От пролетта ЦСКА се връща на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: От пролетта ЦСКА се връща на "Армията"

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 19:21

Кашчей написа:
POPCORN написа:
Виж сега.. имам един въпрос, който не ми е много ясен:
Не играете на "Българска армия", защото комисията на СО ви забрани (както и на Локомотив), или допълнително стадионът не получи лиценз дори за вътрешното първенство?За мен това е важна подробност, защото лиценз се издава веднъж годишно и важи за 1 година.Може да бъде отнет, но не и издаден по средата на шампионата.

Относно козирката:Доколкото си спомням при първият преглед, който правиха, още по време на миналият шампионат, мнението на комисията беше, че козирката трябва да се разруши и построи наново.Ако нещо бъркам-поправи ме.

еми незнам човек.. попринцип е така.. освне може би ако ЦСКа направи промени по стадиона да кажеме и да свика пак комисията..незнам дали така може!Ако не може , значи пак правят някакви врътки в БФС и в министерството!

Миналият шампионат "Пирин" играха доста време в Кюстендил, но те бяха започнали ремонт на терена и това се знаеше още преди да започне шампионата.Според мен, при тях нещата бяха поставени по друг начин.При вас ремонт започва.. когато нямате договорни отношения със собственика (според приказките и на едните, и на другите), когато стадионът вече не е получил лиценз.Няма ли да е твърде нагло (най-вече от страна на ЛК към БФС), ако евентуално ремонтираният посред зима стадион получи лиценз за пролетният полусезон?

Борисов каза "пролетта"-април,май...Амен-амен в края на сезона.После нещо в ремонта ще позакъснее,нещо ще се проточи и ето ти сезона свършил без ЦСКА да се е "върнал".Междувременно протестът ще е позатихнал(надежда) и така...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 19:25

vaskonti написа:
Кашчей написа:Виж сега.. имам един въпрос, който не ми е много ясен:
Не играете на "Българска армия", защото комисията на СО ви забрани (както и на Локомотив), или допълнително стадионът не получи лиценз дори за вътрешното първенство?За мен това е важна подробност, защото лиценз се издава веднъж годишно и важи за 1 година.Може да бъде отнет, но не и издаден по средата на шампионата.

Относно козирката:Доколкото си спомням при първият преглед, който правиха, още по време на миналият шампионат, мнението на комисията беше, че козирката трябва да се разруши и построи наново.Ако нещо бъркам-поправи ме.

Общинска комисия обяви козирката за опасна и съобразно това Армията не получи лиценз. Не знам дали случая може да се тълкува като "особен" и дали наистина лиценза е взет или просто има забрана за официални мачове, все пак там се тренира и се играят приятелски такива.

Доколкото знам, лиценз се издава само за официалните мачове.Ако Общинската комисия е направила предписание, че на този стадион не трябва да се провеждат изобщо състезания, то сте в нарушение с приятелските, но не и с тренировките, защото не вярвам да тренират под козирката :mrgreen:

Не съм оптимист, че нова козирка може да бъде направена до началото на пролетния полусезон, не и през зимата... не и преди да е подписан нов договор.

ПП-Ако старият наистина е изтекъл, как офисите ви са все още на "Българска армия"?Това е доста странно, ако се вярва на всички приказки, изприказвани от министър Нейков.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 19:28

ЦСКА продължава да ползва Българска Армия(там си играха и контролата),но плаща двоен наем.Това каза Нейков.Противоречие няма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 19:37

blue avalanche написа:ЦСКА продължава да ползва Българска Армия(там си играха и контролата),но плаща двоен наем.Това каза Нейков.Противоречие няма.

Защо тогава се тръби, че договорът между ЦСКА и МФВС е изтекъл?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 окт 2010 19:40

Кашчей написа:
blue avalanche написа:ЦСКА продължава да ползва Българска Армия(там си играха и контролата),но плаща двоен наем.Това каза Нейков.Противоречие няма.

Какво пречи договорът да е изтекъл и да се плаща отделно за всяко ползване на стадиона?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 19:51

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:Виж сега.. имам един въпрос, който не ми е много ясен:

Общинска комисия обяви козирката за опасна и съобразно това Армията не получи лиценз. Не знам дали случая може да се тълкува като "особен" и дали наистина лиценза е взет или просто има забрана за официални мачове, все пак там се тренира и се играят приятелски такива.

Доколкото знам, лиценз се издава само за официалните мачове.Ако Общинската комисия е направила предписание, че на този стадион не трябва да се провеждат изобщо състезания, то сте в нарушение с приятелските, но не и с тренировките, защото не вярвам да тренират под козирката :mrgreen:

Не съм оптимист, че нова козирка може да бъде направена до началото на пролетния полусезон, не и през зимата... не и преди да е подписан нов договор.

ПП-Ако старият наистина е изтекъл, как офисите ви са все още на "Българска армия"?Това е доста странно, ако се вярва на всички приказки, изприказвани от министър Нейков.

Козирка може да се направи и за седмица-две ако се използват олекотените конструкции като в Ловеч.А според инфо,което имаше в нета ЦСКА имат право да останат още 3 месеца там-до края на този месец.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 20:02

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Общинска комисия обяви козирката за опасна и съобразно това Армията не получи лиценз. Не знам дали случая може да се тълкува като "особен" и дали наистина лиценза е взет или просто има забрана за официални мачове, все пак там се тренира и се играят приятелски такива.

Козирка може да се направи и за седмица-две ако се използват олекотените конструкции като в Ловеч.А според инфо,което имаше в нета ЦСКА имат право да останат още 3 месеца там-до края на този месец.

Знаеш ли, че заварка, правена при температура под -5 градуса е опасна?А ти, когато ми направиш козирка само, без носещата част, от олекотена конструкция, при дъжд и минусови температури, за 2-3 седмици.. ми се обади да те черпя.Те в Ловеч нали затова чакаха като вас, да стане късна есен, та да правят заварени конструкции... :mrgreen:

Между другото, има ли вече работен проект за такава козирка, с всичките му изчисления, защото отдолу хора ще стоят, а не депутати само?Ти си от силните в тази област-работните проекти-та сигурно знаеш нещо повече ;) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 18 окт 2010 20:22

Абе няма УГОДИЯ за феновете...
Толкова ли са малоумни някои да разберат, че Титан може да не са най-добрите управленци, но след тях може само потоп да е. Кой нормален бизнесмен би вложил в ЦСКА? Колко фена биха изкупили акции? И после как ще се решава кой да се взема, кой да назначаваме за треньор, нали все ще има с хиляди недоволни... едни ще са за Стойчо, други за Любо, трети за чужденец, същото ще е и с футболистите...
Искат школа - строи се на Панчарево усилено - и терени, и съблекални.
Искат Армията - днес в прав текст им го казаха - стадиона се взема за 20 години и ще се влагат милиони за реконструкция. Жалко е, че архитекта на София не позволи строеж на нов стадион, но какво да се прави, да се надяваме след няколко години друг архитект да разреши пък строителство...
Искат треньор за поне 2 години - ето, дори след последните резултати, пак гласуват доверие на Гьорето.
Искат Управление - ами заплатите са изплатени, строи се, работи се, само резултати се чакат. Костадинов какво толкова имат против човека, не мога да разбера. Имаше един виновник за резила да не играем в Европа при Томов и това е Батков и БФС. Що все сред нашите хора си търсим виновниците, не ми е ясно.
Чакам да видя като се върнем на Армията ПЪЛНИТЕ ТРИБУНИ НА БУНТОВНИЦИТЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 20:40

Колко фена биха изкупили акции?

Колко акции са листнати на борсата?Как се купува нещо, което не се продава?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 20:45

Кашчей написа:

"ЦСКА има право да ползва стадион "Българска армия" до 1 септември. По договор червените могат да останат още три месеца след този срок, но срещу двоен наем. В момента клубът използва канцелариите на Армията, основния терен за тренировки на първия отбор и изкуствения терен за тренировки на юношите."
"- Водят се преговори - заяви министър Свилен Нейков. - Имат законното право да останат още 3 месеца, но трябва да плащат двоен наем. След това вече трябва да вземат решение какво да правят. Същевременно ние започваме да си водим дела."

Върни се в “ЦСКА”