Мнениеот Roger_Federer » 22 окт 2010 12:08
Ако Вальо Михов дойде и Камата да ни е треньор,пак ще съм спокоен,защото знам,че имаме поне един човек,който да е кадърен и да си върши работата както трябва.Факт е,че в такъв момент е по-добре ръководството да се поеме от цесекари,каквито са Михов и Камата,отколкото от някой скъп инвеститор и треньор-"звезда".Видя се,че с чужденци на този етах не става.Така че трябва някой,който да е наш човек,да знае с какво се захваща,но и да може да удари по масата и да закрепи съблекалнята.Според мен вариантите са два-Димитър Пенев(временно разбира се,че но съм против това,защото не мога да понасям да си правят гавра с легенди като него,а преди това да ги и вадил от блатото) и Стойчо Младенов,който е свикнал на всякакви условия,подигравки,условности и действия за и с/у него и не му пука особено,а може да вдигне нещата за известно време.Стоичков е неясна работа,но ако стане треньро,а аз съм почти сигурен,че това няма да стане,ми си струва,че това ще е поредният епизод от комедията с марка ЦСКА,която ние,феновете сме длъжни да гледаме днес.Ицо,където отиде или избяга като куче или го изгониха.