Титан се уплашиха от протеста!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Титан се уплашиха от протеста!!

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 22:03

danko_sot написа:
bobonikolov написа:Да попитам всички бойкотиращи какво става ако след 3-4 месеца имаме щогоде сносна база,стегнат стадион и ЦСКА се върне там където му е мястото-в челната тройка,тогава какво ще правите?А на бас,че няма да ревете срещу Титан ,а ще ги възхвалявате.Вие не виждате ли една очевадна истина?Миналата година какво стана с Левски?Падаха 10 мача подред.Феновете псуваха Батков наляво и на дясно.Нямаха отбор.Нямаха нищо.Имаха временен треньор без лиценз.Ами в ЦСКА от февруари не е ли същото.Не сложиха ли и при нас треньор без лиценз?Сложиха.Сега пък ние сме на 9-то място където бяха и Левски миналата година.Ами ако сме там където са те сега до година?Ще млъкнете както млъкнаха техните фенове нали?Сигурен съм.
Колкото и да не ви се иска разберете едно.Криза е и няма кой друг да ни вземе.Няма.А изпаднем ли във по-долните ешелони съвсем няма да ни вземе никой.Тогава вече ЦСКА ще умре окончателно.А някои пак ще казват:При Титан ни беше добре,защото поне ни имаше.

ЛЕВСКИ НЕ ПРОДАВАШЕ МАЧОВЕ!!! ИЛИ АКО ГО ПРАВЕШЕ- БИЕШЕ(3:1 С Мездра) Тези не стават за нищо ,да се махат. Обградиха се с техни хора- послушковци и слушалки. И Костадинов и Гьоре са някви марионетки. Всичко в клуба се прави от Титан. Те са виновни за всичко. Вън Боклуците от ЦСКА!

А дали не продаваше а?Един пример:колко мислиш че е бил коефицента на Левски-Берое за 0:1 а?със сигурност над 10

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 22:23

bobonikolov написа:
danko_sot написа:
bobonikolov написа:Да попитам всички бойкотиращи какво става ако след 3-4 месеца имаме щогоде сносна база,стегнат стадион и ЦСКА се върне там където му е мястото-в челната тройка,тогава какво ще правите?А на бас,че няма да ревете срещу Титан ,а ще ги възхвалявате.Вие не виждате ли една очевадна истина?Миналата година какво стана с Левски?Падаха 10 мача подред.Феновете псуваха Батков наляво и на дясно.Нямаха отбор.Нямаха нищо.Имаха временен треньор без лиценз.Ами в ЦСКА от февруари не е ли същото.Не сложиха ли и при нас треньор без лиценз?Сложиха.Сега пък ние сме на 9-то място където бяха и Левски миналата година.Ами ако сме там където са те сега до година?Ще млъкнете както млъкнаха техните фенове нали?Сигурен съм.
Колкото и да не ви се иска разберете едно.Криза е и няма кой друг да ни вземе.Няма.А изпаднем ли във по-долните ешелони съвсем няма да ни вземе никой.Тогава вече ЦСКА ще умре окончателно.А някои пак ще казват:При Титан ни беше добре,защото поне ни имаше.

ЛЕВСКИ НЕ ПРОДАВАШЕ МАЧОВЕ!!! ИЛИ АКО ГО ПРАВЕШЕ- БИЕШЕ(3:1 С Мездра) Тези не стават за нищо ,да се махат. Обградиха се с техни хора- послушковци и слушалки. И Костадинов и Гьоре са някви марионетки. Всичко в клуба се прави от Титан. Те са виновни за всичко. Вън Боклуците от ЦСКА!

А дали не продаваше а?Един пример:колко мислиш че е бил коефицента на Левски-Берое за 0:1 а?със сигурност над 10

Батков не е стока. Но мачове не продава или ако продава, то неговият отбор бие. Справка мачът с Лацио и този с Мездра. Вън Боклуците от ЦСКА!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 22:26

вСИЧКИ ГИ РАЗБРАХА ВЕЧЕ ЩО ЗА СТОКА СА. Влез в *** и виж коментарите. Има на Тодор Шабански, Румен Илиев. Сигурен съм, че и Ники Александров ще напише нещо подобно. Те са неадекватни! НЕАДЕКВАТНИ! Тото ли си правят, сметки ли си правят. Пълна некадърщинина. Нито костадин OFF махнаха, нито Гьоре. Двамата ги обслужват. И двамата са лакеи. Пълна свинщина е ЦСКА В МОМЕНТА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 18 окт 2010 22:56

Здравейте момчета. Регистрирах се тази вечер само заради тази и другата над нея тема за "Проглеждането". Изчетох всички мнения и бих желал да споделя и моето. Ходя на всички домакински мачове на ЦСКА + столичните гостувания и нямам никакво намерение да спирам или да бойкотирам не че се гордея с резултатите през тази година , но аз съм от ЦСКА и обичам ЦСКА , не съм от ТИТАН /макар да съм от София, дори не ги бях чувал преди/, нито от Лупи , нито Божков. За съжаление моето мнение е малко по-различно за цялата ситуация в ЦСКА , според мен ТИТАН не са ни собственици по собствено желание , Емо Костадинов не ние директор по тяхно желание , футболистите ни не са в отбора по желание на треньора и т.н. по веригата. Изобщо всичко ние сбъркано , но не по наша вина , за съжаление има неща които никога няма да излязат наяве , но в почти всички отбори коли и беси 1.държавата , 2.бфс и накрая евентуално собственика. Не съм закрилник на абсолютно несъстоятелните Титан-и /който нямат никакъв мениджърски опит освен в "управлението" на роми.....??????........../, нито защитавам най-безсрамният и безочлив /след НСПП/ човек , но и много по-прост от него Емо Костадинов, но и не бих желал да ме свързват с тия момчета , които когато Божков ни продаде на Митал , се отъркваха около индиеца и Лупи , след това бяха първите които обиждаха и организираха протести срещу тях. След това се "целуваха" с Титан , а сега бойкотират отбора. Аз имам семейство , имам и дете което също водя на мачовете и смятам , че най-правилният и цивилизован протест е вътре на стадиона. В подкрепа на горенаписаното бих желал някой от момчетата , които не влизат на стадиона да ми отговорят : Ако миналият понеделник срещу Локо Сф. бяхте в сектора не много да кажем............ 2000 човека , оная мутра дето се води директор на "Българска армия" , щеше ли да влезе в сектора и да не Ви даде да опънете плаката ??????????? Най-вероятно не , обаче Вие бойкотирате. Последно само като пример преди година или две Цървена звезда имаше проблеми , сектора на дербито с Партизан беше пълен просто първите 10 или 15мин. мълчаха като мумии. Помислете ЦСКА има нужда от Вас сега най-много , когато станем шампиони "фенове" много.

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 18 окт 2010 23:27

Най-интересното е, че по медийте нищо не се появи по повод това??????
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 23:32

vassilv написа:Здравейте момчета. Регистрирах се тази вечер само заради тази и другата над нея тема за "Проглеждането". Изчетох всички мнения и бих желал да споделя и моето. Ходя на всички домакински мачове на ЦСКА + столичните гостувания и нямам никакво намерение да спирам или да бойкотирам не че се гордея с резултатите през тази година , но аз съм от ЦСКА и обичам ЦСКА , не съм от ТИТАН /макар да съм от София, дори не ги бях чувал преди/, нито от Лупи , нито Божков. За съжаление моето мнение е малко по-различно за цялата ситуация в ЦСКА , според мен ТИТАН не са ни собственици по собствено желание , Емо Костадинов не ние директор по тяхно желание , футболистите ни не са в отбора по желание на треньора и т.н. по веригата. Изобщо всичко ние сбъркано , но не по наша вина , за съжаление има неща които никога няма да излязат наяве , но в почти всички отбори коли и беси 1.държавата , 2.бфс и накрая евентуално собственика. Не съм закрилник на абсолютно несъстоятелните Титан-и /който нямат никакъв мениджърски опит освен в "управлението" на роми.....??????........../, нито защитавам най-безсрамният и безочлив /след НСПП/ човек , но и много по-прост от него Емо Костадинов, но и не бих желал да ме свързват с тия момчета , които когато Божков ни продаде на Митал , се отъркваха около индиеца и Лупи , след това бяха първите които обиждаха и организираха протести срещу тях. След това се "целуваха" с Титан , а сега бойкотират отбора. Аз имам семейство , имам и дете което също водя на мачовете и смятам , че най-правилният и цивилизован протест е вътре на стадиона. В подкрепа на горенаписаното бих желал някой от момчетата , които не влизат на стадиона да ми отговорят : Ако миналият понеделник срещу Локо Сф. бяхте в сектора не много да кажем............ 2000 човека , оная мутра дето се води директор на "Българска армия" , щеше ли да влезе в сектора и да не Ви даде да опънете плаката ??????????? Най-вероятно не , обаче Вие бойкотирате. Последно само като пример преди година или две Цървена звезда имаше проблеми , сектора на дербито с Партизан беше пълен просто първите 10 или 15мин. мълчаха като мумии. Помислете ЦСКА има нужда от Вас сега най-много , когато станем шампиони "фенове" много.

Е ние ли сме виновни ,че бяхме 50 човека с Локото-какво бойкота попречи да дойдете при нас!!!!???Гостуванията не се бойкотират!
Изображение

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 18 окт 2010 23:52

vassilv написа:В подкрепа на горенаписаното бих желал някой от момчетата , които не влизат на стадиона да ми отговорят : Ако миналият понеделник срещу Локо Сф. бяхте в сектора не много да кажем............ 2000 човека , оная мутра дето се води директор на "Българска армия" , щеше ли да влезе в сектора и да не Ви даде да опънете плаката ??????????? Най-вероятно не , обаче Вие бойкотирате. Последно само като пример преди година или две Цървена звезда имаше проблеми , сектора на дербито с Партизан беше пълен просто първите 10 или 15мин. мълчаха като мумии. Помислете ЦСКА има нужда от Вас сега най-много , когато станем шампиони "фенове" много.

Прав си, има далеч по-цивизивони начини на протест. Плюс това Титан имат да вземат милиони от държавата, която не им ги дава. При това положение те как да правят инвестиции и да издържат клуба? Просто тези бойкотиращи си знаят Ганкиното и държат дорде някой слабоумен надува гайдата. Изгониха Божков задето ни докара играчи за милиони долари. Бил продал титлата. За колко бе, идиоти? 100 хиляди? Милион? Каква е гаранцията, че който купи титлата, ще си извоюва място в Лигата да си избие парите?
ПРОСТО В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА СИ ПРИКАЗВАТ ЩО ИМ СКИМНЕ И ДРУГИТЕ ИМ СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА. Не казвам, че не се купува или продава, но обикновено тези, които продават са затънали в дългове (Ботев, Спартак Вн, Локо Мз). После изгонихме Митал, за което съм 100% зад тези, които го направиха. Ама сега Титан според мен се мъчат да направят нещо, колкото и трудно да е в това време на криза. Докараха ни Нелсън (някой ще отрече ли таланта му), Шеридън (вземат национал на Ирландия, играч на Селтик, друг е въпроса колко оправда досега името си), Акуаро (пича има 3 гола за нас, според мен е най-добър централен защитник в момента и играе с хъс). Другите още са недоказани, но има хляб и в тях. Нормално е да се търси бърза продажба, за да се издържа отбора, да има самофинансиране, понеже иначе пачки няма как да литнат и кацнат при Титан (при положение, че те самите не могат да си съберат дължимото). Аякс е на същия модел, но те създават. Ще създаваме и ние. Почна се работа на Панчарево, строи се за децата от много време насам. Ей така, за Бог да прости, понеже не е сигурно дали утре държавата няма да се отметне и си прибере имотите за сметка на Титан, които са плащали хем наем, хем са строили и създавали. ЗА БОГА, Я ПОМИСЛЕТЕ!
И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО КАК ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ МОТИВИРАНИ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО ДА БЯГАТ ПРЕД 100 ПСУВАЩИ КАЛПАКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ? Ако играеха пред поне 10 хиляди от сектор Г, дали нямаше от кумова срама да си вземат мачовете, дали Калиакра и Черноморец нямаше да напълнят гащите пред сектор г?
ТАКА ЧЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОТБОРА ВИНОВНИ СА И ФЕНОВЕТЕ, КОЛКОТО И ДУЧЕТО ДА МЕ УБЕЖДАВА, ЧЕ РАБОТАТА МУ СВЪРШВАЛА С КУПУВАНЕТО НА БИЛЕТ ЗА МАЧА

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 19 окт 2010 08:22

cska_90 написа:
vassilv написа:Здравейте момчета. Регистрирах се тази вечер само заради тази и другата над нея тема за "Проглеждането". Изчетох всички мнения и бих желал да споделя и моето. Ходя на всички домакински мачове на ЦСКА + столичните гостувания и нямам никакво намерение да спирам или да бойкотирам не че се гордея с резултатите през тази година , но аз съм от ЦСКА и обичам ЦСКА , не съм от ТИТАН /макар да съм от София, дори не ги бях чувал преди/, нито от Лупи , нито Божков. За съжаление моето мнение е малко по-различно за цялата ситуация в ЦСКА , според мен ТИТАН не са ни собственици по собствено желание , Емо Костадинов не ние директор по тяхно желание , футболистите ни не са в отбора по желание на треньора и т.н. по веригата. Изобщо всичко ние сбъркано , но не по наша вина , за съжаление има неща които никога няма да излязат наяве , но в почти всички отбори коли и беси 1.държавата , 2.бфс и накрая евентуално собственика. Не съм закрилник на абсолютно несъстоятелните Титан-и /който нямат никакъв мениджърски опит освен в "управлението" на роми.....??????........../, нито защитавам най-безсрамният и безочлив /след НСПП/ човек , но и много по-прост от него Емо Костадинов, но и не бих желал да ме свързват с тия момчета , които когато Божков ни продаде на Митал , се отъркваха около индиеца и Лупи , след това бяха първите които обиждаха и организираха протести срещу тях. След това се "целуваха" с Титан , а сега бойкотират отбора. Аз имам семейство , имам и дете което също водя на мачовете и смятам , че най-правилният и цивилизован протест е вътре на стадиона. В подкрепа на горенаписаното бих желал някой от момчетата , които не влизат на стадиона да ми отговорят : Ако миналият понеделник срещу Локо Сф. бяхте в сектора не много да кажем............ 2000 човека , оная мутра дето се води директор на "Българска армия" , щеше ли да влезе в сектора и да не Ви даде да опънете плаката ??????????? Най-вероятно не , обаче Вие бойкотирате. Последно само като пример преди година или две Цървена звезда имаше проблеми , сектора на дербито с Партизан беше пълен просто първите 10 или 15мин. мълчаха като мумии. Помислете ЦСКА има нужда от Вас сега най-много , когато станем шампиони "фенове" много.

Е ние ли сме виновни ,че бяхме 50 човека с Локото-какво бойкота попречи да дойдете при нас!!!!???Гостуванията не се бойкотират!

Човек не обвинявам никого и няма да обвинявам само , че нещата са зависими едно от друго. Вие не идвате на домакинските мачове, после другите обаче не искат да идват на гостуванията /даже и фиктивните в София/ за да не ги свързват с Вас и накрая резултата е домакинство - 500 човека, гостуване - 500 човека , класиране....................9.място.

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 19 окт 2010 09:09

POPCORN написа:
Нали си наясно, че във В група пак трябва да има собственик, при това УМЕН и работещ правилно. Имаш ли готов вариант ако утре Титан се "махнат", каквото и да разбираш под думата "махнат"?

все някой разбиращ човек ще се намери!със спонсори ала бала ще може що годе да с издържаме!

виж най-вече с ала-бала ще го бъде ...

ти сериозно ли вярваш, че "все някой ще се намери" и с малко "ала-бала" ще станат работите в ЦСКА? в смисъл да станат по начин качествено различен от положенито в момента?

по-наивно нещо не съм чувал!

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 19 окт 2010 09:30

Според мен не са се уплашили а разбраха че нестават за футболни босове. :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”