LordVOODOO написа:slavia_forever написа:А ти кой беше? Гледам, имаш "повече" и "по-аргументирани теми и постове" от мен, където отново - по същия начин ("аргументирано") обиждаш.

Все пак темата е да изброиш, а не да квалифицираш. А като си решил така (ако не си прочел добре), поне се обоснови.
Нормално е да имаш повече постове от мен, след като си се регистрирал "само" няколко месеца преди мен! Все пак не съм топ флудър да правя по 20-30 безсмислени поста на ден, в които да не казвам нищо, а само да показвам мозъчни спазми като теб! Не е важно колко си говорил, а какво си казал, но понеже си турбо ограничен това не можеш да го разбереш!!!
Темата била да изброя - нима не направих това??? Виж ми пак поста! Посочвам тримата, които сте ми направили най-лошо впечатление и посочих двама, с които ми е кеф да си лафя.
Във форума на Славия не влизам, писах само около мача Славия - Черно Море и какво казваш там не знам, но по другите форуми ръсиш много големи глупости. Хеле във форума на моряците си ставал не веднъж за смях! От всичките ти мнения, които съм виждал мога да отлича само едно - това във форума на Локо Пд за тяхната история - всичко останало написано от теб е за боклука! А и това, което постна във форума на Лаута не си го писал ти, а си го взел на готово от друго място! Ти нямаш никакви познания за играта, знаеш само малко от родната статистика и то основно тази, която засяга Славия и изобщо не се замисляш над чуждо мнение, ако то не ти хареса като съдържание!
Ето ти аргументите ми да те нарека "профан"!
А и в крайна сметка въпрос на мнение. Не може всички да те/ме/ни харесват или да не ни харесват. Всеки си решава сам за себе си! През моите очи, нещата стоят така, както казах!
Понеже разгледах и твоите и моите мнения, писани до сега - не знам какво толкова запомнящо се си изписал, за периода изкран от теб тук.
1. Моето мнение, че ти си просто един невъзпитан човек, който се изказва неподготвен, след което не може да се аргументира.
2. Никога не съм твърдял, че аз съм авторът
3. Не знам за коя тема от всички говориш, но аз не крия, че съм копирал не едно и две неща. Просто много от нещата ги пиша, дори и да не съм азвора аз, поне да покажа, че освен псувни зная и да копирам.
4. Не знам, защо съм ставал "за смях", тъй като не намерих и за това някаква аргументация. Както всъщност нищо конкретно и за горното. Искам конкретно да кажеш, не общо. Най-лесно е да се каже:
- "много ти се смяхме във форума на Славия, защото не знам какви ги пишеш във вашия, ама в другите кви са" и от този сорт, или пък;
- "ти не се замисляш над чуждо мнение, ако не ти харесва, просто защото така съм решил", тъй като е въпрос на мнение, а аз мога да си разсъждавам, според това, как е минал денят ми, например."
- или "Ти нямаш никакви познания за играта, знаеш само малко от родната статистика и то основно тази, свързана с Черно Море, или с Барселона, например".
- Да кажеш, че освен само една моя тема, останалото е буклук, това е неуважително, дори към самия теб, тъй като има теми, които засягат, както тясно клубното, така националното достойнство, в стил, който като цяло, в твои теми не прозрях, в голямата им част.
5. Също така, освен безмислени теми, плод на някои причино-следствени връзки (най-вече форум Локо Пд), които съм обяснявал нееднократно, аз съм писал и теми в които има какво да се изкаже, като това не е само мое мнение тук, иначе не бих си позволил, да имам тази претенция. Когато обаче осъзная, че дадена тема е грешна по някакъв начин, се обаждам да я изтрият и тук си признавам грешката, която съм изрекъл. Колко го правят тук? Ти ли?
6. Обидата с "мозъчните спазми", "турбоограничен" и "20-те-30 безмислени мои постове на ден", оставам на теб размисъла, върху поредното-неаргументирано, не бих казал мнение, тъй като това е свързано, по скоро манталитета ти и с поведенческия ти маниер. Иначе пишеш грамотно. Малко са такива тук. Но освен букви, думи и препинателни знаци, говори с факти, тези и прилежаща обосновка, тъй като без тези неща, мненията ти са неиздържани, тъй като са неподплътени.

П.П.
И в този дух, все още не разбрах, защо ме нападаш с обиди, без дори да съм се занимавал по някакъв начин с теб и съществото ти? Питам те още веднъж: Темата не беше ли да изброиш, кой ти е неприятен, а не да го квалифицираш? С какво провокирах "профан", което и сега не успя да аргументираш и в последствие - "турбоограничен"? Ето например Morski, казва дранят ме тези и тези и т.н. Казах ли му нещо? Човека си каза мнението и не обиди н икого! Даже и аз се помайтапих, в следващия пост! А ти се опитваш, да ме провокираш без причина, така ли е? Толкова ли е интелекта на част от вашите фенове, против които нямам нищо - нито добро, нито лошо, нито никакво. Провокирах ли те с нещо аз, или просто ти харесва да се заяждаш?