма свободни пространства да надбягва защитата и е пълна дупка. На всичко отгоре го търсиха и с високи топки, все едно е някой исполин. Сигурен съм, че Ясен и Гонзо ги забелязват тези неща, но не могат да ги оправят с магическа пръчка. Друг сериозен проблем е липсата на бързина при паса. В едно от интервютата си Грийн спомена, че това е една от големите разлики между нашия и холандския футбол. Трябва да се научим да играем с по- бързи топки, особено при контраатака. Но си трябва време. Важното е в понеделник да ударим Латекса и да дишаме по- спокойно.

Ми бързина на паса,ама тя тая работа с Огнянов не става.Само Дарко,горе-долу,ги чатка тея работи...

Всички трябва да го научат, не само Дарко

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 22 окт 2010 12:59

Може ли някой да ме светне защо се получава същото нещо както по времето на Наско и Стоилов? Налагат се футболисти фантоми, които и малко дете може да забележи, че не стават? Естествено става въпрос за чавето Огнянов! Той е в Левски от 5 години и нищо не е показал с изключение на гола срещу Челси. Защо не игра Кривия на негово място или дори Киров, който според мен е най-доброто нещо излязло от школата ни в последно време. То няма кой да им се навика на нашите защитници сега, Грийн на суринамски ли? Балмон(онзи плешивец дето ни развинти) игра на сходна позиция с Минев и само направете съпоставка. Според мен имаме 2-3 слаби звена, които ако оправим ще можем да се конкурираме с отобори като Лил. Кажете какво мислите, не трябваше ли срещу такъв отбор да се играе 4-4-2, а не 4-3-3? Видя се, че срешу тия великани крилата ни нищо не можаха да направят.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 22 окт 2010 13:06

Браво, вие сте българската гордост. Отново покозахте че сте с класа над всички. Стискаме палци догодина да влезете в групите на ШЛ да се порадваме на резултатна игра. Успех.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 22 окт 2010 13:49

Огнянов, Жо и Гаджев ги нямаше целия мач. Факта, че 2-ма от тях стояха до края, а имахме право на още 1 смяна не говори добре за Ясен. Не може от 5 халфа да играят само 2-ма, като единия 45 мин. Няма как да биеш научен отбор така.
Вече е ясно, няма да излезем от групата, дано поне запишем още точки, зощото от догодина падаме в блатото на непоставените отбори, а от там се излиза много трудно.

Върни се в “Архив”