dodo7271 написа:Аз съм виждал много публика в Ловеч. Виждал съм 20 000 на мач от "Б" група.
Аз също съм виждал, както и присъствал, дори мога да ти кажа и кой мач визираш, но по онова време съм виждал и 30 000 на Герена и то в мачове срещу последните в класирането.
Демографската криза доста се отразява на по-малките градове, но и това не е оправдание, но и не съм много съгласен, че в почти 1,5 милионен град да ходят по-малко от 10 000 е нормално.
просто сме свикнали на готово, свикнали сме да бъдем капризни и т.н., и това важи масово за цяла България без значение за кой отбор става дума.
Както някой сподели, докато делим мачовете на такива от ЕКТ и на такива за първенство, скоро няма се оправим.
Снощи и Копенхаген не е такъв дразнител за Барса, но това не спря близо 80 000 каталунци да отидат на Камп Ноу и тези 80 000 ще бъдат и на мач с противник като Алмерия или Еркулес.
Рекорда в нашата "Б" група е в Пловдив и около 40 000 зрители, а тогава едва ли е имало по-добри условия от сега, както и по-хубаво стадиони, и не се е играл галактически футбол.
Просто се изродихме като фенове на нашето си и величаем чуждото, което за мен е грешка, защото излиза, че сме фенове на лъскавото.
Най-лесно е да бъдеш фен на силният за деня, но не това е същността на играта футбол.