Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Мнениеот LordVOODOO » 04 яну 2009 16:22

slavia_forever написа:А ти кой беше? Гледам, имаш "повече" и "по-аргументирани теми и постове" от мен, където отново - по същия начин ("аргументирано") обиждаш. :|
Все пак темата е да изброиш, а не да квалифицираш. А като си решил така (ако не си прочел добре), поне се обоснови.

Нормално е да имаш повече постове от мен, след като си се регистрирал "само" няколко месеца преди мен! Все пак не съм топ флудър да правя по 20-30 безсмислени поста на ден, в които да не казвам нищо, а само да показвам мозъчни спазми като теб! Не е важно колко си говорил, а какво си казал, но понеже си турбо ограничен това не можеш да го разбереш!!!
Темата била да изброя - нима не направих това??? Виж ми пак поста! Посочвам тримата, които сте ми направили най-лошо впечатление и посочих двама, с които ми е кеф да си лафя.
Във форума на Славия не влизам, писах само около мача Славия - Черно Море и какво казваш там не знам, но по другите форуми ръсиш много големи глупости. Хеле във форума на моряците си ставал не веднъж за смях! От всичките ти мнения, които съм виждал мога да отлича само едно - това във форума на Локо Пд за тяхната история - всичко останало написано от теб е за боклука! А и това, което постна във форума на Лаута не си го писал ти, а си го взел на готово от друго място! Ти нямаш никакви познания за играта, знаеш само малко от родната статистика и то основно тази, която засяга Славия и изобщо не се замисляш над чуждо мнение, ако то не ти хареса като съдържание!
Ето ти аргументите ми да те нарека "профан"!
А и в крайна сметка въпрос на мнение. Не може всички да те/ме/ни харесват или да не ни харесват. Всеки си решава сам за себе си! През моите очи, нещата стоят така, както казах!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2009 16:49

Значи мен ме дразнят slavia forever и ,zyklon. За тези двамата се сещам на прима виста,но има и други 100% ;)
И на ме ми е приятно с Лорда да спорим :D Личи си,че обича отбора си, понякога се изказва неподготвен,но поне пише грамотно и си защитава отбора.
Иначе за Greenway,Той и във форума на моряците не е много уважаван :D Не заради друго,ами прекалено много разсъждава,и понякога пише глупости,но иначе предполагам е пич :),Но все пак трябва да сме по-обективни в мненията си. Като цяло в България почти не останаха качествени хора.......

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 яну 2009 17:20

Аз не искам да навлизам в спорове,ама специално за колегата Етов,държа да отбележа,че моята комуникация с него е в добрия тон и ако не друго,си имаме форумното уважение :) Колега Етов,извинявам се,че в моята Класация съм ви пропуснал :)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 яну 2009 22:52

MORSKI написа:Значи мен ме дразнят slavia forever и ,zyklon. За тези двамата се сещам на прима виста,но има и други 100% ;)
И на ме ми е приятно с Лорда да спорим :D Личи си,че обича отбора си, понякога се изказва неподготвен,но поне пише грамотно и си защитава отбора.
Иначе за Greenway,Той и във форума на моряците не е много уважаван :D Не заради друго,ами прекалено много разсъждава,и понякога пише глупости,но иначе предполагам е пич :),Но все пак трябва да сме по-обективни в мненията си. Като цяло в България почти не останаха качествени хора.......

Няма да питам защо, вероятно знаеш, но аз не съм убеден! :| :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 яну 2009 23:29

LordVOODOO написа:
slavia_forever написа:А ти кой беше? Гледам, имаш "повече" и "по-аргументирани теми и постове" от мен, където отново - по същия начин ("аргументирано") обиждаш. :|
Все пак темата е да изброиш, а не да квалифицираш. А като си решил така (ако не си прочел добре), поне се обоснови.

Нормално е да имаш повече постове от мен, след като си се регистрирал "само" няколко месеца преди мен! Все пак не съм топ флудър да правя по 20-30 безсмислени поста на ден, в които да не казвам нищо, а само да показвам мозъчни спазми като теб! Не е важно колко си говорил, а какво си казал, но понеже си турбо ограничен това не можеш да го разбереш!!!
Темата била да изброя - нима не направих това??? Виж ми пак поста! Посочвам тримата, които сте ми направили най-лошо впечатление и посочих двама, с които ми е кеф да си лафя.
Във форума на Славия не влизам, писах само около мача Славия - Черно Море и какво казваш там не знам, но по другите форуми ръсиш много големи глупости. Хеле във форума на моряците си ставал не веднъж за смях! От всичките ти мнения, които съм виждал мога да отлича само едно - това във форума на Локо Пд за тяхната история - всичко останало написано от теб е за боклука! А и това, което постна във форума на Лаута не си го писал ти, а си го взел на готово от друго място! Ти нямаш никакви познания за играта, знаеш само малко от родната статистика и то основно тази, която засяга Славия и изобщо не се замисляш над чуждо мнение, ако то не ти хареса като съдържание!
А и в крайна сметка въпрос на мнение. Не може всички да те/ме/ни харесват или да не ни харесват. Всеки си решава сам за себе си! През моите очи, нещата стоят така, както казах!

Понеже разгледах и твоите и моите мнения, писани до сега - не знам какво толкова запомнящо се си изписал, за периода изкран от теб тук.
1. Моето мнение, че ти си просто един невъзпитан човек, който се изказва неподготвен, след което не може да се аргументира.
2. Никога не съм твърдял, че аз съм авторът
3. Не знам за коя тема от всички говориш, но аз не крия, че съм копирал не едно и две неща. Просто много от нещата ги пиша, дори и да не съм азвора аз, поне да покажа, че освен псувни зная и да копирам.
4. Не знам, защо съм ставал "за смях", тъй като не намерих и за това някаква аргументация. Както всъщност нищо конкретно и за горното. Искам конкретно да кажеш, не общо. Най-лесно е да се каже:
- "много ти се смяхме във форума на Славия, защото не знам какви ги пишеш във вашия, ама в другите кви са" и от този сорт, или пък;
- "ти не се замисляш над чуждо мнение, ако не ти харесва, просто защото така съм решил", тъй като е въпрос на мнение, а аз мога да си разсъждавам, според това, как е минал денят ми, например."
- или "Ти нямаш никакви познания за играта, знаеш само малко от родната статистика и то основно тази, свързана с Черно Море, или с Барселона, например".
- Да кажеш, че освен само една моя тема, останалото е буклук, това е неуважително, дори към самия теб, тъй като има теми, които засягат, както тясно клубното, така националното достойнство, в стил, който като цяло, в твои теми не прозрях, в голямата им част.
5. Също така, освен безмислени теми, плод на някои причино-следствени връзки (най-вече форум Локо Пд), които съм обяснявал нееднократно, аз съм писал и теми в които има какво да се изкаже, като това не е само мое мнение тук, иначе не бих си позволил, да имам тази претенция. Когато обаче осъзная, че дадена тема е грешна по някакъв начин, се обаждам да я изтрият и тук си признавам грешката, която съм изрекъл. Колко го правят тук? Ти ли?
6. Обидата с "мозъчните спазми", "турбоограничен" и "20-те-30 безмислени мои постове на ден", оставам на теб размисъла, върху поредното-неаргументирано, не бих казал мнение, тъй като това е свързано, по скоро манталитета ти и с поведенческия ти маниер. Иначе пишеш грамотно. Малко са такива тук. Но освен букви, думи и препинателни знаци, говори с факти, тези и прилежаща обосновка, тъй като без тези неща, мненията ти са неиздържани, тъй като са неподплътени. :idea: :!:

П.П.
И в този дух, все още не разбрах, защо ме нападаш с обиди, без дори да съм се занимавал по някакъв начин с теб и съществото ти? Питам те още веднъж: Темата не беше ли да изброиш, кой ти е неприятен, а не да го квалифицираш? С какво провокирах "профан", което и сега не успя да аргументираш и в последствие - "турбоограничен"? Ето например Morski, казва дранят ме тези и тези и т.н. Казах ли му нещо? Човека си каза мнението и не обиди н икого! Даже и аз се помайтапих, в следващия пост! А ти се опитваш, да ме провокираш без причина, така ли е? Толкова ли е интелекта на част от вашите фенове, против които нямам нищо - нито добро, нито лошо, нито никакво. Провокирах ли те с нещо аз, или просто ти харесва да се заяждаш? :idea: :!:
Последна промяна от slavia_forever на 05 яну 2009 09:22, променено общо 3 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 05 яну 2009 00:28

LordVOODOO написа:

Много си ме дразнил с писаниците си, но ще се съглася с теб /в момента/!!!

По темата и "я, че изокам"!
Как да определя кои не ме кефят като имам чувството, че една и съща мъжка ***** постоянно си сменя никнейма?! Като няма модератор да го озаптява, всички пачавретини ще ги наричам Albena Вулвева!!!
А иначе, благодаря, че се прочетох откъм "добрите"!!! Ще добавя към тях /на български/ Удоджи, Армагедон, Синьото лъвче, Ботев 1912, МСМ, Пламен Етов, от феновете на Локо ПД /двама-трима, които са ме усетили/, Апостола /имам чувството, че не е в България/ и всички, които /макар и не от мойта кръвна група/ пишат на кирилица и се стремят да спазват елементарната граматика!!!
НАЗДРАВЕ!!! /Честно, вече ми писна да се чукаме!!!/
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 окт 2010 20:28

Още ли държите на мнението си?

Добро впечатление: Морския, двамата Фабрегаси :mrgreen: , Трактор, Мегън Фокс(стават хуваби спорове с него), Деян и още няколко, които не си спомням сега

Лошо впечатление: Нерон, Алекс веселинов, Вия_777
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 окт 2010 20:35

вдигна почти двегодишна тема за да напишеш мнението си?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 окт 2010 20:35

AnalBreaker написа:Още ли държите на мнението си?

Добро впечатление: Морския, двамата Фабрегаси :mrgreen: , Трактор, Мегън Фокс(стават хуваби спорове с него), Деян и още няколко, които не си спомням сега

Лошо впечатление: Нерон, Алекс веселинов, Вия_777

За много хора ми се промени мнението :!: И не бих казал, че е в положителна посока за някои. За щастие, се появиха други, които да компенсират лошото ми мнение за разни хора... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 окт 2010 20:36

Бижутера написа:вдигна почти двегодишна тема за да напишеш мнението си?

[offtopic]Но ти не пропусна да я оспамиш :shock:[/offtopic]
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”