Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

Мнениеот mon1nho » 22 окт 2010 12:08

storm написа:Те ваще греди ,щото бяха направени от вас сигурно . Късметлийски грешки и рикошети за 2 греди , а в останалото време реалния резултат беше към 5 някъде ...

браво бе как го изчисли че т'ва е реалния резултат? а какъв е реалния резултат в лил? 0-5 сигурно? деееба и дървения философ деееба

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЕМА ЦСКА

Мнениеот Roger_Federer » 22 окт 2010 12:08

Ако Вальо Михов дойде и Камата да ни е треньор,пак ще съм спокоен,защото знам,че имаме поне един човек,който да е кадърен и да си върши работата както трябва.Факт е,че в такъв момент е по-добре ръководството да се поеме от цесекари,каквито са Михов и Камата,отколкото от някой скъп инвеститор и треньор-"звезда".Видя се,че с чужденци на този етах не става.Така че трябва някой,който да е наш човек,да знае с какво се захваща,но и да може да удари по масата и да закрепи съблекалнята.Според мен вариантите са два-Димитър Пенев(временно разбира се,че но съм против това,защото не мога да понасям да си правят гавра с легенди като него,а преди това да ги и вадил от блатото) и Стойчо Младенов,който е свикнал на всякакви условия,подигравки,условности и действия за и с/у него и не му пука особено,а може да вдигне нещата за известно време.Стоичков е неясна работа,но ако стане треньро,а аз съм почти сигурен,че това няма да стане,ми си струва,че това ще е поредният епизод от комедията с марка ЦСКА,която ние,феновете сме длъжни да гледаме днес.Ицо,където отиде или избяга като куче или го изгониха.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 22 окт 2010 12:09

Президент - Вальо Михов, спортно технически - Пламен Марков и треньорски дует Любо и Димитър Пеневи!

Махат се Платитни, Тибони, Саидходжа, Тиеро, Маркиниос, Коста Янев, Акуаро, Еспозито, Грило, Чавдаров! И се купуват зимата 4ма играчи 2ма централни защитници, градивен халф и вратар! Почва да се дава шанс на Томи Костадионов, Никола Радулович, Мартин Василев, Божидар Стоичев и Маликатов!

Има доста момчета като Мартин Дечев в школата и на тях трябва да им се гласува доверие! Тази година е идеална за налагането на млади футболисти, все пак отбора не преследва никакви цели! Ясно е, че засега Любо Пенев няма как да се върне, но той е най - добрия вариант!

Единственото нещо което се изисква от собствениците е да плащат всичко редовно, и да осигурят медиен комфорт на отбора!

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 22 окт 2010 12:09

Нормално след изкаването на Борисов започнаха спекулациите на медиите

jordanloko
Контакти:

Мнениеот jordanloko » 22 окт 2010 12:11

Не знам Директор и Президент какво ще променят.
Треньора който и да е той трябва да вдъхне желание за игра у футболистите!
Иначе за експерименти винаги може да се пробва Стойчо - тренер, Пената - директор, Вальо Михов президент.
А ако не започнат да играят и тогава кво правите връщате се отначало - омагьосан кръг!
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

teammember
Контакти:

Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА

Мнениеот teammember » 22 окт 2010 12:11

Спекулациите започнаха :) Трябва да има новини все пак

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 22 окт 2010 12:12

Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 22 окт 2010 12:13

BaLoN написа:Камата фаворит за нов треньор, връща се с Вальо Михов

Изображение

Христо Стоичков е фаворит за поста треньор на ЦСКА, научи БЛИЦ. Той ще се завърне на “Армията” заедно с новия президент Валентин Михов. Стоичков е от няколко дни в България и чака развитието около бъдещата си кариера. Той разкри, че има опция да работи в Барселона, но преди това чака сериозна оферта от клуб, който го кани за треньор.

Очаквайте подробности!

[center]ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!![/center]

Борисов ти ли си бе спри да пишеш глупости за Дучето бре той може и да е спечелил пари от цска ама е дал толкова много, че такава организация която създаде като фен култура сега се опитва да се копира от всичко, докато ТИТАН снощи им беше първия верен ход с уволнението на костадинов и макето.

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 22 окт 2010 12:15

ЕДНА БЪЛГАРСКА ЛЕГЕНДА!!! Ако стане, не ме интересува дори да изпаднем! С Ицо рано или късно ще берем плодове, а мърльовците в ЦСКА ще си наакат напудрените дупета, които не смеят да изпотят по време на мач! ДАНО, БОЖЕ МОЛЯ СЕ НАИСТИНА ДА СТАНЕ!!! За Вальо Михов вече споделих в други постове по-рано, че според мен би бил удачен вариант. Браво и за това, ако Титан са решили за него!!! :) ;)
Гьорето - как мислите, дали ще спре с честитките сега? Ако не - кой ще е следващия - Титан, че са му дали възможност да работи в клуб много над неговото ниво, касиерката, че му броила всеки път заплатата до стотинка, шофьора на клуба - че го е закарал на автогарата и му е спестил 10 лв за такси, или граничарите - че не са го застреляли за тежки престъпления спрямо клуба на армията? :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 22 окт 2010 12:15

Сакън!Ицето може да го вземеме за спортен директор,ма за тренер е малко смешно
да го предлагат.Все пак всички знаеме треньорските му "способности" няма нужда да
задълбаваме повече.Обаче един екип от Любо,Ицо и Вальо Михов ще ни върне там
където ни е мястото ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “ЦСКА”