hajitsu написа:Madridist написа:niki87 написа:Да минат 1/8 финалите и тогава да се дуят...Тия приказки ги слушах и предните години
Направете 9 трофея от ШЛ и тогава ни критикувайте
точно така
Разбира се,че Реал е най-големия клуб в Европа.Не знам,защо постоянно го натяквате.В случая се говори за близкото минало и моментното настояще.Ако трябва да се заяждаме,лесно мога да припомня за последния сблъсък между двата отбора,както и факта,че Байерн игра финал на вашия стадион преди няколко месеца,докато Реал от 5-6г. не е фактор в ШЛ

Madridist написа:niki87 написа:Капело ви беше треньор през 2007г.,когато Байерн ви елиминира за пореден път в ШЛ...
Мисълта ми беше,че такива хвалебствия са излишни на тоя етап.Както добре знаем пилците се броят наесен,в случая-напролет
Ники, за кой пореден път сте ни елиминирали. Последните три пъти,когато сме се срещали на директни елиминации ви отстраняваме два пъти-през 2000 и 2002. Вие ни отстранявате през 2007 и това веднага става "пореден път", така ли
![]()
Сещам се 2001г.,чел съм за 1987-полуфинал,за 1975-полуфинал,за едни мачове в групова фаза с две 4-ки...