Реал (Мадрид) вече е хищник, но все още не е "убиец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Реал (Мадрид) вече е хищник, но все още не е "убиец"

Мнениеот niki87 » 20 окт 2010 19:41

hajitsu написа:
Madridist написа:
niki87 написа:Да минат 1/8 финалите и тогава да се дуят... :lol: Тия приказки ги слушах и предните години :geek:

Направете 9 трофея от ШЛ и тогава ни критикувайте

точно така

Разбира се,че Реал е най-големия клуб в Европа.Не знам,защо постоянно го натяквате.В случая се говори за близкото минало и моментното настояще.Ако трябва да се заяждаме,лесно мога да припомня за последния сблъсък между двата отбора,както и факта,че Байерн игра финал на вашия стадион преди няколко месеца,докато Реал от 5-6г. не е фактор в ШЛ :geek:
Madridist написа:
niki87 написа:Капело ви беше треньор през 2007г.,когато Байерн ви елиминира за пореден път в ШЛ :mrgreen: ...
Мисълта ми беше,че такива хвалебствия са излишни на тоя етап.Както добре знаем пилците се броят наесен,в случая-напролет ;)

Ники, за кой пореден път сте ни елиминирали :lol: . Последните три пъти,когато сме се срещали на директни елиминации ви отстраняваме два пъти-през 2000 и 2002. Вие ни отстранявате през 2007 и това веднага става "пореден път", така ли :geek: :?

Сещам се 2001г.,чел съм за 1987-полуфинал,за 1975-полуфинал,за едни мачове в групова фаза с две 4-ки... :roll:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 20 окт 2010 19:43

Тая година ако не спечелят 10 купа,нз кво трябва се случи.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 окт 2010 19:43

niki87 написа:
Мисълта ми беше,че такива хвалебствия са излишни на тоя етап.Както добре знаем пилците се броят наесен,в случая-напролет ;)

Тук съм съгласен с теб. Аз лично не съм излетял в Космоса снощи, просто се радвам,че за първи път от толкова време победихме един голям отбор с хубава игра. Мисля, че най-нормалното нещо на света е когато даден отбор,бие, феновете да са щастливи и доволни. А като паднем, да сме на другия полюс. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 19:55

Вие да не сте фенове на Реал само заради това,че е най-титулувания отбор.Отбор не се избира по-това колко купи има.е поне при мен е так за вас незнам :lol: Това с КЕШ-овете не знам защо го изтъквате като довод след като не сте бли фенове на Реал при нито един от тях :lol:
Разбирам да бяхте фенове на Реал от 50 години,ама това нямате право да го изтъквате поне според мен,защото изглежда смешно.Така всеки може да е от Реал само за да дразн другите за КЕШ-овете.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 окт 2010 19:58

Frankie Lampard написа:Вие да не сте фенове на Реал само заради това,че е най-титулувания отбор.Отбор не се избира по-това колко купи има.е поне при мен е так за вас незнам :lol: Това с КЕШ-овете не знам защо го изтъквате като довод след като не сте бли фенове на Реал при нито един от тях :lol:
Разбирам да бяхте фенове на Реал от 50 години,ама това нямате право да го изтъквате поне според мен,защото изглежда смешно.Така всеки може да е от Реал само за да дразн другите за КЕШ-овете.

Свидетел съм на 2 ;)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 20 окт 2010 19:58

Frankie Lampard написа:Вие да не сте фенове на Реал само заради това,че е най-титулувания отбор.Отбор не се избира по-това колко купи има.е поне при мен е так за вас незнам :lol: Това с КЕШ-овете не знам защо го изтъквате като довод след като не сте бли фенове на Реал при нито един от тях :lol:

Да това да не си ти...Пък и така като гледам повечето сме виждали поне един "КЕШ" за Реал все пак сезон 2001-2002 не е чак толкова далеч.....а вие кога взимахте за последно :) :) :) :) :) :) Не избираме отбор по титли всеки си гледа кой отбор го влече...
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 20:02

RENAULT написа:

Да това да не си ти...Пък и така като гледам повечето сме виждали поне един "КЕШ" за Реал все пак сезон 2001-2002 не е чак толкова далеч.....а вие кога взимахте за последно :) :) :) :) :) :) Не избираме отбор по титли всеки си гледа кой отбор го влече...

Да,бе така е,ама малко ме дразни тоя довод за КЕШ-овете може и да е заради това,че моя отбор още няма,но знае ли човек :lol:

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 20 окт 2010 20:35

И колко от тия девет КЕШ-а са от самото създаване на турнира,когато конкуренцията е била 'жестока' ? Колко КЕШ-а са преди 60та година и колко футболисти на Реал знаете от него период? Без гугъл-а...нали.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 20 окт 2010 20:42

GeNtLeMaN написа:И колко от тия девет КЕШ-а са от самото създаване на турнира,когато конкуренцията е била 'жестока' ? Колко КЕШ-а са преди 60та година и колко футболисти на Реал знаете от него период? Без гугъл-а...нали.

Футболът не се играе от два дена нали........
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 20 окт 2010 21:04

Страхотна статия. Има много верни неща в нея! Ники, излезнете от зоната на изпадащите и говорете!

Върни се в “Реал Мадрид”