vassilv написа:В подкрепа на горенаписаното бих желал някой от момчетата , които не влизат на стадиона да ми отговорят : Ако миналият понеделник срещу Локо Сф. бяхте в сектора не много да кажем............ 2000 човека , оная мутра дето се води директор на "Българска армия" , щеше ли да влезе в сектора и да не Ви даде да опънете плаката ??????????? Най-вероятно не , обаче Вие бойкотирате. Последно само като пример преди година или две Цървена звезда имаше проблеми , сектора на дербито с Партизан беше пълен просто първите 10 или 15мин. мълчаха като мумии. Помислете ЦСКА има нужда от Вас сега най-много , когато станем шампиони "фенове" много.
Прав си, има далеч по-цивизивони начини на протест. Плюс това Титан имат да вземат милиони от държавата, която не им ги дава. При това положение те как да правят инвестиции и да издържат клуба? Просто тези бойкотиращи си знаят Ганкиното и държат дорде някой слабоумен надува гайдата. Изгониха Божков задето ни докара играчи за милиони долари. Бил продал титлата. За колко бе, идиоти? 100 хиляди? Милион? Каква е гаранцията, че който купи титлата, ще си извоюва място в Лигата да си избие парите?
ПРОСТО В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА СИ ПРИКАЗВАТ ЩО ИМ СКИМНЕ И ДРУГИТЕ ИМ СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА. Не казвам, че не се купува или продава, но обикновено тези, които продават са затънали в дългове (Ботев, Спартак Вн, Локо Мз). После изгонихме Митал, за което съм 100% зад тези, които го направиха. Ама сега Титан според мен се мъчат да направят нещо, колкото и трудно да е в това време на криза. Докараха ни Нелсън (някой ще отрече ли таланта му), Шеридън (вземат национал на Ирландия, играч на Селтик, друг е въпроса колко оправда досега името си), Акуаро (пича има 3 гола за нас, според мен е най-добър централен защитник в момента и играе с хъс). Другите още са недоказани, но има хляб и в тях. Нормално е да се търси бърза продажба, за да се издържа отбора, да има самофинансиране, понеже иначе пачки няма как да литнат и кацнат при Титан (при положение, че те самите не могат да си съберат дължимото). Аякс е на същия модел, но те създават. Ще създаваме и ние. Почна се работа на Панчарево, строи се за децата от много време насам. Ей така, за Бог да прости, понеже не е сигурно дали утре държавата няма да се отметне и си прибере имотите за сметка на Титан, които са плащали хем наем, хем са строили и създавали. ЗА БОГА, Я ПОМИСЛЕТЕ!
И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО КАК ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ МОТИВИРАНИ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО ДА БЯГАТ ПРЕД 100 ПСУВАЩИ КАЛПАКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ? Ако играеха пред поне 10 хиляди от сектор Г, дали нямаше от кумова срама да си вземат мачовете, дали Калиакра и Черноморец нямаше да напълнят гащите пред сектор г?
ТАКА ЧЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОТБОРА ВИНОВНИ СА И ФЕНОВЕТЕ, КОЛКОТО И ДУЧЕТО ДА МЕ УБЕЖДАВА, ЧЕ РАБОТАТА МУ СВЪРШВАЛА С КУПУВАНЕТО НА БИЛЕТ ЗА МАЧА